84

Анонимен

преди 2 години

За какво са ви ракетни системи, нали "печелите" войната?

83

Анонимен

преди 2 години

Укрофашагите се оляха с просенето. По-зле са и от етноса.

82

анонимен келеш

преди 2 години

Само да напомня,че руснаците които образно казано освободиха България от Османската империя,години по късно бяха наречени белогвардейци от болшевиките и чекистите на Ленин и бяха *** и избити до крак.Сега тези къде управляват русия са комунисти,внуци на тези болшевики.

81

Анонимен

преди 2 години

Светът бърза работа няма. Нормалния процес се нарича ЕВОЛЮЦИЯ. Всяко изнасилване на събитията е РЕВОЛЮЦИЯ и то, освен да храни една шепа отпадъци , винаги е носило беди на народа. Сега бавно и сигурно Путин и Русия потъват с всеки ден и няма откъде да компенсират материалните и морални загуби. Резервите се стопяват / войната беше предвидена макс за месец-два / Горивата първо трябва да се извадят, а после могат да се продадат, но това покрива 60-70% от разходите. Фалитът е "Светлото бъдеще"

80

Някой

преди 2 години

САЩ разбраха, че Украйна няма шанс срещу Русия. Украйна не може да се превърне в Афганистан 2, поради географията. Афганистан е страна пълна с планини и пещери, без никаква инфраструктура, което я прави логистичен кошмар. Украйна е равнина, тя може да бъде заобикаляне и нахлуването може да стане от всички посоки!

79

Анонимен до Cheers

преди 2 години

Ако визираш сащ за супер сила нещо се обърка отдавна вече никой не я .бава. Иран им нанесоха 14 ракетни удара по техни бази без никакъв отговор да не не изброявам още как се изгавриха с УСА-то. Супер сила бяха до 90-те после взеха да издишат.

78

Анонимен

преди 2 години

Не се притеснявайте ще им даде и 300 километровите,защото за тях настояват и руснаците.Не е хубаво на армия от крепостни да се отказва.И едните и другите пък и ние искаме да видим как работят в реални условия.Малко търпение.

77

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

До CheersЯ уточни, САЩ ли визираш като супер сила?

76

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Жалко ! Трябваше да дадат, та да бъдат изтрити от лицето на Земята !

75

Асан

преди 2 години

Щооо Урсула ли да им дава ракети ? :)))

74

Cheers

преди 2 години

Браво. Поне едната суперсила е с акъла си. За разлика от откаченото джудже, на което явно не му остава много и злобее срещу целия свят. Има една снимка по социалните на младите Байдън и Путин. Единият усмихнат, добре облечен и привлекателен, другият - слаб, по потник, с лукава, злобна усмивка. Сещате се, кой, кой е, сигурен съм. Човек както е като млад, така върви в живота.

73

Анонимен

преди 2 години

никакви железа не могат да попречат на Вовата да смачка фашистите

72

Анонимен

преди 2 години

И какво стана сега изплашихте се от гологлавите войници на Путин ли?

71

ъхъъ

преди 2 години

До Анонимен 66, проблема е друг на САЩ и Европа. Не искат атомни бомби да се сипят и се опитват да продължат съпротивлението на Украйна без да се провокира по голям конфликт. Руснаците това добре го разбират и изнудват по какъвто начин могат, това си личи от цялата комуникация и заплахи които се говорят по медиите. Простолюдието лае и си мисли че има някакво значение ...

70

Мдааа

преди 2 години

Мдааа, продължава надлъгването и сметкаджийството. Тънка е линията която играят САЩ, Европа и Русия.

69

Анонимен

преди 2 години

Големи тарикати са американците. Сега си отварят вратата за изнудваане на Русия. Номерът е следният ако вие направите това и това ние веднага ще доставим боеприпас на Украйна който да ви смели на 300 км в рашистката ви територия. HIMARS са абсолютно точни и могат да прекарат ракетите през иглено ухо за разлика от руския аналог РЗСО Смерч който и сега се използва от Русия и Украйна, така че от днес насетне Рашистан трябва много да внимава какво оръжие ще ползва срещу мирните жители на Украйна.

68

Анонимен

преди 2 години

Разпускайтего този нацистки цирк и светът да миряса.

67

Анонимен

преди 2 години

Байдън знае че ако направи тази глупост,войната ще свърши за един час в Украйна в полза на Русия.А сащ искат продължителна война с много жертви

66

Анонимен

преди 2 години

И поляците спряха безплатния нефт на украинците. Нещо се менка авата...

65

Анонимен

преди 2 години

Базите били длъжни да приемат бежанци иначе ще има санкции. :-)