40

Ню

преди 1 година

Съвсем скоро на цялата територия ще бъде разорана и надупчена като решето ако определени тъпорилни индивиди не спрат да се съпротивляват и да внасят оръжие, което да ситуират между жилищните сгради и да ги правят мишени и не сложат оръжие.

39

Мда

преди 1 година

Пълно бедствие си е... за псевдодържавата Украйна.Руснаците започнаха да се организират на местно ниво, пуснаха клетъчните телефони, опитват се да организират изплащане на пенсии, възстановяване засега на комуналните услуги...Все неща, дето укрите бяха отрязали след 2014...

38

Порошенко 2015 каза

преди 1 година

За нас има пенсии за тях няма. Нашите деца по градините техните в бомбоубежищата. Тоя самовлюбен наркоман на снимката знае ли че в Донбаски регион буквално има деца които са родени и израстнали в бомбоубежищата? По мазетата израстнаха за тия 8 години. ВИЕ ГО НАПРАВИХТЕ ТОВА. ВИЕ САМИ СЕ ДОКАРАХТЕ ДОТУК СЛЕДВАЙКИ НЕОТЛЪЧНО ПАГУБНАТА ПОЛИТИКА НА ФАЩ. СЕГА СЪРБАЙТЕ, НАЦИСТИ С ВАС!!!

37

Анонимен

преди 1 година

Да това, че Запада бил виновен за войната в Украйна го чувам от Путин, а го чувам и от нашите робашки. Явно кремълските заклинания вървят с пълна сила.

36

Teo

преди 1 година

Погледнато през призмата на времето е много добре да се погледне и сравни ситуацията на сегашна Украйна с тази на Сърбия при разпада на Югославия. Същата обстановка - войнствено настроени, шовинистични, клонящи към фашистки настроения спрямо инакомислещите - мислеха си, че са под шапката на Тато и Сталин и могат да правят золуми! Е, резултатът е ясен. Украйна отива натам. Но е книга, която в момента се пише, и винаги разказът може да е с неочакван и горе-долу добър край! Всичко зависи от тях!

35

абе

преди 1 година

ти за русия не мисли, всичко ще бъде пет пъти по добре....мисли са народа си и държавата че загиват заради тъпотията ти!

34

Украинците като

преди 1 година

искат толкова етнически чиста държава, да си задъежат Галиция. Защото те са си оттам. И там са правили погромите и срещу Евреите и другите националности. Тям са си у дома. Останалоте земи са изкуствено дадени на Украйна в рамките на СССР да ги админиатрира.

33

Окупирана територия

преди 1 година

НЯМА!! Това вече са Руски земи. Вие ги бехте окупирали и ги изтезавахте с мракобесния си човеконенавистен режим. Сега тези земи са освободени и животът бавно се връща там. А ти му мисли какво те чака, теб и зеленясалата ти тениска!

32

Румен

преди 1 година

В Русия има две основни класи. Първата е на политическите и финансови елити: номенклатура, силови структури/ тиловаци , апаратчиците , специални служби/ олигарси и подобни . Другата група са народа далеч от този елит. За някой от тях робството е до живот. В мини за диаманти, въглища ,злато, нефт, в безименни територии далеч от света. Между двета класи има градска безгласна и уплашена.

31

Анонимен

преди 1 година

Русоробите повтарят като папагали гномската пропаганда

30

баба мара

преди 1 година

съд за порошенко и теб съсипахте държавата и хората които останаха там а некурортистите в българия с къси панталонки и кученца на каишки хеи здравеиживот

29

След 8 години

преди 1 година

под ботуша на нацисткия режим в Киев, има си хас да не е бедствено положението в тия региони!!

28

Ония с татусите

преди 1 година

сатанистки и с пречупени кръстове. 8 години колиха и бесиха. Те бяха и съд и прокуратура. По мазетата и по земланките се извършваха зверски престъпления и насилства и убийства спрямо мирното население. Та няма как да не е пълно бедствие.

27

Разрушения има

преди 1 година

Защото смелите татуирани нацисти се крият по панелките и по мазетата в жилищни квартали. Блокират населени пунктове. Барикадират се в болници училища и детски, градини. Само и само да има повече разрушения и цивилни жертви. Иначе са големи патрЕоти и много обичат родината и Зеленски!! Обичат и ФАЩ!

26

Анонимен

преди 1 година

Престанете да пълните главите на хората с дезинформация. Ние знаем, че всичко това е театър. Нещата са съвсем други. Искате да направите едно световно правителство, да премахнете парите и хората да имат пари само по сметка и я някой шукне да му вземете всичко. Искате да намалите населението на света. Но това няма да стане, защото има много будни хора. Ние сме повече от вас и ще ви смажем. Тдб

25

Мааачкай ВОВА!!!

преди 1 година

Троши нацистките кокали жева и нацистите недни!!!

24

аноним

преди 1 година

Украинци, какво го търпите този, погуби ви

23

до 35

преди 1 година

Така е, не можем се оправи...дори не можем да боядисаме това, което се съгради тогава!!!

22

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече вие този чакал, толкова повече става ясно, че губи контрол върху войската си. Ежедневно има по няколко клипа как различни части в украинската армия или териториалната отбрана се бунтуват, не искат да ходят на фронта и упрекват некадърното управление.Между другото западните оръжия които се пращат в Украйна вече са на продажба в тъмната мрежа и скоро ще ги видим в ръцете на ИДИЛ и Алкайда...честито!

21

Анонимен

преди 1 година

Територията не е окупирана, а освободена. Там вече хората се връщат към нормалният си начин на живот, а не тероризирани от нацбатальоните на укрите..