179

Анонимен

преди 2 години

зелека а ти кво очакваше ?

178

Анонимен

преди 2 години

Преди малко излезе съобщение че ВСУ са изстреляли ракета по училище в Донецк. Има убити и ранени. Защо убиват свои рускоезични граждани. Как ще живеят после дори да победят с помоща на САЩ.

177

Антон Баев

преди 2 години

Защо братя русофили и русофоби няма нито едно име зад коментарите по долу и до колко сериозни трябва да са те щом ги защитавате само с юзърнейми.Водите ненужен спор в момента.Позицията ми е на русофоб-но това е без значение.Путин не посмя да нападне България,Полша,Румъния само защото са европейски и натовски държави.Обърнете внимание- не коментирам+и - от това за държавите.Но докога лудият ще стои в усмирителната риза наречена в момента Украйна???

176

буци

преди 2 години

Много ми е любопитно, дали нашите проамерикански и проукраински телевизии ще покажат точното обстрелване на училище в центъра на Донецк с американски гаубици. Добре, че децата са били на онлайн обучение, но са загинали възрастни граждани. А онова отвратително зелено нацистче е в Харков, за създаването на "Азов-Харков". Целият нормален свят чака с нетърпение унищожението на тази нацистка напаст. А на САЩ и ЕС не им пука за Украйна, всички психари от там са се надъхали за съсипването на Русия

175

сина

преди 2 години

този още ли го търпят в Украйна ? Има зеленски - има война, няма зеленски - няма война - просто и ясно. Айде гонете го това продажно зелено шмъркащо милионерско американофилче!

174

клюкар

преди 2 години

А пък Зеленски си разруши 90% от мозъка заради злоупотреба с кокаин.

173

Интересно...

преди 2 години

... кой ли разпорежда на украинската армия да се крие зад живите щитове от цивилни москали / само за сведение - "москал" е рускоезичен гражданин на Украйна, който, според загрижения за жилищните блокове г-н Зеленски, е "нечовек"/? И, ако украинската армия не се криеше между цивилн ите в градовете, а беше излязла на директен бой в извънградските райони - дали щеше д има такива щети? Толкова цивилни жертви?

172

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 години

да де, ама сега за Северодонецк следва добре познатата на укро-нацистите заповед "непревръкваща мyхa", след което няколко дни ваксинация-вакуумиране-денацификациране със Солнцепек-ове, и после фосфор. След което, без фанфари скоричко идва и финалното "сдаться", или опаковане

171

АК-47

преди 2 години

Много ми е любопитно, дали нашите проамерикански и проукраински телевизии ще покажат точното обстрелване на училище в центъра на Донецк с американски гаубици. Добре, че децата са били на онлайн обучение, но са загинали възрастни граждани. А онова отвратително зелено нацистче е в Харков, за създаването на "Азов-Харков". Целият нормален свят чака с нетърпение унищожението на тази нацистка напаст. А на САЩ и ЕС не им пука за Украйна, всички психари от там са се надъхали за съсипването на Русия.

170

Анонимен

преди 2 години

И за разрушението е виновен еленски! Също така ще е виновен и за разрушението на киев и останалата част от уссссраина! Умният човек знае кога една битка е загубена и трябва да спре съпротивата за да намали щетите! Само, че еленски нито е умен, нито е човек! Той е просто една кукла на конци, която изпълнява каквото му кажат господарите. А те казват, че ще се бие до последния хохля...

169

американеца

преди 2 години

добре д е що се криете сред населението като знаете че на вой а не се стреляте с луканки -и си разрушавате инфраструктурата

168

Анонимен

преди 2 години

Дори САЩ да направят така щото Украйна да спечели нейното участие във войната е глупаво и неморално само по себе си Като имаш силен съсед си налягаш парцалите.

167

Войната е нужна !

преди 2 години

Я па тоя,нали уж ги побеждаваше???? Как ше го махнат просто си няма идея каква пионка стана. Тимошенко го изпита, сега е на това момченце реда." Войната" Украйна -Русия е просто една малка част от по големи неща!

166

ssss

преди 2 години

А, защо имате окопи и фортификации... в тази част на Украйна... явно сте се готвили затова... хвърляй бялата кърпа.

165

Недоразбрал

преди 2 години

Явно от,качалките *** в БГ немат свършване?!Извират като минерална вода?!За какви фашисти бълнувате в Украйна,когато хората там се защитават от РАШИСТИТЕ ВИ ЛЮБИМИ?!Фашисти е имало само в Италия и сега само в Рашистан в момента!Немците при Хитлер са Национал социалисти!Фашисти са само съпартийците на Мусолини и на Путин!Така,че набийте си го в *** чугуненени манерки и престанете да тролите като СССР бабички!!Големи антифашаги се извъдихте,крадци на ДДС и соц. пройдохи на държавна копанка

164

Анонимен

преди 2 години

Сами сте си виновни и Заслужавате изобщо да ви изтрият от лицето на земята! Защо допуснахте фашизъм в държавата си? В Украйна е пълна Шопа вече!-:))) И Азовците си очакват присъдите в Русия!

163

anonimen

преди 2 години

severodonetzk tvoite narkomano go razrushiha- zeliniasal nacist

162

Анонимен

преди 2 години

Ако русофилите, както ни наричат не знам защо, но ако спрем да пишем то и русофобите може да спрат с техните глупости. Цяла нова история измислиха.

161

Анонимен

преди 2 години

Ако САЩ и Англия имат неблагоразумието да дадат далекобойни/точни оръжия на Украйна то от нея нищо няма да остане а Полша ще остане с пръст в уста защото какво ще получи тогава едно нищо.

160

Виновните

преди 2 години

Нямаше да има война, ако Украйна беше спазвала Минските споразумения. Германия, Франция и Полша бяха гаранти...и нищо! Над 15000 убити в Донбас, 30 биолаборатории, всичко минирано и подготвено за война с Русия, мераци за ядрено оръжие...Англия и САЩ въоръжават и обучават украинските нацисти!