92

Коки

преди 2 години

Ароматен Зелен чорап - нахлузи си го на главата и *** в Киев, питай и Макрон как помага на Украйна - срам ни е от теб! Срам! Оставка, чамадан и на село с булката ти!!!

91

Анонимен

преди 2 години

С една дума , няма само един да е виновен , а ще бъдат двама !Кирчо ги е надробил отдавна , сега се чуди как да се измъква ...Ще видим и в САЩ какви ги е ''свършил'' тепърва ...

90

Анонимен

преди 2 години

Моят дядо се е бил в 3 войни, баща ми е служил, аз съм служил и съм се клел пред това знаме. И сега някакви си трибуквена държавица да се гаври с НАШЕТО знаме? С нашия език и история? Разчитам, че президентът е мъж на място, който също се е клел в знамето. А Петков като го чух как говори английски... Виждал е Харвард само на рекламна брошура.

89

РАДЕФФ

преди 2 години

е името на Zлото сполетяло клетата ни Родина.

88

анонимен

преди 2 години

Като тебе, нали?Пък тиквата е много кадърен, защото е *** и крадлив

87

До Анонимен 96

преди 2 години

Наведен си, то е ясно. Лаjньо като тебе.

86

Орнитолог

преди 2 години

Ще отлетят като ОРЛИ , ще се върнат като гарджета.

85

Анонимен

преди 2 години

Я НАДУЙ РУСОФИЛСКИ ДЕДО МАКАРОНА, СЛЕД ТЕБ И КАНАДСКИ ГЕЙ ДА ЗАПЕЕ

84

Реалист

преди 2 години

Ще има френско ошамарване...ще напълнят ли гащите ?

83

Анонимен

преди 2 години

Да си носят наколенки и вазелин в големи количества. От 32 години "демокрация " сме наведени.

82

нема ЕС, нема Маке

преди 2 години

ако вдигнат ветото.....и те ще са у въздуха ! Оставката ви ще е най-малкото..

81

Неразбрал

преди 2 години

Не разбирам - Европейска съветска капиталистическа република ли сме, Руска съветска социалистическа република ли сме, Американска съветска капиталистическа република ли сме, Френска капиталистическа република ли сме... Може ли да помоля за твърда позиция относно това на коя друга държава принадлежим?

80

Чоко

преди 2 години

До НедоразбралГаранциите на Франция и Англия ги знаем още от 1939 г. Първо се опариха поляците сега дойде ред и на украинците. Не искам точно тези да ми тарантират каквото и да е.

79

Анонимен

преди 2 години

Специално за Петков - това е една от задачите, с които е пратен тук.

78

Българин

преди 2 години

Само да сте посмяли да предадете България!!! Не ме интересува никаква измислена Република Северен Марс , или нещо подобно! България е над всичко! Още ли не сте разбрали? ПРЕДАТЕЛИ!!!!

77

дддд

преди 2 години

До Анонимен 74Като няма национален интерес,защо евро субсидиите на българските производители и фермери са по малко от половината отколото на Франция,Германия и други държави???

76

Недоразбрал

преди 2 години

Колкото Франция си изпълни гаранцията спрямо Украйна да си унищожи ядреният потенциал,а сега Макрон се гуца и се чуди какви мили очи да върти на Путин,вместо да изпрати чуждестранният легион да се бие за Украйна,щото и е подписал гаранция,че никой не може да я напада?!В този случай единствено САЩ и Англия си спазват подписите и помагат на Украйна!Ако всички гаранции са като тези за Украйна,по добре никакво подписване под празен банков фиш,че ще плащаме докато сме живи!!

75

дддд

преди 2 години

ПРЕДАТЕЛИ,както се очакваше!

74

Анонимен

преди 2 години

Ако дадат гаранция това да се включи в преговорните рамки, реално ще може да ги блокираме во всяко време !Това дава гаранция на България, а Путиновите РСМ агенти ще бъдат без оръжие

73

ОСТАВКА

преди 2 години

Гаранция Франция...Предстои най-голямото предателство от страна на българските политици. Следват граждански бунтове като причината няма да е само СРМ, но и безконтролната инфлация, геополитическата фашистка и анти-българска позиция. ПП, ИТН и БСП ще понесат най-големи загуби на следващите избори, за това са се събрали да се държат заедно като удавници за сламка.