37

ЬЬЬ

преди 2 години

рсм не разчита на добросъседството си с България а на ЕС иСАЩ,които да принудят България да "вдигне" наложеното им вето,което само по себе си е незачитане на българската история и култура и отстъпките ни по тях са чисто и просто БЕЗУМИЕ. РСМ не е в позиция да поставя условия,а да спазва споразуменията.Всичко друго ще е отстъпка от прокламираните до днес европейски ценности.

36

Анонимен

преди 2 години

Ако не махнем ветото ,предстоят много трудно дни за България.Съдбоносния месец е юни.Не махнем ли ветото ще има сериозни последствия за нас.Не знам какви ще бъдат ,но че ги видим всички заедно. До сега почти всичко съм познавал.Познах ,че ще има война в Украина,както и политическата промяна у нас.Никой не ми вярваше ,че Бойко ще го махнат.Та Бойко направи сега да има този проблем с Македония.Ако не беше той Македония щеше да е в ЕС.

35

до 45

преди 2 години

Казвам ти, че държавата Израел благодари на България и има паметник на Борис 3-ти. А ти пак с маке мозъчето си почваш сополивите си глупости. Вие ни наричате фашисти... А странно защо в Израел не ни наричат така? Вие сте по-евреи от евреите ли какво?

34

Анонимен

преди 2 години

Това са българи живеещи в измислена държава и говорещи български на диалект. Не виждам какво трябва да се признава тук, освен истината.

33

Анонимен

преди 2 години

Винаги другият е виновен! Ами хайде замисли се с вашият комплексарски псевдо-национализъм кой ще ви търпи. Май Ванче Михайловски е бил преди Иван Иванич в рая, много преди да се появят Адам и ***.

32

Анонимен

преди 2 години

Болезнено е прав.Тук е комунизъм.Нищо не се е променило от 30 години.Единствено се промени е че от ЕС се наляха милярди за да имаме малко достоен живот.С това се увеличи краденето и нищо друго.Заяисимоста си остана.И много е лъжливо да наричаме Македония Троянски кон на Русия,като Ние сме това.

31

Анонимен

преди 2 години

Позицията на официалните ни власти са други,но всъщност проблема е наистина комунистическия и изостанал начин на мислене на обществото ни.Това е и причината политиците ни да бъдат такива ,каквито са.Държат се като корумпираните комунисти от 90-те години.Това е и причината да стигнем до фалит в най-скоро време.Това се знае в ЕС и НАТО.Ние имаме две възможности: или се променяме или отиваме на кино.Македония е 1,5 милиона население и блокирана ще и помогнат.

30

..

преди 2 години

я го виж как хубаво ни знае позицията. ами тогава какъв ви е проблемът? нуикой в момента не ви казва как да се определяте. ако искате се определяите като марсианци, както и "езикът" ви го наречете филипински ако искате. просто до 45 сме били един народ с един език и тоя сам го казва. толкоз. иначе вето до 2134 година когато всички сигурно ще сме марсианци, но и там ще е валидно че до 1945 година сме били един народ с един език.

29

до 37

преди 2 години

Не те интересува, ама ако не беше Борис 3-ти щяхте да идете за пепел всичките в Германия на екскурзия през ВСВ. Абе ... вие толкова ли сте *** наистина? Наричате ни фашисти, а Израел ни благодари всяка година, че сме спасили евреите? И още има живи, които го казват.

28

Анонимен

преди 2 години

Толкова години нямаше проблем с македонците.Появи се Кирчо,отиде там на посещение и македонците полудяха...по-добре да не беше ходил!

27

Анонимен

преди 2 години

Не те интересува, защото отговор няма, драги селянино! Защото лъжете като цигьни, каквито и сте! Не е лесно да казваш на черното бяло, разбирам те!

26

анонимен

преди 2 години

България нищо не имитира Пендо, вие имитирате, че сте македонци, че Самуил е македонски цар и сте му чучнали чисто нов паметник насред Скопие!

25

Анонимен

преди 2 години

Добре, СамОил да е. Кой е бил цар на България по негово време? Отговори конкретно, селянино, не се гърчи като чеpвей!

24

ДДРОнег

преди 2 години

С тези сталинистко-титовистки политици РСМ няма да влезе в ЕС !!!___А ако все пак влезе, е, тогава западноевропейците "Ще видят кон боб яде ли " :) :) :)

23

до 5 ко

преди 2 години

като сте такива подли и гърците няма да ви приемат а за китайската стена ке ни пръднете на дядовия

22

бг

преди 2 години

друже Пендераски да гледа изпълнението на договорите подписани от измислената му страна вместо да ръси акъл.

21

Кико

преди 2 години

Бутафорна държава създадена от Коминтерна! Който е ходил преди 20г.и сега ще разбере разликата!

20

Анонимен

преди 2 години

По времето, когато цар Самуил е бил цар на Македония, кой е бил цар на България? Нека каже 5-ко или друг бюрмски селянин.

19

Анонимен

преди 2 години

И това го казва човек с фамилия Пендаровски? Пендара е турска монета, която е била в Османската империя. Името ти е турско, бе! Македонец бил, ама с турска фамилия. Нищо лошо не искам да кажа за турците. Ама това е виц направо. Има ТУРСКО фамилно име тоя! Македонец бил.

18

Радослав

преди 2 години

Проблема с Македония е, че само политиците се натискат за ЕС за да крадат от европрограми, народа масово е с български паспорти и са ЕС граждани с всички права. Ако се анулират всички български паспорти на македонски граждани, точно за две седмици ще има такива граждански безредици, че политиците им ще се съгласят с каквото кажем, само и само да ги пуснем в ЕС! В момента на народа му е все тая защото вече се ползват с всички привилегии на ЕС, само политиците реват за баница!