81

САЩ и СССР

преди 2 години

Това зло ни запазиха територията...

80

пред вратите на адем

преди 2 години

ОСТАВИ ВСЯКАКВА НАДЕЖДА!

79

детска игра

преди 2 години

До Анонименнаречена война

78

Анонимен

преди 2 години

До !!! 84НАТО се намесва вече, само дето украинците не ги бива много във войните, а имаха големи надежди за тех янките :)))

77

САЩ

преди 2 години

Да им дадат и ядрени оръжия. Веднъж за винаги да изметат това зло от земята.

76

Гиб Мелсън

преди 2 години

По последна информация украински баталъон в района на Миулаев е получил нареждане да премине в контраатака срещу руските позиции в областта. Руски разузнавачи са засекли придвижването на баталъона и са предприети артилерийски и авиционни удари по военните колони на украинския баталъон. В резултат на тези удари украинските бойци са предприели единственото разумно решение и са побягнали да се спасяват във всички посоки накъдето им видят очите. Това показва, че украинците вече не могат да атакуват

75

Ха-ха-ха

преди 2 години

Че то САЩ ако им даде ракети с обсег 300-750 километра след 3 седмици над Кремъл ще се вее украинското знаме. Русофилите трябва да целуват заддника на Байдън, а вместо това те продължават да обслужват заддника на Путин.

74

!!!

преди 2 години

НАТО и най-вече САЩ трябваше да се намесят ПРЕДИ войната и да разположат войски в Украйна. Тогава обаче надделя тезата "да не дразним Путин". Е да, но войната вече е факт и вече е късно за любезности. Войната няма да спре просто ей така. Рано или късно НАТО ще се намеси по един или друг начин, било с оръжие, било и наистина.

73

Анонимен

преди 2 години

До 11111Нарочно рашките не си използваха цялата авиация, ако е беха използвали, немаше да остане нищо в градовете :) Хубавото е, че янките видеха, че урките са безполезни ид иоти, отказват им вече помощ :))

72

ЧЕРВЕНА СГАН

преди 2 години

Обаче Дания изпрати "Харпуни" с далекобойност 300 км.И целият черноморски флот на Рассия се скри у миша дупка.За некакъв десант край Одеса веке и дума не става...

71

11111

преди 2 години

Байдън беше казал, че САЩ нема да пращат и ПВО.Обаче през последните два месеца руските льотчици не фъркат над Украйна.Що така...

70

Анонимен

преди 2 години

До Победата 60 Вярвай си, това успокоява....

69

АНОНИМЕН

преди 2 години

Май на Байдън му светна... !

68

Анонимен

преди 2 години

Щом янките им отказват оръжия, значи са се убедили, че от украинец войник не става :))) Зеленски от толкова говорене си изприщи езика, ефект нулев, смех в залата :)))

67

Анонимен

преди 2 години

Малко да поясня, става дума за ракети не за системи. Системите ще бъдат дадени, но в комплект с ракети с обсег от 40 до 70 км. Не разбирам ви путниците, какво толкова се радвате! Дори с модификацията с нисък обсег, огневата им мощ и точност ще бъде достатъчна да унищожи техниката на рашистите.

66

Зинченко

преди 2 години

Скоро ще превземем Херсон!Напредваме бързо!

65

Тарас Булба

преди 2 години

Путин ще бъде отстранен тия дни....Подготвя се почвата....

64

КЛИЧКО

преди 2 години

Последен рунд...и Путин в нокаут !

63

Блъди Мери

преди 2 години

Путинската кохорта пак се е барикадирала във Форума, заела е мястото на амбразурата от рано сутринта, копейките май са на привършване и матросовците огладняха, че и сън не ги хваща ... !!!

62

До 62

преди 2 години

Браво за интересната гледна точка че атомнатаб е на тепсия дадена на червените за да имат и двете държави "много опасни врагове" които да отвличат вниманието на хората от истинските проблеми на бедност и неравенство царящи и в двете огромни държави Сценария се пише предварително с участието на двете страни и после ни играят спектАкъла