25

Анонимен

преди 1 година

В Словакия и Прибалтика било мизерия? Явно някой от години не е излизал от село. Добре е отвреме навреме да се оглежда и да не смяташ, че от Искър по-дълбоко и от Витоша по-високо нема. А и от лева по-убаво. :D

24

Анонимен

преди 1 година

Айде да смятаме , въпреки че в Бг вече , половината на 1 000 не е 500 , за някои е 200 , за други е 900 ,... НО ! При положение че 1 евро никога няма да бъде 1. 95 лева / зависи от икономиката на кандидат-държавата за еврото / , а по изчисления на финансови специалисти , влизаме с 1.956 лева , в еврозоната , НО ИЗЛИЗАНЕТО ЩЕ БЪДЕ , КЪМ 5 Ддо 8 ЛЕВА ... Така че пенсията на един пенсионер с мин. пенсия от 300 лева : 5 = 60 евра , с които трябва да изкара 30 /тридесет дни/ ....

23

HELL

преди 1 година

Много коментара, много страни и забравяте. Гърция и гърците до ден днешен реват, че са приели Евро и си искат Драхмата. Е драхмата е унищожена до края на света!

22

Бгг

преди 1 година

Много продажни българи имало бе. Ама те са все едни богати, що така ??? Да се направи референдум, това е най демократично - нали сме демокрация или .....

21

До 13

преди 1 година

Пътя до европейските доходи не е с вхъвежденето на еврото, това е заблуда. Трябва конкуретни стоки, природни богатства, производительност... А ние излизаме на магистралата с магарето и ще се състезаваме с БМВта, Пежо... няма да се получи.. Португалия е с евро и почти КАТО нас..

20

bbb

преди 1 година

В държавата има толкова много свежи пари - валутния борд е обезпечен с 30 и 40 млрд.лв., в банките има спестявания /без значение на кого са/ за около 60 млрд.лв. Това дразни властта и нейните западни господари. И всички тези реални пари а не хартийки, ще бъдат прилапани от ЕЦБ или там разни други банки! Това е и целта на занятието.

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 17Верно ли? Гледам Прибалтите са цъФнали... А са с еврото! )))

18

Анонимен

преди 1 година

До 15 - Не е изцяло вярно. Словакия е в зоната - ТИ НАПРАВИЛИ СПРАВКА КОЛКО Е БЕЗРАБОТИЦАТА И КАКВА МИЗЕРИЯ Е СТАНАЛА ТАМ. Вземи провери първо е да дрънкаш ОБЩОПРИЕТИ ЛЪЖИ на автопилот

17

Анонимен

преди 1 година

То е ясно , защо трябва да го казват тия които имат еНТЕРЕС ??? Колко държави се ОТКАЗАХА от еврото , даже и Англия , що ли ? Колко евра ще бъде една мин. пенсия и заплата , няма ли Кирчовците да се срамуват пред колегите си от ЕС ???

16

Анонимен

преди 1 година

Вижте къде има най-висока инфлация: Молдова, България - все страни извън еврото.

15

Ром'с

преди 1 година

До Бгг -Стив Ханке е икономист колкото и Хърсев КАТО капацитет , но е американски и това ми вдига ценза в аборигенска България! Той -Ханке, си получава бонусите-% всяка година от БНБ за валутният борд, та затова толкова се "загрижва" за нас и за валутният му борд. Борд се въвежда при галопираща инфлация,а вече при насинфлацията е 14-15% по статистика(а тя винаги лАже), а реално към 30-40% и борда не се справя!

14

До 11

преди 1 година

Не е изцяло вярно. Словакия е в зоната. Икономиката й върви много добре. Да кажеш нещо?

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 11Не са точно експерти. Хърсев не е глупав хич, но си примълчава как ще намаже той от цялата работа.

12

Анонимен

преди 1 година

До Ром'с Няма такива, които не искат. Просто за тях не е наложително. А за нас е. Един път завинаги да се свършва. Плюс това, ние отдавна сме преравнени с еврото - 25 години. Нямаме абсолютно никаква самостоятелност, за разлика от другите. Това е пътят към европейски доходи. Няма друг.

11

До powc

преди 1 година

Ти нашата икономика с Норвегия ли я сравни? Нали знаеш, че с твоята заплата там не може да напазаруваш за седмица? Има петрол, технологии и всичко каквото ние нямаме. По-скоро да влизаме. Гуверньора да е във Франкфурт, а не някой местен специалист като Гечев да ни донесе хиперинфлация.

10

Анонимен

преди 1 година

както винаги намирате едни "ЕКСПЕРТИ" на бла, бла, бла ако НЯКОЙ СЕ ВЪРЖЕ!!! Защо източния блок на ЕС освен Гърция която се фалира от ЕВРОТО, !НЕ ПОЛЗВАТ ЕВРО, а НАЦИОНАЛИ ВАЛУТИ! - КРОНИ, ЗЛОТИ, ФЛОРИНИ, ЛЕЙ????

9

Мхмм

преди 1 година

За долара държави като нашата да влизат в еврозоната е дюшшеш. Какво искаш да кажеш? Че нашата инономика ще засили еврото и то ще събори долара. Доларът дълго време го е имало преди и ще го има след еврото. Скоро ще е и по-скъп пак. Зад него има петрол, икономика, армия и скъпо оръжие. Зад еврото нищо от това.

8

Ром'с

преди 1 година

Не зная(е имам някакво виждане..)защо ние ще въвеждаме, когато Чехия, Румъния, Польша, Унгария.. Дания, Швеция,Норвегия.. не искат еврозоната и еврото, а ние -да!? Защо ни е еврото, някой "специалист" може ли да "стане" и да обясни на нас простите от народа... плюсовете са таквиз от еврото, минусите таквиз отначало..потърпете малко.. докато се изправи малко балканският лъв(като тигърите в Азия) и такъв скок ще направи.., че ще надминем и Швейцария и Лихтенщайн,Ирландия... та и Скандинавията... А

7

ЦСКАр

преди 1 година

Казвам да приемем рублата и да забраним долара и западните коли. Всички ще караме жигули(ако до чакаш 15 год) и ще сме милиярдери в рубли. Но най вече ще се върнем петотолъчката вместо българския герб, ще сменим В. Левски с Георги Димитров(може и Копейкин) и ще бъдем послушни "татари" за да ни обичат " братушките" от мАсква!

6

д-р Дрегер

преди 1 година

Нема-нема и някой тръгне да говори от името на "народа". А може пък (не знам, не съм народа) на народа да му е омръзнало да ползва евро през посредник с процентче.