25

Лисичков

преди 2 години

Така е , в Украйна отиват да воюват крайно изпаднали балъци, които са ги забаламосали че ще изкарват лесни рубли на разни учения и хуманитарни мисии - да носят храна и вода на тези дето уж насистина ще се бият, а на практика хвърлят всички в боя за пушечно месо.

24

Анонимен

преди 2 години

До Роза - еми те украинците си защитават държавата. Руснаците нищо не защитават - те нападат суверенна държава, като провеждат геноцид - самите руски политици и тв водещи говорят за "изстребване на украинците", за "украински въпрос", за "от Украйна не трябва да остане нищо". Това защитаване на родината ли е или фашизъм?

23

Чефо Софиянов

преди 2 години

Родните мypzилки дерзаят че ЕС забранил руските телевизи и това не било свобода на словото. Ами тавариши свобода на словото ли е забраната на всички про-опозицинни канали на тв и радиото в Русия? Еми няма как тук да пускат само държавните пропагандни канали, не мислите ли че е честно така?

22

Роза

преди 2 години

Някога, по време на ВСВ,се е смятало за въпрос на мъжка чест да воюваш на фронта,защитавайки родината,но сега не е така!Просто времената са се променили и критериите за морал и патриотизъм вече не са същите!Всеки,който иска да върне времето назад,ще си строши главата рано или късно!

21

Анонимен

преди 2 години

До Васил - е, ти пък за стотен път днес ни заливаш с миризливите си рашистки коментари, ама никой не ти мрънка, нали?

20

Анонимен

преди 2 години

От обратната страна не е по розаво а там насила ги взимат ама насила ,който плат откуп оръцка в чужбина като синчето на порошенко

19

Анонимен

преди 2 години

Рязко смениха пропагандата от призраци към ангели ...който ми каже че не е присвоявал някога или че му се работи винаги е лъжетц

18

Анонимен

преди 2 години

Дотук разбрахме, че не иска да се бие защото нямал оборудване - нощно виждане и пр. Не чухме да се осъжда войната, не чухме да е против. но статията се опитва да ни покаже друго. Истината е в съотношението на пленените: 560 руснаци и 5,600 украинци. От тук проличава кой има армия и кой не иска да се сражава.

17

бай Тъпчо

преди 2 години

Абе кога някой от джурналята в днеска бегето го няма, на никой не му дреме, ама чистачката като я няма-всички мрънкат що я няма.Айде сега да мислят, кой е по-важен в таз средакция бе

16

Анонимен

преди 2 години

Нормалните хора в Русия, естествено няма да искат да отиват да се бият в Украйна заради някаква си бандитска шайка, осъзнавайки, че поколения са се подвели по това безобразие.

15

Анонимен

преди 2 години

До Е стига де Кога пък се научи да четеш и ти!

14

анонимен келеш

преди 2 години

Bedroom beachOpening season friday 17.06:):):)Пак сме там:):):)А тук руските тролейчета се занимават с бомби и ракети:):):)

13

Анонимен

преди 2 години

Като отказват да ги лишат от пенсия

12

Е стига де

преди 2 години

Това сме го чели вече. И, че е измислица го знаем вече. А стига с лъжите и манипулациите.

11

До ГОЧО

преди 2 години

Фалшив е на куков ден.Това че много руски войници не искат да се бият го твърди и Игор Стрелков (Гиркин),който беше министър на отбраната на ДНР и е бивш служител на ФСБ.Той е руски националист и постоянно критикува руското ръководство ,че води некадърно войната .

10

Анонимен

преди 2 години

Брей, тез демократични *** много бързи бе - веднага нацапали коментарите с диариите си

9

Анонимен

преди 2 години

Ае стига вече с тия напъни. Укрите гризнаха дървото. Сергей, Иван, Драган, нямат кола, айфон бягат на запад... той рева, а тя му каза... сине бори се за демокрацията... не фърфи вече

8

Анонимен

преди 2 години

Брей, тез руски *** много бързи бе - веднага нацапали коментарите с диариите си

7

Анонимен

преди 2 години

а я кажете колко украински войници отказват да се бият?

6

Тия ог ББС

преди 2 години

Като са го съчинявали това сигурно са се замислили какво име да сложат на Руснака, и са се сетили за лошия герой от някой екшън филм. Сергей. Хаха Толкова им стига капацитета.