82

Анонимен

преди 2 години

Санкции, докато изплезят език като пссета

81

Читател

преди 2 години

А и минуси слагате защото знаеха всъщност кой е фалиралия и заради това създава войни и пандемия за да занулят всичко.

80

рибока

преди 2 години

И откъде накъде първо ще замразят 300 милиарда и банката ,в която са отказва да изпълни платежни нареждания поради едностранните санкции на собственото и правителство,което и не подновява лиценза,за да си получат американските инвеститори месечната вноска от 572 милиона,а Русия на ден печели пет пъти повече от внос и това било фалит?Всеки нормален ще повярва.Русия защо не остави американските инвеститори да се обърнат към съда,като не плаща,а само издава платежнш нареждания до банката?

79

Анонимен

преди 2 години

Непрекъснато злoбни и безпомощни нaглocaксонски провокации. ФаЩ и европейските "лидери" обикалят като глaдни кoкoшки около богатствата на Русия

78

Анонимен

преди 2 години

За Путинова Русия няма бъдеще на този свят... Или ще станат нормална държава или няма да съществуват.

77

Читател

преди 2 години

Въпрос: Кои е най големия длъжник в света?И колко трилиона са.

76

Дрън, дрън

преди 2 години

Ярина! Хората живееха скромно, но останаха хора. Имат чувство за единство, верни приятели са, не се предават. За разлика от евро- и англо- меките китки, меките ..., и майкопродажни маймунски шарки! Русия ще пребъде! За яд и жлъч на враговете й. Пукайте се, душ мани!

75

До Жоро Испанеца

преди 2 години

Браво Жоре. Ама тука путинофилите не вярват, че се живее добре в западна Европа. Умират от яд гадовете.

74

Анонимен

преди 2 години

Комунизма трябва да бъде съден като античовешки строй.

73

Анонимен

преди 2 години

Към бандити, като руснаците трябва да има брутална реакция и отношение. В противен случай ще правят, каквото си искат.

72

Ментора бай Иван

преди 2 години

Долна пропаганда!Огледайте се!

71

КРУМ

преди 2 години

СЦЕНАРИИТЕ СА 2 : 1. ЦИВИЛИЗОВАНИЯТ СВЯТ ВЯРВА, ЧЕ С ПУТИН МОЖЕ ДА СЕ ПРЕГОВАРЯ И ПОВТАРЯ ГРЕШКИТЕ ОТ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ЗАПОЧВА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА 2. СПИРА ВСЯКАКВО ФИНАНСИРАНЕ И ДОСТАВКИ ЗА ДИКТАТОРСКИЯ ЗАПЛАШВАЩ СВЕТОВНИЯ МИР РЕЖИМ И ПРЕДОТВРАТЯВА СВЕТОВНА КАТАСТРОФА

70

Жоро испанеца

преди 2 години

Ох пичове, вчера дадоха заплатите от пристанището в Барселона. 12750 Евро за 1 месец ремонти на яхти. Чакайте ме да фалирам. Поздрави на Путин и на руския народ! Със здраве.

69

До 87

преди 2 години

Бояна не е квартал на София. Това е село до града.

68

До 86

преди 2 години

До До 84Такива като теб (нахъсани) живота ги наказва рано или късно. Намали си оборотите. Кой те знае и теб колко си скъсан, но добре, че тук не се вижда...

67

Анонимен

преди 2 години

Един от скъпарските квартали на София където имотите струват милиони евро.. Бояна няма канализация! И всичко е е на помйни ями!! И после Българите се присмиват на Русия. В Русия поне имат канализация на къща за 2 милиона евро.

66

До 84

преди 2 години

Ние ли сме виновни, че загубената ти майка не си е плащали осигуровките или е була толкова смотана да не следи какво й внасят?! Изобщо, мислиш ли, че ни интересува някаква шопкиня текезесарка бачкаторка как взимала 450лв. пенсия, дето леля ми с 12 години стаж у нас я взима?!

65

ЦСКАр

преди 2 години

Едно нещо много удобно е пропуснато. Царят е свален от Керенски и про демократични маси. Другарят, евреин Ленин(БЛАНК) с 200 революционери минава през Аляска и Сибир за тази перфектно подготвена "революция". Масонска история от до. Другарят Сталин също е масон. Сърпът и пука също са масонски символи. Тва е за тези които обичат да говорят за Сорос. Истината е че добри няма, за съжаление!

64

Анонимен

преди 2 години

Руснаците криво ляво се гордеят с РФ. Българите защо се гордеят с Германия, Англия и САЩ не ми е ясно... :))) Браточки, това, че сме в ЕС не ни прави немци. А и всичко си има начало и край! ))

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 57. Хайде! Качвай влак за Москва и живей с Путинците.