42

БЪЛГАРИН

преди 2 години

Е В А Л А !!! ЗАСТАВА ЕДИН СТОЙНОСТЕН БЪЛГАРИН И КАЗВА НЕЩАТА КРАТКО , ТОЧНО И ЯСНО БЕЗ ФАЛШ. БРАВО ИЦЕ!!! ЗА МЕН СИ ЕДИНСТВЕНИЯТ , КОАТО ОТСРАМВАШ ТАЗИ ПОРТИЯ , В СОЯТО И Я АЗ ПОВЯРВАХ! ДА ДИ ЖИВ И ЗДРАВ!!!

41

Анонимен

преди 2 години

За това е много прав Хазарта!

40

Бай Чеп

преди 2 години

Ицко, има една приказка за един цар и неговия обущар. Тя завършва с поучителните думите на царя :" Обущарю не по-високо от обувките." Спомни ли си тази приказка?

39

Анонимен

преди 2 години

Забелязвате ли властта как състарява човек. Няма и една година в парламента и Ицо се е състарил с 10 години поне. Вижте му физиономията. Това означава, че много грехове е натрупал за това време и тези грехове се изписват на лицето му.

38

к2

преди 2 години

Все повече се уверявам че повечето българи сме си баш ***, все някой да ни даде, все някой да ни уреди, все някой друг да го свърши и затова цялата ни държва е едно гето :)

37

Ха-ха-ха-ха

преди 2 години

Компетентото острие на Киро Канадски, обикновено тази роля е женска - както например едно време бяха нинова и мая манолова, или пък сега десита атанасова от гроб, не нейсе като нема женски остриета и този ще свърши работа.

36

Анонимен

преди 2 години

Народа предпочита българската музика.Един бг музикант ако направи песен на английски то песента не събира толкова много стриймвания но ако направи песен на български то народа я слуша.

35

Анонимен

преди 2 години

Ицак, беше ми симпатичен на времето, а колко съм бил заблуден или може би ти си бил супер лицемерен. Но истинското ти лице лъсна. И то не е красиво. Оказа се, че си народен душманин, дребна душица и гадняр.

34

Анонимен

преди 2 години

Аз пък се моля поне един път седмично да ходиш на работа, та да си заслужиш 10 те бона заплата, че кога и да гледам включванията от народното събрание все те няма бе доказан наркоман...

33

Бг фен

преди 2 години

Предложението за 50% българска музика е добро, но зависи как ще бъде приложено, защото музикалната програма на БНТ и БНР в момента е под всякаква критика. Нужен е баланс между стиловете и баланс между стари, хитови и прохождащи изпълнители. Също така повече формати, конкурси и спонсорство на турнета, т.е. полета за изява и укрепване на връзката и комуникацията с феновете.

32

Анонимен

преди 2 години

Да бъдем чести по времето на R&B records се правеха много български песни на световно ниво не само в този жанр но и в другите жанрове.

31

Анонимен

преди 2 години

Абе нали има бг радио /станция/ или там и на всички е ясно какви са приходите от реклама.Аз си признавам,че слушам чужди радиа от нета.Български рядко защото,като почнат новините веднага вдигам налягане.

30

Теле зрител

преди 2 години

Тоя не ми харесва но е прав!Никога няма да слушам оня Графа ли къв е...Стефан Вълдобрев,онази Тита ли е Цицали е..тия с евровизията...на Силвия кацарова дъщерята,Деси Добрева..и още 99% от българските некадърници!))

29

Анонимен

преди 2 години

Незнам за естрадата, но наркотиците не прощават.

28

Анонимен

преди 2 години

Право куме в очи, им го каза Ицо!

27

Анонимен

преди 2 години

Нито "музиката" му е музика, нито политиканщината му е политика, нито образованието му е като хората - Класическата гимназия трябва да се погребе, след като е "възпитала и образовала" добичета като него. Как да си пратя детето при вас бре, ***, като всяко лай...но, което изплува от кафявата пяна, е от 133-то - Руската гимназия, Първа Английска или Класическата! За сведение на простаците по-долу: брат ми е завършил Руската, аз - Английската, а детето ми - Класическата.

26

Пустиняк

преди 2 години

Май на Ицето му е дотегнало. Ще ферга ложето.

25

Анонимен

преди 2 години

БНП Е КОМУНИСТИЧЕСКА КРЕПОСТ

24

Анонимен

преди 2 години

Пускането по бг радио се урежда от лейбъла.Ако някой артист е инди то едва ли ще го пуснат по бг радио.

23

Анонимен

преди 2 години

Тоя е много умен )