136

варварин

преди 2 години

До Анонименда не сме сега на мястото на двамата командири на Азов !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

135

до 150

преди 2 години

До АнонименКаква война.Само 25000 *** липсват след 2 и половина месеца.

134

молодец

преди 2 години

Браво.С тия темпове току гледай след 5-6 години са взели и Киев/ако им остане армия/.

133

Анонимен

преди 2 години

Браво! Следващият котел е Лисичанск.

132

Анонимен

преди 2 години

Руски варвари! Хуните на 20 и 21 век!А завземането на Мариупол е пир по време на чума. При тази инфлация, хаос и недоволство в самата Русия, както и разрухата(морална и техническа ) в армията, тоталната изолация на страната от цивилизованния свят за каква победа става дума????

131

Анонимен

преди 2 години

Зеленски ще разчисти в най-скоро време Мариупол от рашистки скакалци, защото догодина по това време ще се провежда Евровизия там.

130

Лъжливото овчарче

преди 2 години

Пак ли?

129

Анонимен

преди 2 години

Героите на Украйна се наакаха вместо герои се оказаха едни страхлимци за живота си. Забравиха за клетвите които са давали и тежките думи които изричаха, че ще се бият до последния. А дефакто се предадоха в плен повече от 2000 .зрода. Западната пропаганда и фалшивите снимки и филми се оказаха пълен фарс фактите са, че РФ смачка Украйна без война а с операция.

128

До 145

преди 2 години

Джуджето може само да подпръцква. Никой не го базари за нищо, щото е въздух под налягане. Считай още сега Швеция и Финландия за натовски държави, а ако джуджака реши да нападне някоя от нашите държави бъди идейно убеден, че за два дни НАТО ще дефилира из Москва.

127

Анонимен

преди 2 години

Разчиствай комбината и прави курорт

126

Офис мениджър

преди 2 години

Никъде не съм споменал Киев, защото Киев не е Украйна, нито Украйна - Киев.

125

profetey

преди 2 години

До Офис мениджър: Стига с тоя Киев. Какво щеше да стане ако бяха взели Киев. Трябваше да спрат военните действия и да преговарят. Дори провителството на Украйна да падне - в структите му има много нацисти и новото щеше да е почти като старото. А сега взимат територии от които няма да си тръгнат и още отсега ги интегрирват. Кое според теб е по-изгодно за Русия.

124

Анонимен

преди 2 години

До Офис мениджър "Какво стана с Блицкрига на русофашистката хунта - превземане на Киев за два дни" - ще видиш със Швеция и Финландия, там няма да са дни а часове, никой няма да обсажда градове и да отваря коридори за евакуация.

123

Анонимен

преди 2 години

В Канада забраниха руските медии.

122

Ванко

преди 2 години

Браво.

121

Офис мениджър

преди 2 години

Какво стана с Блицкрига на русофашистката хунта - превземане на Киев за два дни, а Цяла Украйна за седмица, сега путлетариата се опитва да внушава грандиозни победи след превземането на няколко селца и паланки.

120

Анонимен

преди 2 години

Как се подиграва, урките с тази баба. Ама тя им метна, храната в краката.

119

Анонимен

преди 2 години

Евала на Русия, отряза черноморието. Сега е в Одеса. Урколандия остана без море. Вече действат, мобилни руски оператори за нет и телефони. Пенсии и заплати в рубли се изплащат. Па вие си лайте, атлантици.

118

Знамето червеното

преди 2 години

на снимката демонстрира мераците на джудженцата за връщане на тоталитарната СеСеСеРейница с всичките и придобивки: от чакане по опашки за бира до записване за велики *** теле_визори. С Блатная, напред към реализиране на феодализЪма.

117

ДС Информатор

преди 2 години

Досега най-малко 15 пъти го превземаха и най-накрая го превзеха (Мариупол). Ако продължават "превземането" на Украйна със същото темпо, можем да очакваме пълната победа на русофашистите на 9 май 3000 година.