258

Гарга рошава

преди 2 години

289 - ти си тъпо Ко- пиле оди при киро да се обладавате един друг.

257

Анонимен

преди 2 години

Всяка една компания ще направи всичко възможно да се спаси и ще изпълни каквото се каже от Русия, все пак тях ги интересуват само парите и печалбата. Германия е най-големият потребител на руски газ но и също така най-зависима от него, докато не си гарантират алтернативни доставки което за нас е много по-лесно нямат избор. За жалост на Путлера това ще се промени и когато най-големият му потребител му спре парите последствията ще са само за него.

256

Анонимен

преди 2 години

Три пъти съюзници с германия три национални катастрофи.....скоро ше е третата както винаги съм твърдял

255

Тест, тест, тест

преди 2 години

В ЕС направиха тест за интелигентност в реални условия. Оказа се, че тамошните предприемачи разбират от интерес и не броят за закон всяка прищевка на Байдън и еврослугите му. С изключение на Поляка и ***.

254

Гepманистaн Убepалec

преди 2 години

За анонимния убеден антиглобалист и нацъкалите му плюсове да напомня: Ако българия излезе от ес и нато, ще са необходими около 5 минути русия и турция да получат обща граница по билото на стара планина. Шипка ще остане в турската страна, а чинията на бузлуджа ще бъде превърната във музей на рускотурската дружба от уpва на уpва, от век на век.

253

Анонимен

преди 2 години

сите разрешиха.. само нащио *** бил солидарен и заедно с Европа..ама Европа си гледа интереса а нащио *** продаде българският народ и интерест

252

Относно ЕС

преди 2 години

До АнонименДругите държави-членки на ЕС на са ни виновни, че си гледат интереса и че нас Кирил Петков вече ни е продал.

251

Европеец

преди 2 години

Убаво, ама това е просто временно. Доста държави от ЕС вече скъсаха окончателно с доставките на руски газ, а почти всички скоро ще направят същото и ще преминат на алтернативни източници. И тогава ***. кин ще остане без деньги.

250

Бат Киро

преди 2 години

"Хмхмхм ние...така....сме... платили ...на една агенция...международна... и тя така така...хмхмх... каза.......неможете да плащате за руски газ, щото е.......неправилно и нематге гаранциии...хмхмхмх"

249

Калеко Алеко

преди 2 години

До До 274 ЕСсср..."Германия защо е богата и мощна държава?Защото имат и реално мислещи политици и управляващи"...Ами мислещи са им и политиците и гражданското общество, затова изнасят оръжие за Украйна за да възпрепятстват Кремълският антихрист и военнопрестъпник, на който едни тукашни облюдки продължават да се кланят и да обслужват режимът му..сега е момента да извършим диверсификацията, която беше заложена още при ББ с газовият хъб и Интерконектора с Гърция и да скъсаме с путинската зависимост

248

profetey

преди 2 години

До Анонимен 278: Не съм фен на НАТО, но в момента дори да има референдум ще гласувам да останем, защото Турция може да направи 1 специална военна операция в България, както ги направи с Сирия и Ирак. Първо да намерим решение за Турция и тогава да правим референдум за махаме от НАТО.

247

антикомунист

преди 2 години

До До 273 антикомунистне знам дали ми гледаш НИКА ама хубаво ни изработиха германците унгарците австрииците италианците а ти ще купуваш бензин по 4лв и ще плащаш поне 30% по скъп ток !!!!!!!!!!!!!!!!!

246

Анонимен

преди 2 години

Киро направо да обявява датата на референдума за излизане на България от ЕС и НАТО!! Българите ще го подкрепят. То се видя че България нищо не печели, а само губи от членството си в тези съюзи.

245

Ludoto Lenche

преди 2 години

...da bee ama razbira se ...te "razreshili " ?!??!! Smiah ,smiah i pak smiah !!! Tova s "razreshili " e sashtoto kato "evakuirali " ot Azovstal .....zapadnite smesnici ...krai niamat !!! Pravilno e da se kaje,che Germania i Italia se otkazaha da se smoubivat v imeto na Amerika i si smeniha poziciata !!! Skoro i drugi ...

244

ЕСсср

преди 2 години

Това се нарича европейска солидарност. Един за всички, всеки за себеси...

243

антикомунист

преди 2 години

това ако е истина зна4и ние сме големи балъци! Това е европеиска политиа всеки за себеси!

242

Анонимен

преди 2 години

Американците ще ни доставят газ, колкото ни доставиха изтребители..

241

Анонимен

преди 2 години

Който мисли с главата си така постъпва. На който е куха, вика вервайте ми, нема по-еФтин газ от американския, от там ще докарваме, важното е да не е руски.

240

Анонимен

преди 2 години

Сега ако се окаже, че и Американските втечнен газ не е по-евтин от Руския...Кирчо яко ще набута България в блатото..

239

Анонимен

преди 2 години

Дойде време за тупаници по продажните тимберици на Киро и сие поодлоганчета!