33

hasmokar

преди 2 години

Укрите бомбят с американски гаубици донбаските училища, по заповед на задокеанските .

32

Анонимен

преди 2 години

В Украйна няма да има мир, докато не бъде убит и последния руски войник-окупатор.

31

57

преди 2 години

Що само минуси бе miшки, просто отговорете на въпроса, агресори или освободители?

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен54 Войските на САЩ и НАТО в Сърбия, Сирия, Афганистан.. Агресори и масови убийци ли бяха или освободители? За един приятел питам.

29

Анонимен

преди 2 години

Разбирам пристрастията и... отчаянието на русофилите, но никъде по света не се гледа с добро око на агресори и масови убийци... Феодална Русия може да се върне в орбитата на цивилизования свят само, ако спре тази бeзyмна война и свали кремълския пcиxoпат от трона му....

28

Анонимен

преди 2 години

Само най-големите шматки все още се надяват,че Украйна има някакъв шанс срещу Русия.Руснаците след първоначалния хаус вече им намериха цаката на укро фашагите и бавно и методично ги избиват без да понасят собствени загуби.В Донбас където са най-елитните войски на Украйна,ако не се предадат ще бъдат избити до крак.До сега са загинали над 16 000 военни без да броим цивилните.Там е пълна касапница ежедневно.Това е положението,а дали ви харесва или не е без никакво значение.

27

Анонимен

преди 2 години

Мачкай Вовааа

26

Анонимен

преди 2 години

За разлика от глупавите руснаци... Украйна гледа да съхрани живота на бойците си и затова отстъпва в моменти, когато има вероятност от обкръжение... Пилците се броят наесен жалки ми русофилчета. Краят на мача е твърде далече...

25

Анонимен

преди 2 години

Вместо да ми слагате минуси вижте какво е написал в пост 24 "цялата русофилска пасмина трябва да бъдат интернирани в трудови лагери". Това е фашизъм.

24

Анонимен

преди 2 години

Нещо нередно става с лайковете. Постоянно ми прави впечатление че вървят как да го кажа на тласъци. По едно и също време се изсипват група троляци но след време изчезват и картината се нормализира.

23

Анонимен

преди 2 години

В същност номер 24 уточн. предлага трудови лагери.

22

Анонимен

преди 2 години

Номер 23 предлага фашиски подход. Русофилите трябвало да бъдат изпратени в трудови лагери. Комунизма се завръща но и Фашизма.

21

Анонимен

преди 2 години

...кофти е, но това е истината за нещата. Жалко за Украйна.

20

дяконЪ

преди 2 години

Севернодонецк е под контрол остава промишлвната зона.Щаба на СБУ е пълен с омизгорени документи, но изненада някои картони доказват пак какво е ставало. Хората са по-спокойни. Идват камиони с помощи....Богаташите се оказаха най-големите мародери.Тях ги оставят на комитетите....35:0Скоро Одеса

19

Не фен на Путин.

преди 2 години

Не "по-голямата част от Северодонецк", а целия е руски ръце. Ако има пак скрити азовци в някоя дупка със жив щит от деца и жени, това не е съпротива, а военно престъпление. И Зеленски пак ще ги "евакуира победоносно" както "героите от Мариупол" ...в Сибир.

18

Линда галопа

преди 2 години

Щом този казва по-голямата част вероятно е целият

17

рибока

преди 2 години

Петролното ембарго кога ще спре руснаците?Вече не вярвам на хвърлянето на боб и затова няма да напиша отговора.

16

Историческо

преди 2 години

До 23 "Лека-полека всичко си идва на мястото, момчета и момичета." .... сравнение. Това е същото когато през 1938ма хитлеристите и техните привърженици са си казвали, че "полека лека всичко си е дошло на мястото" при нападението на хитлеристка Германия и сталинистки СССР над Полша.

15

Гошо

преди 2 години

я там се разберете с *** Христова Тя разправя че руските войници щели да си трепат генералите ,ти пък че превзели Северодонецк

14

Анонимен

преди 2 години

Руските войни разпиляха украинците