355

Kapmoфчо

преди 2 години

да ги пратят в Елхово! Там всичко е по европейските стандарти за бежанци и няма да има за какво да се оплакват! ;)))))))))))))))))))))))))))))))))

354

истина

преди 2 години

Украйнците когато нахлуха в България 1944 г. убиха над 100 000 българи без съд и присъда ,,А СЕГА НИЕ ИМ ДАВАМЕ ПОДСЛОН ХРАНА И СИГУРНОСТ А ТЕ ЖЕЛАЯТ ДА НИ УБИВАТ Е СЕГА.........

353

Mitko

преди 2 години

За никого не е тайна, че украинците в България са просто туристи. Истински бежанци в Полша, Румъния и Словакия страни, граничещи с Украйна.

352

Анонимен

преди 2 години

Гадове ....и вероятно и магазин за алкохол няма ,като бежанци им е нужно центъра в Елхово ,фургончета четири и 5 звездни ,така както и другите бежанци по други държави ,който е не доволен знае пътя за Путин

351

tai

преди 2 години

няма море , плаж....развлечения. нали са на почивка

350

Анонимен

преди 2 години

Няма ли да поискате и МОЛ.....от война ли бягате или сте на почивка....

349

Анонимен

преди 2 години

ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ НА ТЕЗИ НАВЛЯЦИ МАРШ ОТ НАШАТА РОДИНА ,, ОТИВАЙТЕ В УКРАЙНА НЕ ВИ ИСКАМЕ ТУК.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

348

Хуманизма

преди 2 години

гарантира : човешко отношение към хората бягащи от война, чиито къщи са разрушени, чиито съпрузи, бащи, синове и дъщери се бият за свободата на Украйна.....РУСУФИЛА ОЧЕВАДНО НЕ Е ЧОВЕК...

347

Do 380

преди 2 години

А парите на ЕС откъде идват??? Знаеш ли колко ни е вноската като член на ЕС и НАТО. Позамисли се малко!!! Знаеш ли колко сме платили досега на НАТО, защото ни пази! самолетите и разни други американски оръжия и др. са отделно!

346

Анонимен

преди 2 години

Тука един пита 15 лв на ден пари ли са? Ехо, умнокрасивите, бабите ни взимат по 11,80лв на ден след като са работили 40 години и са строили тая държава. Та ходи ги питай тия хорица от селата без магазин и аптека дали 15 лв са пари! Тичай!

345

Анонимен

преди 2 години

Боже колко са нагли! Една укра обясняваше че те били над средното ниво на българските граждани?!?! Тогава защо искатот същите тия граждани под тяхното ниво да им плащат и да ги издържат? Храниш ги така както не си хпанил и своите и те те лаят, че даже искат и да те хапят. Наглост, върховна наглост, украинска наглост.

344

Зозо

преди 2 години

Хахахааа, а като изгоним от БГ психо-путинистите, дали в Блатная ще ги настанят в хотел изобщо?

343

HeinrichHimmler

преди 2 години

Марш в Украйна като не ви харесва неблагодарни азовци

342

Катя

преди 2 години

Да се връщат оттам,откъдето са дошли!!!! Неблагодарници такива!!!

341

Тито

преди 2 години

....И руски обстрел няма, но бързо се забравя!!!

340

Анонимен

преди 2 години

Трябваше още от началото да бъдат оставяни в палаткови лагери /както в останалите държави от Европа/ по границата с Румъния,а не алчните хотелиери да ги настаняват на олинклузив за сметка на данъкоплатеца.Защото са бежанци само в граничещите с Украйна държави.Тук са икономически мигранти/както тези които нахлуват у нас през Турция/и търсят разселване из ЕС с цел лесен живот на чужда издръжка.

339

до 374

преди 2 години

Отиди,върви спешно на психиатър!!!

338

Недоразбрал

преди 2 години

Гледам,че некои руб,лофили отново си ядът м,айните с украинците дето имали луксозни коли!Тези с луксът не ги мисли,те няма да ходят в Паничеще!А останалите майки с деца наистина ще се чувстват спокойни ако им осигурят редовен транспорт до околните населени места и всякакво друго,нормално обслужване!Няма нужда да плюете по хора,които уж за вас са братя православни,а вий се държите с тя като че ли са ***!!Те нямат вина за дереджето си,а всеки от нас може да попадне в тяхната ситуация!!

337

до 374

преди 2 години

*** на психиатър.

336

Недоразбрал

преди 2 години

Украинците не са виновни,че на пробитата лодка на Кирето ни ги добавиха,като допълнителна тежест,а той завалията не може да нахрани българите,та какво остава и за чужденците!Няма съмнение,че ЕС дава много пари за украинците,но трябва да си разтропан,оправен и почтен!А Кирето се интересува само от собствената си далавера,от поръчковите изпълнения да окауши Борисов,да изчегърта и опустоши целия държавен апарат начело със специализираният съд и прокуратура,за да се отчете пред олигарсите!!Кви петлв