87

Анонимен

преди 2 години

30 години демокрация отнесоха животите на 3 милиона българи и убиха 90% от производството в България. САМО ЗЕМЯТА НИ ОСТАНА, НЕ ОТРАВЯЙТЕ БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ!!!

86

Анонимен

преди 2 години

"Големи сте паникьори. Нищо няма да се случи на земята и на водата. Това е правено и правено 21 век от къде идва този газ и нефт, нещо да се е случило е Азербайджан, освен че за нула време стана богата държава." ....мало умник, къде ще сравняваш плодордните ни земи с чакъла и скалите на Азейрбаджан бе, гь он

85

L.

преди 2 години

Тази идиoтия пак ли почна? Да бе, що да не пробваме пак овцете?

84

Анонимен

преди 2 години

Американската фирма SPM, за Враца ще вложи 7.5 млн евро и ще плати на държавата 210000 евро. Смях голям нали.

83

ф

преди 2 години

еКСПЕРТ. За десет години. И после що ще се яде. А, да ще купуваме. По-важно е да си натровиме земята. И да си напълнят някои джобовете. Ама експерти.

82

Анонимен

преди 2 години

Големи сте паникьори. Нищо няма да се случи на земята и на водата. Това е правено и правено 21 век от къде идва този газ и нефт, нещо да се е случило е Азербайджан, освен че за нула време стана богата държава.

81

Мосю Гилотин

преди 2 години

Българските кравари са тотал ***. САЩ ни заграби енергетиката, струпа ни няколко бази без да плаща, изнасят ни златото и металите, а сега са навити и от хлябът и водата ни да се откажат, само да угодят на задокенските мародери. Това е просто абсурдно

80

Анонимен

преди 2 години

Колкото по-скъпо е всичко толкова по-свободни сте. :-)

79

Ядрен физик

преди 2 години

Аз пък предлагам да направим Добруджа полигон за ядрени опити - не вярвайте на руската пропаганда и на Путин, че ядрените и термоядрените взривове са вредни. Те ще бъдат американски, значи всичко ще е наред.

78

Анонимен

преди 2 години

На нас ни трябва дългосрочни доставки и ниски цени, не за няколко години на петторни цени.

77

Анонимен

преди 2 години

Важното е Украйна да удържи, тогава много газ ще имаме от черноморския шелф. И всичката путлеристка *** да се изнесе в Русия.

76

Анонимен

преди 2 години

Значи по проучванията в находищата ни имаме газ за най-много 5 години, обаче давай да копаме, че да сме независими?!? За 5 години? Ще сме независими за 5 години? Някой вижда ли логика в това??? Освен "след нас и потоп"... И след 5 години кво? И газ ще си внасяме, и храна, че и вода даже, защото ще сме си отровили земята!?! Про.ст, по-про.ст, най-про.ст, експерт!!!

75

Анонимен

преди 2 години

В това няма никаква логика отколкото по-длече идва газът толкова по-евтин е закривайте проектът ще ходим да бием сонди на Луната и пак ще ни е по-евтино без хамериканските надценки. :-)

74

Анонимен

преди 2 години

Това е вече прекалено голямо престъпление.

73

Анонимен

преди 2 години

Аз съм против краварска фима да направи милиарди, а ние после да нямаме нито вода нито храна, който яде газ да си купува на 10х цени от САЩ и да бъде доволен с кривата краставица в отверстието.

72

България има

преди 2 години

в БГ има газ ии горива за над 150 г напред, обаче предателите ни са много, русуфлиситическа путлериската шлаккаа е зацапала всяка сфера на живота ни и затова сме, бедни, разединиени и безпросветна маса от нещастниццции

71

ПП =ПАРТИЯ ПУТИНИСТИ

преди 2 години

ПРЕВРЪЩАТ БЪЛГАРИЯ в ЕДНА ПУСТИНЯ......

70

Газ сафрид олио

преди 2 години

Умното Киро и *** се прибират от дипломатическа среща в Израел. Купили сафрид. Киро вика - изпържи сафрида. *** хич не я бива в тая част. Няма газ, вика. -Е пусни котлона на ток де.- Няма олио Киро. -Е поръчай китайско тогава по тела. *** поръчва и ентусиазирано вика -Слава Украина

69

Анонимен

преди 2 години

Последствията ще са катастрофални направо вече не ми се живее в тая територия неселена с ***.

68

Анонимен

преди 2 години

Тапир, света върви към липса на храна и вода,и ти ще тровиш земята и водата на БГ ли?!? От къде излизат тези мазни тапири да пръскат мозък?