391

Анонимен

преди 2 години

Дали сме им покрив над главата, гладни и жадни не са останали, какво не им достига? Те нали си обичат държавата, чий го дирят тука? Да ходят и да се бият там. Да си решават проблемите с Русия, никой не им е длъжен с повече. Нима ако на нас се беше случило някой щеше да гледа на нас с добро око, а не като навлеци?

390

Мугабе

преди 2 години

На претенциозните куфарчето, влака и към Киев. Същото важи и за русофилите.

389

Анонимен

преди 2 години

Беш, ходом марш-обратно!Бесплатное море, на конец!

388

Анонимен

преди 2 години

Всъщност, наистина е така. Не се е чуло някоя от нашите бежанки да проплаче, че мъжът и е загинал на фронта. Което означава, че тези хора НЕ са от районите, където се води войната. И което означава, че трябва да си ходят обратно час по-скоро.

387

Правда

преди 2 години

Срам и позор за БГ правителство, което оставят бежанците от война,без възможност да оцелеят,пращане в малки селища,където нямат шанс да учат езика, да намерят работа, да получат здравеопазване и защита от полиция и училища за децата им и дори в обстрелваната с Руски ракети Украйна е по-добре за тях! Българите пак се показват безбожни корумпирани нечестивци-християни на думи,но безмилостни неморални слуги на дявола като нацистки,комунисти,ислямски терористи.Дори и депортиране с влакове е фашистко

386

Анонимен

преди 2 години

нали пари нямат,а искали на първа линия,на морето,лукс,дето имало магазини,фризьори,ресторанти,никоя от тях не работи дошли са тук да паразитират още 6 месеца,Западна Украйна е мирна,няма разрушения,голяма е колкото 3 Българии.

385

Тетка

преди 2 години

До ХАХАКрасивите украинки ще ти донесат красив СПИН. Като искаш си разваляй семейството заради някаква м ъ р л а, на която й е все тая дали е с теб или с друг, стига да й плащаш за капризите.

384

Анонимен

преди 2 години

До 429.Ще налетят но не на всички.Украинките искат богати мъже да ги глезят и изпълняват всичките им прищевки и капризи.Бедният българин не и е интересен и не е опция за нея.

383

На поправителен

преди 2 години

Да им дадат още един шанс да се преместят в държавни бази и ако още веднъж не се явят, да влизат в черен списък и вече никаква помощ. Явно нямат нужда от нея.

382

Хаха

преди 2 години

До - На фронте - българската тьотка много я е страх от красивите украинки

381

На фронте

преди 2 години

А замисляли ли сте се, че нямаше нито един случай, в който някоя от украинките да пропищи, че мъжът й е убит във войната? Всички са спокойни и си пазарят по моловете, искат да са по хотелите, поставят условия. Нали Путин ги "избива" всеки ден? Нещо не ми се вързва. По-скоро ние ще пропищим от тях, че налитат на нашите мъже.

380

До 427

преди 2 години

Кажи честно, ако ти беше украинец, би ли се върнал в Украйна, със семейството си, в разгара на войната и пред угрозата Русия да я превземе напълно?

379

Анонимен

преди 2 години

Има да реват по тв, че доброволци в началото имало много, пък сега намаляли, та нямало кой да помага. Хората отидоха с добри намерения и желание да помагат, но като се натъкваш във всеки момент на капризи, виждаш, че хората са дошли на курорт, а не просто да търсят покрив над главата и мирно небе, си вдигаш чукалата.

378

Анонимен

преди 2 години

Логично. Мислели са, че ще ги пратите пак в 5 звездни местенца във вътрешността, но когато са видяли реалността и са се сетили, че не са бежанци вече. Та сега ще видим колко са истинските бежанци, онези които не могат да се върнат.

377

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 423Между 4-12 милиона туристи на сезон идват по Черноморието, като 4 милиона е най-слабото :))

376

Анонимен

преди 2 години

Защо не пратят всички украинки на круиз на пътнически кораби и после да се върнат като свърши сезона и пак по хотелите?Тоест малко да си починат и те и ние от тях.И наесен ако искат пак да идват.Има доста решения.

375

До 422

преди 2 години

Не разбирам как хем си за Путин, хем не искаш бежанци? Че нали заради него са тука. Преди да нападне Украйна ги нямаше. Превземе ли я, ще станат над 3 милиона само в България.

374

Анонимен

преди 2 години

Абе то се радвайте че идват изобщо хора в България не ги гонете!!!

373

Разоръжаване

преди 2 години

Сто процента съм за Путин. Наистина докато не ти дойде на главата, не разбираш.Ако останат още няколко месеца тук с това поведение и ние ще станем "агресори". При тях няма смирение. Западът ако спре да ги снабдява с оръжие бързо ще клекнат и ще се приключи.

372

До 420

преди 2 години

Ти по-добре внимавай какво си пожелаваш, че да не вземе да ти се сбъдне! Аз такова море не искам, ако ще да е в най-луксозния хотел на света.