174

Натали Трифонова

преди 2 години

Отново нъц за американското финансиране, което значи, че Киро е силно зависим

173

До 214

преди 2 години

Нали Асен Василев обеща да съкрати 30 000 държавни служители? Излъга както за всичко останало. На всичко отгоре за капак назначиха на всеки министър по 6 заместника. Видяхте ли ги на клетвата когато назначаваха правителството в НС на трибуната нямаше столове къде да седнат и качиха допълнителни столове. Киро и Асен назначиха сульоо и пульооо за министри. Може да се провери с колко са повече от обичайно назначените.

172

В Б

преди 2 години

Дубай майка. Като не махат Гешев ще ги махна тях.

171

Манго джери

преди 2 години

Аз нищо не съм плащал никога, така че ми дреме на чeпa. За 24 лева пак ще гласувам за КИРО.

170

Сержант

преди 2 години

Изчистете всичко в пенсионна възраст от държавните структури. Отделно за всяка една държавна длъжност, изискванията да са публични и за който я заеме, всяка информация свързана с него( приятелски кръг, образование, имоти, опит и др такива) също да е публична. Всеки търг да се прави на площада в града, както едно време, пред народа. Наказателният кодекс да е точен, а не за престъпление Х от...... до. И такива дребни неща. Защото 50% от държ. служители, не ги интересува България, а само джоба.

169

Тати

преди 2 години

Не плюйте правителството. Вече не плащам детска градина. Малко ми се вдигнаха данъците с вдигането на прага, ама съм само 20-30 лева назад. Корни държи фронта...Абе защо всички от БСП са молионери?

168

Анонимен

преди 2 години

Киро не знае какво означава сив кардинал. Мисирките да го попитат какво е сив кардинал и ще видите, че идея си няма. Киро страда от дислексия. Той няма ясна представа за много от думите,за това създава нови думи или бърка значението на думите.

167

Анонимен

преди 2 години

Крадецът и лъжец просто Киро вика дръжте крадеца! По-големи демагози и корумпета от Киро-Кокорчовците в държавата ни няма! Всички мислещи БЪЛГАРИ знаем.че те са инсталирани тук за да досъсипят и унищожат РОДИНАТА и НАРОДА ни! За което им се пълнят сметките в едни банки! Поради което е неотложно важно да се омитат колкото може по-бързо от БЪЛГАРИЯ! Да не дават акъли,ами да заминават при краварските си господари!Оставка и беж да ги няма!!! ***, отцепродавци и *** плямпаджии!!!

166

Радж

преди 2 години

Станишката май беше по-добре от тоя. Скоро само да не го сравняваме с Жан ((с министър на икономиката Румен Гечев)).

165

Бареков

преди 2 години

Като гледам Киро и Асен и се чудя "простия лешник" Баце как се е справял без такива очевидни гафове. Е, все пак в Харвард са завършили някаква глупост, а не са доктори по психология и преподаватели във "школата".

164

Съра

преди 2 години

Кире е едно малко коте (путe или пичe). Малко но сладко и се харесва на батковците които реално го промотираха. Дано по-скоро да си пали мотора за Канада или където там се води гражданин. НАЗДРАВЕ.

163

Анонимен

преди 2 години

Терминът "сив кардинал" е останал вероятно от времето на вездесъщия френски кардинал Ришельо, властвал през 17 век, по времето на крал Луи XIII. Кардинал Ришельо се смята за първия министър-председател в историята. Чрез ограничаване властта на благородниците, той трансформира Франция в силно централизирана държава. В нашето съзнание обаче е останал неговия отрицателен образ на задкулисен сплетник, обрисуван в романите на Александър Дюма. Като Сиви кардинали явно Киро визира съветниците на Радев

162

Не става някак си!

преди 2 години

Не може най - брилянтните мозъци на тая планета да са умопомрачени доколкова да не могат да видят колко е часа! Кажете здрасти на Нюуел и Харингтън!

161

Бъгарин

преди 2 години

Гордея се с нашият Мин.председател!!!

160

Анонимен

преди 2 години

А другата част корумпирани от къде получавате пари ?

159

юлиян

преди 2 години

По-скоро, трябва да се отървем от Вас,г-н Премиер.От ден на ден,бълвате все повече и повече недомислици.Като сте забравили българския, поне не говорете или направо карайте на английски.Макар,че и на английски да давате интервюта,едва ли ще кажете нещо смислено.

158

Анонимен

преди 2 години

Изчака ми се чакането да оправите корупцията, да свалите главния прокурор чудя се какво още ще промените маркировката от отбивката за Чирпан до Стара Загора и нея я чакамчакам и канализация в село асфалтирани селски улици чакам в средновековието хората са си изливали мръсната вода в ями още колко неща чакам, бедна ти е фантазията там откъдето теб те финансират, какво казват, ще ни има ли след 20-30-50 години или ще ни прекръстят на мангалия

157

Логиката:

преди 2 години

Тя логиката и друго говори , че като се радваш как враг е срещу враг може да не внимаваш какво се случва на твоя територия .... Или дали математическото ти бездействие не е довело до нечие друго логическо действие, което в дългосрочен план ще бъде едно повторение на случили се вече събития. А колко мразя нещата да се повтарят ....

156

да

преди 2 години

народа ги знае къде са тия 20 души - в министерския съвет!

155

Много мразя

преди 2 години

Логичната част от моето мислене - не знам къде да я сложа? В ляво ли, в дясно ли? И установих, че тя логиката не е нито там, нито там - тя е точно в малкия мозък формираща се от другите два посредством един кабел дето уж може да се разреже без проблем! Логиката е странно същество, което казва какво ще стане в Руската федерация акогато някой възстанови монархията дори и само в религиозен вариант!