20

Анонимен

преди 2 години

Ми когато си бил васал цел живот на българите и имаш независимост само 50 години, нормално е сърбетата да ни мразят, но те са смешка на фронта, както и урките :)))

19

Стремим се към

преди 2 години

това да продадем максимално много оръжия на когото може за да се пазят от лошата Русия. А междувременно ако може да налеем и масло на макс във войната с Украйна та да се изпотрепят взаимно с Руснаците, ще е супер. Горе долу това е нашата политика на благородните фашисти от най-мирната страна на света ФАЩ!!!

18

Анонимен

преди 2 години

Да беха питали първо нас, щяхме да им кажем истината на янките, ама те искаха да си направят учебен полигон, само дето украинците не стават завойна, един вид сърбета :)))

17

Зозо

преди 2 години

Хахахааа, умопомрачените русороми са налазили форума от рано :)))))))))))))))))))))))))) Още си мислят, че Блатная с танкове от 55 година е някаква заплаха за високотехнологично НАТО :)))))))))))))))))))))) Кефят се как азиатците крадат по ромски, каквото докопат в Украйна - жито, кораби, стомана, перални, ютии, гуми и джанти :))))))))))))))))))))))))))))

16

Точно така е

преди 2 години

САЩ не се стремят към война между НАТО (респективно САЩ) и Русия. Те обаче СЕ СТРЕМЯТ към война между проксита на САЩ като Украйна, Полша, че даже и нашата злощастна държавица И Русия. Целта им е ясна. Рязделяй и Владей. Да има един челъм целият славянски свят да се изпотрепят едни други и накрая ФАЩ да дойдат и да оберат ресурсите. Мед ще им капне на сърцето на Краварите!!

15

Анонимен

преди 2 години

Троловете не са спали тази нощ,...рано на линия да заработят.... денежките......Затвор за Вас.....

14

Не се стремим!!

преди 2 години

Просто с нашите неправителствени организации, NED и други, които са 100% спонсорирани от бюджета, ние от ФАЩ правим преврати навсякъде около Русия. Чечня. Грузия 2004. Майдана 2014. Опит за преврат в Беларус и Казакстан и тн. Обикновено докарваме на власт анти-руско правителство, което е марионетка на ФАЩ. Набълбукваме ги със заеми и с оръжия, казваме че ще ги приемем в НАТО и ги насъскваме срещу Русия. А после като се разпърдят нещата обявяваме Русия за агресор и продаваме оръжия на кило на ЕС.

13

Никой не ти вярва

преди 2 години

рептил!

12

Анонимен

преди 2 години

В един момент Украйна ще бъде снабдена с последният писък на модерно оръжие,без ядрено разбира се.Рашъна ще има да се ослушва като гърмян заек...

11

КАКТО ПИСАХ.

преди 2 години

ЗАПОЧНА ДЕМЕНТА ДА СЕ УСЕЩАТ, НО КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА.

10

Случаен минувач

преди 2 години

Този човек страда от старческо оглупяване. На целия свят е ясно, че е само кукла на конци, други вземат решенията вместо него.

9

Любо питен

преди 2 години

А защо, тогава, военнопромилените комплекси на членовете на алянса тракат на пълни обороти и зареждате складове и територии с пушка и патрони?

8

Захаров

преди 2 години

Кой метна атомните бомбите в Нагасаки и Хирошима? А кой мяташе снаряди с обеднен уран в Сърбия? За хлапетата, дето тролят тука преди училище, ей така от няма какво да правят.

7

Анонимен

преди 2 години

Обърна ли плочата памперс, вече не си настроен така войнствено.......хахахахаха :))) Урките не стават за война, явно го разбра това нещо :))

6

scott

преди 2 години

*** ДА! ТЯ СИ СЕ ВОДИ.....стремиш се към нещо, което не същедтвува в момента.

5

Ай Сиктир

преди 2 години

Стремите се към световно господство и ако по пътя към тази цел трябва минете през война НАТО - Русия няма да се подвоумите и миг. Мръсни двулични алчни лъжци.

4

вижда се

преди 2 години

Бай-издън иска да затрие САЩ от лицето на земята !!!!

3

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, че не се стремят. Да не са луди? Стремят се към война между Украйна и Русия, както навремето между Грузия и Русия. Ако могат да заблудят още някого - добре дошло.

2

Анонимен

преди 2 години

последно какво ще дава, че всеки ден новините са противоречащи се, вчера нямаше да ги дава, днес ще ги дава, или просто си вървят едни опорки в пресата

1

Анонимен

преди 2 години

Деменцията явно вече е забравил какви ги ръсеше до преди месец, сега запя друга песничка.