82

Анонимен

преди 2 години

Зелена енергетика, всичките вятърни "перки" заедно със слънчевите панели е една голяма измама, един помпозен пиар за сплашване на страните от ОПЕК и Русия. Не повече от 5% от необходимото за света количество може да даде цялата зелена енергетика в близките 30 години, и то по цена 3-4 пъти по-висока отколкото традиционни въглеводородни източници. Идват много тежки времена за ЕС, а във васални държавички като България ще бъде истински мор.

81

Анонимен

преди 2 години

Тежки месеци предстоят за фашистка Русия и нейните поданици... Тук също ще има сериозни драми и самоубийства на русофили. Съдбата понякога е безмилостно жестока и несправедлива... Ха-ха-ха!

80

Анонимен

преди 2 години

Русия провежда военна операция по денацификация и демилитаризация на Украйна. Това не е "Квартал 95".

79

Анонимен

преди 2 години

Другото джудже Путин, също не цвете за мирисане, ама требва да видим и другата страна на монетата, не едностранно, както го правим ние :))) Най малкото, ще подккрепщ лидер, който се съблича гол до кръста, все едно е некакъв мужик 1'50 висок, като Зеленски :))) Избиване на комплекси :))

78

Анонимен

преди 2 години

Лъжете, като бесни кучета.

77

Анонимен

преди 2 години

Относно времето за което се провежда специалната операция - след два месеца армията на Украйна ще престане да съществува, и след това да се разговаря за съхранение на Украйна като някакъв субект ще бъде безмислено. А целта на Кисинджър е все пак да съхрани Украйана като някакъв политически субект, макар и със силно орязана територия.

76

Анонимен

преди 2 години

До 81как Русия с пъти по-малък контингент войски)))))Как прецени, че използва по-малък контингент?При положение, че ушан ките имат тотално въздушно превъзходство по брой самолети, хеликоптери и крилати ракети не се правят подобни,, анализи".

75

Анонимен

преди 2 години

Върховният главнокомандващ на въоръжените сили на Руската федерация Владимир Путин ясно постави целта на воената операция - демилитаризация и денацификация на Украйна. Не на част от Украйна - било то Донецк или Луганск, ами на цяла Украйна.

74

Анонимен

преди 2 години

Преставете си че в Канада забранят английски език, английски училища, английска телевизия всичко на френски, започнат да избиват с касетъчни бомби английско говорящите, цивилни и деца, и започнат анти американска кампания и разполагане на руски военни бази? Какво ще направят САЩ?

73

още на 15 декември

преди 2 години

2021 година Русия ясно каза какво ще се случи ако западът не приеме предложенията за мир на Русия. Тогава те не вярваха, а сега цъкат изненадани вече 3ти месец, ой, какво стана. Санкции ще налагат моля ви се, санкции на Русия! Какво стана с отказа от нефта и газта бе, пиленца, какво стана със зелената сделка? А Украйна е само началото, и вече е приключена, междувременно и икономиките на запада са в колапс. След Украйна започва истинската операция по принуждаване към мир на запада.

72

Анонимен

преди 2 години

Руснаците ме изумяват със своята наивност. От 100 години само ги лъжат и пето поколение наред продължава да вярва на лъжите на началството. Има нещо тотално сбъркано у тия хора. Проблема е че не търсят сбърканото у себе си а у другите народи.

71

Анонимен

преди 2 години

Както обеща Путин, в Украйна започна процес на загуба на държавността. Специалната военна операция в Украйна нагледно демонстрира на целия цивилизован свят как Русия с пъти по-малък контингент войски, без да използва и половината от образците си на оръжия, успешно постига целите си по военен път.

70

Анонимен

преди 2 години

Фейса е пълен с украински знамена и чревовещатели които постоянно вещаят разгрома на Русия, даже някои всеки ден го обявяват и го преживяват като факт.

69

Ха!

преди 2 години

Те цял свят излъгаха, че няма да нападат Украйна, та едни обикновени хорица, каквито са родителите няма да излъжат?!

68

Анонимен

преди 2 години

Евреина джудже Зеленски, ако си мисли, че с такава плитка пропаганда ще направи нещо, значи не е учил история :))) Пържи му се стола не само от Изток, ами и от Запад, тгъй че да не реве бвсеки божи ден :)) Срами така, не само украинците, срами всички :))

67

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

Нямам фейсбук...има ли още "състрадателни" профили с украинските знамена? А със сирийските знамена защо нямаше? Тогава имах фейсбук....и не видях нито един да си лепне зад него сирийското знаме.

66

Анонимен

преди 2 години

До 70Другари, руснаците си подкрепят Путин)))))))И Хитлер имаше пълната подкрепа на германците, два пъти печели избори.

65

Анонимен

преди 2 години

Цивилните ги бомбят украинците.

64

Божееее

преди 2 години

Боже, колко много хибридия... срама нямате ли...

63

Анонимен

преди 2 години

До 64Идеята беше в края на отоплителния сезон Украйна да започне блиц офанзива в Донбас,)))))Дали?!Нещо забравяш, че от миналото лято Русия беше разгърната над 150 000 армия по границите с Украйна.