74

Анонимен

преди 1 година

алои господинчо курса на рублата не го определят рашките , то ако беше така отдавна да са го изравнилу с долара сами. Ограмоти се, що за смешковци слагат за министри и зам министри, без грам икономически познания за световните валутни и борсови процеси.

73

Анонимен

преди 1 година

И нито на САЩ нито на ЕС им дреме за корупцията в България. Има поръчки и те трябва да се изпълняват. Кой как си "краде" овцете на никой не му дреме, ако задачите са изпълнени.

72

Анонимен

преди 1 година

Да си го кажем направо. Далаверата е от къде ще ни дойде по-скъпо! )) Ако 10% е бакшиша, кой луд ще купува от РФ по-евтино?! Понеже народа пита как за другите не е проблем, сега се мажат едни *** не е за говорене. Следва по-висока цена, нов кредит +10% в джоба, а след това... оправяйте се!

71

Анонимен

преди 1 година

Като дойде зимата ще бъде забавно да ви гледам как ревете

70

Факт

преди 1 година

Да риска е огромен че ще разсърди те господарите ви от сащ.. и ще ви сменят.

69

Анонимен

преди 1 година

Ако вържем лева с рублата стандарта ни ще се качи в дългосрочен план, 5-10-15 години, иначе Турция ще ни прилапа по естествена демографски път, ама стадото спи, университетските ми преподаватели всичките са проукраински а е технически университет, няма шанс за бг територията с такива умници нагъздачи

68

Анонимен

преди 1 година

Предлагам да запишем всички управляващи на курс за бавноразвиващи се. Там много бавно и поне 2 седмици да им повтарят - курса на рублата няма значение при плащанията на газа. Не е лошо и подкрепящите ги, и тро_ловете им да го изкарат. Готов съм лично да дам 100 лева за курса, ако го дават онлайн хахаха

67

Анонимен

преди 1 година

Рискът бил огромен да се плаща в рубли... Откъде ги копате такива муньовци бре??

66

Анонимен

преди 1 година

Тоя пишман експерт какво ше каже за тръбата която финансирахме с три милярда лева и сега дефакто не можем да я ползваме

65

Анонимен

преди 1 година

"Еми сега на новите избори казвай на познати и приятели да не гласуват за ПП, ИТН, ДБ. Това са антибългарски партии даже ДПС е по българска от тях." - на следващите избори съм зачеркнал не само тия трите партии, а и ония дето са им уж опозиция, но искаха да пращат оръжия - ГЕРБ. ДПС и БСП са безидейни, но са там за идеята. Също както и избирателите им - гласуват за традицията. За мен има една единствена адекватна партия, който е българин я знае и без да й споменавам името.

64

Анонимен

преди 1 година

До газ срещу рубли Приемането на еврото е точно същото!

63

газ срещу рубли

преди 1 година

Купуването на рубли е все едно купуване на фабрика на осми септември четиридесет и четвърта година. Рискът е пожароопасен.

62

Анонимен

преди 1 година

Има риск американските ни господари да ни се разсърдят. Кирчо от това го е страх.

61

Shark

преди 1 година

След като германци и италианци са преценили, че може, значи риск няма! Стига сте приказвали глупости, вземете да направите нещо, защото търпението ни се изчерпва.

60

Анонимен

преди 1 година

Пази боже от такива специалисти, че и министри! Цената ако е в рубли, от ден на ден ще е по-скъпо, защото рублата се покачва спрямо еврото, и то с часове. Обаче цената не е в рубли! Значи? А това, с доставката кога е изпълнена, да не би и сега да не ви е ясно, там стоящите "експерти"? Банката е друга, руска, а не "нашенска", ангажирана и с евроценности, май това ви плаши най-много. Впрочем, вярно ли е че за да свалим акциза на горивата, трябва да питаме в Брюксел "може ли".

59

Анонимен

преди 1 година

Бойко ваксинира ли се или залагаше на домашна гроздова докато беше в сянка?Някой знае ли?Нещо много затъпяват от тези ваксини.Предлагам да гласуваме за някой,който не си е слагал ваксина,за да не ни упраеляват шимпанзета.

58

Бачо

преди 1 година

Пълни глупости! Сделката се осъществявя в момента на плащането и се превалутира! Стойността на рублата няма абсолютно никакво отношение!

57

Зоро

преди 1 година

Този не мога да разбера за дебиили ли ни взема. Имало риск от превалутирането. Абе ние плащаме в евро, а руснаците обръщат в рубли. Какъв им е курса няма никакво значение. Не риск, а комисионни има.

56

Анонимен

преди 1 година

Тези хора или ни лъжат откровено и нагло в собствен интерес - финансов и политически, или са пълни некадърници. И в двата случая - незабавно трябва да ги изритаме от мястото, което заемат. Защото ще ни разорят и унищожат окончателно.

55

до 61

преди 1 година

Ние сме мегапрости. Те са комисионери.Бойко е херувим пред тея.