61

Morski

преди 2 години

До 67-прав си да, но много минуси получих ден след нападението на Русия и мнението ми България спешно да купува високотехногично оръжие! Тогава никой не смяташе, че Украйна ще издържи повече от седмица, а за мнението ми за голяма война даже имаше присмех! Е сега след толкова време всичко се изяснява! Както и че.... 2024 - Русия Умре! Дерзайте товариши и товаришутки! БЪЛГАРИЯ Е ВЕЧНА!СЛАВА И ПОЧИТ НА ПАДНАЛИТЕ ЗА СВОБОДАТА И НЕЗАВИСИМОСТТА НА БЪЛГАРИЯ!

60

Анонимен

преди 2 години

Много краварски кибер войници има в сайта усеща се

59

Орките

преди 2 години

Приключват и слава Бога,никой в света не иска руски мир.Диваци на 21-ви век

58

Никой

преди 2 години

Унищожете САЩ и целия свят ще се оправи

57

Камчия до 73

преди 2 години

Това по телевизията ли ти го казаха? Ти не разбираш ли че няма добри и лоши тука, има интереси. Доста си кух за да казваш кой път е добър и лош. Лошото за едни е добро за други. Добре че си беден и гол, защото така наказваш лошите богаташи, нали? Нека да е им е гадно, парите ще ги развалят.

56

Анонимен

преди 2 години

Номер 67 е абсолютно прав.Повечето,които пишат не са в час както и повечето управляващи.От какво са изперкали така е загадка...едни казват от ваксините,други че било от наркотици...не се знае.Да ги хващат и по лудниците да си ходят.

55

Morski

преди 2 години

Руската икономика затихва под натиска на ембаргото! Рублата, я пуснаха запада да се изкачи, за да си върнат парите, а сега и износа (каквото е останало от него) на Русия е много скъп и съответно не го иска още повече света! Така че след руската икономика затихва и руската, войска, а след това и Руската федерация! РУСИЯ НЕ Е ПЕЧЕЛИЛА БЕЗ СЪЮЗНИЦИ ВОЙНА ОТ ПОВЕЧЕ ОТ 200 ГОДИНИ!

54

Анонимен

преди 2 години

Дано по-скоро цяла Русия да бъде изравнена със земята, тръгнали са по много лош път и трябва да им се покажат някои работи да паднат малко на земята.

53

Анонимен

преди 2 години

Русия умря на фронта и сега се надява на третата страна Беларус да и спасява заадника. Само че Лука е хитрец и нищо чудно да мине на страната на Украйна

52

...

преди 2 години

Добре де рашки взехте крим и нищо не ви направиха взехте още 2 области и нищо не ви направиха! взехте и част от молдова и нищо не ви направиха! взехте и беларус и нищо не ви направиха! е ко искате бре!? бах го! а сиктир! сега ще се наложи да върнете и крим и друго! и да се радвате ако ви остане нещо! Инак то другото е ясно украйна ще купува уружия от където си иска и вие нямате никакво право да казвате кой ще и продава! това си е бизнес! Отделно, че и вие давахте уружия и корейската и виетнам!

51

Анонимен

преди 2 години

на Сащ опорките минават само в най-долнопробните васални територии

50

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонимен 68 над 80 години отрицателен отбор у нас няма да накарат инж. балкански да стане балканчук и да се запише в тероборона киева, да гняса кацапнята. млади успеляци ще обясняват че ние сме си виновни, а баби с половин кило злато по тех и дядовци още сънуващи канцеларии в обувната фабрика ще решат, че може и да е за добре, защото ще се върнат "братушките".

49

Хора

преди 2 години

Това не е Левски срещу ЦСКА, нито СДС срещу БСП. Явно много от тук пишещите не са с акъла си. Това е начало на глобална война. И никой няма да спечели. Забравете за света, в който живеехте. А иначе, голям праз, колко ще се коментира и за кого.

48

Анонимен

преди 2 години

До IQ Със Сърбите няма да стане, защото старците над 70г и бабите в България ще са достатъчни за да ги натикат в Адриатическо море,както е ставало винаги когато сме били във война с тях!

47

Asd

преди 2 години

Русия влиза с половината си армия у комшиите и ги разрушава с ракети, използвайки територия на друг комшия, но обвинява жертвата ,че преминавала благоприличието?!?

46

Анонимен

преди 2 години

Изкукуригалият пенсионер Лавров като чуе -''ленд анд лийз '' започва да беснее и да му се привиждат други страни във войната ...

45

Анонимен

преди 2 години

55 аз лично ще забуча не руското , а съветското знаме над либерасткофашистката ви централа. Софийски ***.

44

Анонимен

преди 2 години

Лавров, Лавров мълчи си и се изтегли от Украйна. Спаси младите си руски войници. Те не желаят да бъдат слуги и жертни на вашата алчност за тиритория.

43

Анонимен

преди 2 години

Русия е като Реал Мадрид във футбола, обречени са на победа

42

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонимен55 при нас ще дойдат сърбите, за да може лавров да каже "Това е локален конфликт, ние не участваме". немците и франсетата ще блокират реакцията на нато и ще оставят шкембе войводи и кафе командоси да говорят пред ал бънди и шумкарите за братски нации докато копейкин и мнозинството в НС пеят "появи се дуга", новият химн на федаративна област бугарска