26

Анонимен

преди 2 години

Завършилите в чужбина са толкова образовани че стават само за лобисти на чужди интереси,те и за това се бутат натам после да крадат цивилизовано

25

Анонимен

преди 2 години

Значи да ти бият шамари отвсякъде е + , абе ти трезвен ли си?

24

Анонимен

преди 2 години

Ами да евтини кредити,слава на сорос кадрите

23

Анонимен

преди 2 години

Румънците са ***, че отлагат за 2029г. ? Чехите са ***, че не щат евро. Но видиш ли, умните и красивите, дето са на хранилка при рептила Шорош, ни мислят само доброто и затова бързат с еврото!

22

Анонимен

преди 2 години

До Нане Ако си учил за 1000 евро, ще ги получаваш. Иначе -- колкото да не умреш от глад и със забрана да се размножаваш.

21

Анонимен

преди 2 години

Много е забавно как разни таксидрайвъри, складажии, работници, който едвам са избутали до абитуриенския ги разбират много нещата. ИЍмам една лоша новина, умните хора винаги са добре, а вие винаги ще сте зле. Евро лев ала бала за вас е все едно. Бил края на долара, това го слушам от 2005г, ама то май като с края на капитализма дето громха пък накрая ссср-то приключи. Натегайте ракията там и да си знаете че от вас каквото е зависело сте го изтървали като ученици още, сега е късно.

20

sis

преди 2 години

Абе я бегай бе! Чехия, която е много по-държава от България защо не се натиска за евро? Унгария? Не е проблема в еврото. Проблема е, че ни управляват крадци и некадърници. Нямаме икономика и сме бедни. Щели да влияят на ЕЦБ. Ще влияем, колкото влияете в ЕС. Казвате ЙЕС и толкова.

19

Хмм...

преди 2 години

Кажи ми пеканчо, за обикновения българин поне една реална полза от това евро? А на оня по долу дето вика, че Референдума разчитал на невежи хора, казвам така, а Референдума на Трифонов беше ли от компетентни и вещи в тая материя хора? Отговор - НЕ, но той беше предизвикан и проведен. Тъй че само с Референдум трябва да се реши въпроса с еврото!

18

Живял ,преживял

преди 2 години

Като ви чета коментарите ,виждам че почти никой не е бил в нормална възраст през 1996-97ма и не е купувал кило леща за 1,100 лева ,и 1 хляб за 500! Кое ни спаси бе невръстно поколение на Гугъл ! ?Мушмороци на 20-30 години!! Абсурдно е хора без грам образование и здрав разум,да се изказват безапелационно за икономика,финансии,ваксини и да дават скудоумни идеи...Както казва великият Б.Шоу ,,Не съм достаъчно млад за да знам всичко "

17

Няма причина да трие

преди 2 години

Поредния недорасляк, доносван 3 месеца в повреден кувьоз с кислороден недостик

16

Манолов

преди 2 години

Никакви плюсове не виждам от приемането на еврото, НИКАКВИ! При тази инфлация, която няма да се успокои скоро, през 2024 г., днешният фиксиран обменен курс лев - евро не е никак сигурно, че ще се запази, да не говорим за последващите ценови спекулации на родните мошеници на едро и дребно. Ще си предадем и резерва, дето днес крепи борда, на лакомите бюрократи от ЕС. А дрънканиците на този са нескопосани.

15

Анонимен

преди 2 години

Референдум за еврото, разчита на масовото невежество.

14

Кой баща те

преди 2 години

направи, с лъжичка ли те събира от пода, продажник!

13

Анонимен

преди 2 години

Няма как със СРЗ от 500 евро и пенсии от по 180 евро ти да ми приемаш евро на тези цени на всичко . Абсурдно е

12

Анонимен

преди 2 години

Чудим се като е толкова арно това евро защо сумати членове на ЕСССР не се натискат да го приемат.

11

Анонимен

преди 2 години

Да! Като шансът да вдигнете инфлацията и да печатате хартийки. Поне като лъжете, лъжете по-добре

10

Анонимен

преди 2 години

Единствения минус, е че не можем да контролираме колко Евро ще реши да напечата Германия. Ако на тях им изнася да смъкнат цената на Еврото като нищо могат да изплюят едни 2-3-20 трилиона на пазара и тук инфлацията ще удари тавама. Съответно, ако решат да дефлират валутата могат и това да сторят и тук всички стоки от извън ЕС ще поскъпнат. Докато е стабилна няма значение, проблемът е ако стане нестабилна, че сме прехвърлили ЦЕЛИЯ КОНТРОЛ на някой друг!

9

Анонимен

преди 2 години

Всички казват, че има много плюсове, но никой не казва какви са и за кого са.

8

МНЕНИЕ

преди 2 години

Тоест - ако приемем Евро , ще има повече разходи за надзор на еврото - тоест повече Държавни Служители на заплата от Данъци .Еврото и Долара Умират , а ние се бутаме да ни погребат живи с ЛЕВА .ЕС се оказа една Огромна Бюрократична Машина , която харчи повече от Хората Работници .Скоро ще има Революция , на Народа му писна на дедовия - вместо Бюрократите да си свият разходите за Хотели , Заплати , Самолети и Замъци - те си вдигат Заплатите и Корупцията .ЕС е Украйна от 2021

7

Анонимен

преди 2 години

Тоя няма 6-ти клас, тръгнал с политика да се занимава!?