121

АНОНИМЕН

преди 2 години

"Чудесна" новина и приятни сънища на всички!

120

Анонимен

преди 2 години

За *** и Кирчо 4 пъти по евтин демократичен газ, води до 50% вдигане на сметките.

119

Анонимен

преди 2 години

Да живее независимоста

118

Идея

преди 2 години

Хора трябва да се организираме и да спрем да плащаме ..... И парно и данъци нека видим тея евроатлантици как ще изкарат

117

Анонимен

преди 2 години

Бе тая "Промяна" много убава е!? Със всеки ден се усеща как ставаме европейска държава! Благодаря на всички, които гласуваха за Кирча и Кокорча, супер сте!

116

Анонимен

преди 2 години

Да благодарим на Киро лъжеца,който каза,че газта ще е до 4 пъти по-евтина от това,което сме плащали досега

115

Киро Дебило

преди 2 години

Обещание - Дадено, Обещание - Изпълнено! Вие не Разбирате ли, че 50% увеличение, всъщност е 4 пъти по-ниска Сметка!! Любовницата ми Лена ви го каза също! Това се нарича Харвардска Математика - не сте Образовани за да ги разбирате тези неща!!

114

Анонимен

преди 2 години

50% ми се виждат малко. Вероятно ще са около 100-те. Искахте "новото нормално" - ето ви го! Избягахме от съветския съюз и се включихме в европейския, кото изобщо не е по-рзличен. Решенията взимат хора, които не са избрани от нас, а за назначени...

113

Анонимен

преди 2 години

Така става. Изпълниха си целта и върнаха комунистите на власт и сега няма вече протести и вдигнати юмруци. Христо Иванов с умните и красивите беше превърнал Орлов мост в катун, защото не беше в парламента. Сега са си другарчета с БСП и не се качва на лодки да превзема къщата на Доган. С 10 хиляди заплатки в парламента и милиони от комисионни е друго вече. Истинска промяна.

112

Елемаг

преди 2 години

Аз ще ходя на събора в Рожен оти съм патриот.Ще плащам за кебапчИ с питка 10 лв и за агнешко порция с варени картофи по 15 лв.Ще уринирам под борчееата и ще усмърдим хилядите родолюбци поляната.Парното ще го мисля наесен.Ама тогава ще рева по форумите патриотично и ще викам "Долу Кирчо".Слава Кокаине!!!

111

Анонимен

преди 2 години

Гарантирано от Простокиро

110

Анонимен

преди 2 години

А къде са тези от системата ни убива, къде са приятелките на мая които преди 2 години казаха, че били на ръба на оцеляването и то при цени наполовина на сегашните. Вече не помните ли цирковете, дето щяха да скачат през прозорците.Не помните ли бусчетата и пейките пред Софийския дето не пускаха тролеите и рейсовете.

109

123

преди 2 години

Ми няма да плащаме, бе! Нямаме пари! Ако искате и 1000% го увеличете!!!

108

ПротивоЕпидемик

преди 2 години

щом масата повярваха, че имало Пандемия и Смъртоносен Вирус по въздуха, то няма проблем масата да вярва, че Кризата не е създадена от 4-ната Ламя, а от Мистериозни Възшни фактори. Обаче, факта си остава, че във Франция, с минимална заплата от 1650 евро, или 3300 лева, поскъпването на цените няма и 4%, в България, знаете какви са заплатите и също знаете какви са поскъпванията в цените на основните хранителни продукти и услуги!! в Европа - криза няма, в България -който прескочи Зимата - късметлия!

107

Дране

преди 2 години

Дране и пак дране

106

Анонимен

преди 2 години

Ей! Много съм *** кеф . Супер настроение имам за днес след тази новина. Спи народа ...

105

Анонимен

преди 2 години

е те сега стана ли ясно Мая Манолова и Румен Радев и техния НЕплатен протест с Хаджигенчо и ковчезите

104

благодаря на Путлер

преди 2 години

благодарете за това на мармозеmкаma nymлер.

103

Анонимен

преди 2 години

Платените от боец и какви ли не с палатките при 2 лева цена на дизела и бензина блокираха магистрали и правеха шествия да свалят лошата власт. Сега при цени от 3.20 за литър ги няма никакви, не сме били производители на петрол и не зависело от Кирчо.Все едно преди сме били производители. Пълно е с платени протестъри и революционери.

102

Да Ви Кажа

преди 2 години

друго си е Харвард!