69

(-_-)

преди 2 години

Защо й е на Русия да напада България? Ние имаме държава даже преди тях.. Май не схващаш за какво иде реч? Аз съм бил в Украйна и смея да твърдя, че по-измислена страна няма!

68

до (-_-)

преди 2 години

*** вулканизиран... Това, което става с Украйна, ако България беше на нападната от фашистка Русия, как щеше да го тълкуваш?

67

(-_-)

преди 2 години

Ми няма! Извади една сериозна книга на украински език. Всяко нещо си има история. Руснаците оперират общо взето на своя територия. Тия държави бомби са просто инструменти, точно като братска Македония при нас..

66

(-_-)

преди 2 години

Русофили-русофоби.. Не схващате ли, че става въпрос за борба между САЩ и Русия? Къде сме ние в тая игра? Какво представлява в същност тоя 'цивилизован' свят? Няма цивилизован свят има едни наглеци, които смучат стотици години кръвчицата на други и имат наглостта да се наричат цивилизовани! Те това е. САЩ почти изтреби до крак коренното население и днес ги държи в резервати, до съвсем скоро чернокожите седяха на отделни места в град. транспорт.. Е6ах ти света!

65

Анонимен

преди 2 години

Тъй ли бе, аз мислех, че Кадиров го превзе този Северодонецк още миналата седмица, а то било тик-ток шега..

64

Анонимен

преди 2 години

Русофилите са родени *** и такива ще си останат през целия си ми'зерен живот... Русия може да излезе от войната без да признае поражението си... единствено, ако свали Путин... Друг начин няма, как да се върне в орбитата на цивилизования свят...

63

(-_-)

преди 2 години

Как пък не разбрахте бе!? Такава държава наречена Украйна никога не е имало. Населението се състои от приблизително 50/50 руснаци и разни *** от съседните държави. През 2014та май беше, там се извърши държавен преврат и някакви фашизоидни структури се настаниха във властта, започнаха як терор и половината страна възстана. Искаха да настанят НАТО, а Русия има сериозни интереси там. Огромна база - черноморския флот е там.. Ми на Путин просто му писна и взима нещата в свои ръце. Точка!

62

Анонимен

преди 2 години

Жалките русофили с извpaтените си мозъчета тълкуват всички факти, както дявола чете Евангелието... Ами няма да стане на вашата и на фашистка Русия. Това трябва да ви е пределно ясно.

61

Анонимен

преди 2 години

Заложниците са в завод Азот. Браво смели украинци, трепайте си сънародниците. "Вие сте герои"

60

дяконЪ

преди 2 години

50:0Скоро Одеса.Бягат и се крият и си хвърлят униформите и инсигниите...Колекцията от НАТОвски рамбовски знаци набънва.*** ще разкатаем и после и в Болгар и после Одеса....Ярост и кръв ...

59

До 70:

преди 2 години

"Всеизвестният факт" е някакъв алкохолизиран соpocоиден тъпaнaр, който бори самотията в петък вечер да пише антируски пpocтотии и сам да си бие плюсове като презарежда многократно статията с браузър Тор или с ВПН.

58

Анонимен

преди 2 години

Абе вие знаете ли, че Христофор Колумб, произхожда от Украйна? Техен професор го е доказал, както и галите, че произхождат от Галичина. Луно, Луно земя украинска. Ще се изпотрепят с макетата.

57

Трезв ум

преди 2 години

Последните новини от фронта са, че в 90% от точките на съприкосновение по бойното поле, украинците контраатакуват, *** отстъпват... Тепърва ще става интересно!

56

Брад Пит

преди 2 години

Нищо не са взели, остана един завод за изчистване. Да ползваха поне краварските гаубици срещу руските позиции и артилерия, а те, "славните герои", бомбят цивилни докато им се раздава вода и храна. Прелита дронът и след минута го следват снарядите. Това ли ви е великата стратегия срещу лошия Путин бе, смешн*ици умрели? Защо не напишете и колко цапани гащ* има от батальона "На-ак-ен в памперса", Харковско направление?

55

(-_-)

преди 2 години

Нещата вървят според план. Русия печели бавно, защото загубените украинци ползват собствените си цивилни обекти и хора за щит. Това е абсолютно военно престъпление. Скоро всичко ще ви стане ясно. Жалко, че вярвате на медии, които са всичко друго но не и обективни. Каквито и оръжия да им доставят - полза няма. Просто ще има повечко жертви. Истината е проста - който си продава задникa рано или късно ще яде бой.

54

Анонимен

преди 2 години

Чемодан, вокзал и Киев. Нали така пишеха на българските паметници.

53

до Анонимен 67

преди 2 години

Я марш обратно в тоалетната чиния!

52

Анонимен

преди 2 години

А в Рибарица нямало интернет, пак не им е сходно.

51

Анонимен

преди 2 години

"Всеизвестен факт е руснаците и сепаратистите губят..." - Tози "всеизвестен" "факт" в кое отделение на карлуковската клиника се разпространява?

50

Анонимен

преди 2 години

Аййда победиха, взимайте си половинките и чаветата.