98

Варненски

преди 2 години

Този човек, Костадинов, е спазарен за жълти копейки от руското посолство, да създава напрежение в българското общество. Колкото и явно е разделението,брой трябва да внесе допълнително. Преди да получи тая роля, той беше платената марионетка на БСП Варна и в частност на Борислав Гуцанов. Когато трябваше да има насилие или напрежение на протести, той го викаше заедно с неговите ултраси. Кога българските служби ще се заемат с изчистването на елементи като Коце Платеното?

97

анонимен

преди 2 години

Няма обвързване със срокове за влизане в еврозоната , а с този огромен бюджетен дефицит , не трябва и да помисляме за това. Има изискваия , които не можем да прескачаме.

96

Маркс

преди 2 години

Проблемът не е в инфлацията,а работодалите,не искат да вдигат заплатите и това е!В моята фирма цените на продуктите скочиха,работата не е спирала и съответно маржина печалба се увеличи,но заплатите не мърдат,яко ослушване!

95

Анонимен

преди 2 години

До 103,този ханке е американец, естествено, че няма да иска да минаваме на Евро, иска хегемонията на долара да продължава и ако още една страна мине към евро няма да е добре за долара

94

Анонимен

преди 2 години

Аз съм за максимално ускорено въвеждане на еврото. И понеже няма как да стане от утре, не виждам защо цените на стоките и услугите да не се обявяват и в евро от сега...По този начинвсеки ще може да свикне с цените и в двете валути и няма да се поддава на спекулации.

93

555

преди 2 години

Бащата на валутния борд в БГ.Стив Ханке коментира пред нова тв.какви са ползите и проблемите при въвеждане на еврото.Той казва:"Ще има хаос, не ползи. Целият процес по влизане в еврозоната ми мирише на измама продиктувана от некомпетентност, нелегитимност и корупция. Този план за присъединяване е просто една пародия. Имате борд от 1997г, който спря хиперинфлацията и работи прекрасно. Защо ще сменяте нещо ,което работи."Той е голям икономист и няма причина да не му мярваме!

92

Анонимен

преди 2 години

Прав е друго си е да минем на рубли тогава инономиката ще литне в небесата.

91

Анонимен

преди 2 години

650 българи олигарси им е все едно милионери милярдери са но колко е това от населението 0.006 а ние да страдаме с Коста на бой ВЕНСЕРЕМОС

90

Анонимен

преди 2 години

Идеята за референдум за еврото е импотентна.. С договорите си за присъединяване сме приели, че ще приемем еврото рано или късно.. Всеки който ви каже, че това подлежи на предоговаряне лъже.. Та и Копейкин в това число..

89

Бгг

преди 2 години

Задължително е референдум за такива важни въпроси. Това ще се отразят на всеки българин.

88

До 93

преди 2 години

Какви данъци ще осветлят? Вие наясно ли сте, че данъците се крият не заради лева? А заради липсата на единна информационна платформа. Струваше 1 млрд преди време, окрадоха парите фирмата и НЯМА, сега в много държавни институции продължават да плюнчат с молив и пълнят кашони с документи. София не е България! Въпреки това отидете в РЗИ София, те са от вторите.

87

Анонимен

преди 2 години

Този говори пълни глупости. За съжаление има хора които му се вързват.. Но "такъв е матриала" .. Както казваше Боко

86

Христо Христов

преди 2 години

Гол популизъм, но пак не може да се мери с гинеколожката урсула фон дер лайен.

85

Анонимен

преди 2 години

Тоя папуняк с тънките ръце кога почна да разбира и от икономика?

84

Анонимен

преди 2 години

Мен изобщо като вас не ми интересува кой от каква партия е. Знам, като приеха еврото във Франция и Германия, какво казаха моите близки тогава. Обедняхме всички! Но те се справиха- икономиките им бързо се вдигнаха. А каква промишленост има в България? Нещо ми се губи, освен един АЕЦ - но тока е на частни лицензирани дружества, ТЕЦ -овете плачевно без ТЕЦ 1 - американския с доживотен договор. Металургия, химия. лека промишленост??? Айде със здраве! Всяка коза на свой крак.

83

Анонимен

преди 2 години

"Това което ще се случи е че ще прекъснем мафиотските практики и данъците ще се осветлят. Лихвите ще паднат, ще се деблокира фонда който гарантираше валутният борд и ще има строг контрол върху БНБ"_______________ Това е наистина смешно. И не толкова, че е абсолютно неадекватна и невярна глупотевина, а защото има някой (очевидно-написалия го), който го мисли и вярва. Освен, ако не е троллски пост, де. Но тогава смешното е, че някой плаща за такава "продукция".

82

Анонимен

преди 2 години

Майкооу... докъде се докарахме - Костадинов и "Възраждане" да са най-адекватни и отговорни. Па аз лично ще взема и да гласувам за тях... Леле, леле...

81

Анонимен

преди 2 години

Обяснете тогава

80

Смешко

преди 2 години

Руската амеба със спестявания в Евро ни убеждава колко лошо е еврото. Защо не си държиш паричките в рубли бе, чукча?

79

Анонимен

преди 2 години

До Кажете, това което си написал са чисти лъжи. Абсолютно нищо не е вярно.