36

До Германистан Убера

преди 2 години

Стрино Урсуло, ти ли си мь?!Найш кво му се вика на туй твойто - шизофрения му се вика..Първо квичим и въвеждаме разни ембаргота, после се гърчим и се чудим как да си заобиколим ембарготата, щото умираме прави.Ако ще и в натура да плащаш, нали пак купуваш стоката на злия Путин! Хахахаха - баси лицемерните плонжове!

35

Анонимен

преди 2 години

кирливото премиерче е вредител, за него има химикали ... някои от тях правят бум-бум ...а други са тихи, остават само трупове ...

34

Анонимен

преди 2 години

През зимата ще видим..

33

Гepманистaн Убepалec

преди 2 години

Аре пак пескова опорка! Нито един клиент от "вражеска държава" не е открил сметка е рубли. Нито един клиент от "вражеска държава" не се е съгласил да плаща в рубли по договори в евро или долари. Това което е направено е откриване на сметки в банката на газпром (т.е. газпром) за да се правят трансфери в договорената валута и цена образувана по договорените правила. След това газпром превръща валутата в рубли по какъвто курс е заповядан. Но това не променя нещата. Щото конвертируема рубла няма.

32

Анонимен

преди 2 години

До ПозорЕС не ни е принуждавал нищо! Да си чул забраняваме на България да купува? Киро просто каза, няма да плащаме в рубли, ще накажем Путин! :)) Купи от САЩ в долари! :)) Путин е наказан! :)) Всичко е 6.

31

Анонимен

преди 2 години

До 30 Те не ни накараха, а Киро и Асен се отказаха под натиска на американските им ментори.

30

Статистик

преди 2 години

Когато писах, че курсът не засяга купувача и плащането се води приключило когато се платят доларите или еврото разни специалности ме обявиха за ***. Къде са сега или ЕК и те са *** на путун. Повтаряте като папагали тезите на Кокорчо и Киро само без да прочетете или да се замислите.

29

тя

преди 2 години

Може ли България да вземе самостоятелно решение в интерес на народа си -ДА ама НЕ !

28

БАНко

преди 2 години

ИМА ОЩЕ НЕЩО МНОГО ВАЖНО В ОТКРИВАНЕ НА ДВЕТЕ СМЕТКИ НА ЕДИН ПОТРЕБИТЕЛ !!! ПЛАЩАНИЯТА СА В ЕВРО И ОБРЪЩАНЕТО В РУБЛИ ПО КУРСА НА РУБЛАТА НЕ КАСАЯТ ПОТРЕБИТЕЛЯ !!! СЕГА РУБЛАТА Е 65 ЗА ЕВРО И ПОСКЪПВАНЕТО 100% СПРЯМО АПРИЛ НЕ СЕ ОТРАЗИ НА ДЪЛГОСРОЧНИТЕ ДОГОВОРИ !!! АКО КИРО НЕ СЛУШАШЕ АМЕРИКАНСКИТЕ ГОСПОДАРИ СЕГА ГАЗА В БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА Е ОКОЛО 112 ЛЕВА , А НЕ ...162 ЛЕВА !!!

27

Позор

преди 2 години

Хора отново сме излъгани "нашите съюзници"от ЕС си гледат интереса а нас и преметнаха да се откажем от евтиният руски газ.

26

Анонимен

преди 2 години

До АнонименА САЩ питал ли си?

25

Анонимен

преди 2 години

Важното е Германия да се откаже от руския газ нас да не ни гледат с мижавите 3 милиарда кубични метра газ годишно с нас и без нас няма разлика обаче с и без Германия разликата е голяма.

24

Анонимен

преди 2 години

Единственото дългосрочно решени на всички тъпотии, които сътвориха този отбор новобранци може да бъде решен с премахването на мораториум за проучване и експлоатация на газови находища. Да си ги отворим и когато ни е изгодно да ги ползваме тъкмо изпразнени ще ги използваме за запасяване през лятото. Другото е да ни го мушкат я богатири я каубои

23

Анонимен

преди 2 години

На прдните на Киро и бандата му ли ще я караме?

22

тя

преди 2 години

Ние пък ще си имаме втечнен газ от САЩ ! Пъвите два кораба ще са по- евтини от руския ,пък после дупе да ни е яко !

21

Ще видим

преди 2 години

Тези дни Гърция трябва да плати газта си. Ако по същия газпром й спре газта, то горните писания са лъжа.

20

теория и манипулация

преди 2 години

Почва ли да ви светва , лека по лека ! Тия , дето искат да купуват евтин газ - слагат бариера пред другите купувачи и само те купуват, съответно после препродават .... Всички средства са позволени - като се започне от масовата пропаганда та до физическа саморазправа. ...А вие вЕрвайте в дядо Коледа и благородните американци, дето ще ви дават газ на цени, под пазарните ...

19

До 12

преди 2 години

Ква Европа ми бълнуваш.Ти му приказваш,че вече са си платили и си кво им си получават каквото им требва,той ти говори за Европа.За много неща. ЩЕ Е ТАКА,пример защо ЕС изкупуваше италианският и испанският дълг,като в същото време ЕЦБ печатеха като за световно.

18

БАНко

преди 2 години

СПРЕТЕ С НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА !!! НИКОЙ , НИКОГА НЕ Е ИСКАЛ ЧУВАЛИ С РУБЛИ !!! ПЛАЩАНЕТО Е ПО ДОГОВОРА В ЕВРО ИЛИ РУБЛИ , НО ПУТИН ПОСОЧИ КАК ПАРИТЕ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ ЩЕ СА В ГАЗПРОМ , А НЕ В БЛОКИРАНИ РУСКИ БАНКИ И ПАРИТЕ СИ ОСТАВАТ В ЕВРОПА !!! ИЗМИШЛЬОТИНИ НА ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ И УРСУЛКА ФОНДЕРЛАЙНОТО , ПОВТАРЯНО ЗА ДА СТАНЕ ,,ИСТИНА !!! ИЗСЛУШАЙ ИЗКАЗВАНЕ НА ГЕРМАНСКАТА ЕВРОДЕПУТАТКА ОНЗИ ДЕН И ЩЕ РАЗБЕРЕШ ЗАЩО РЕЙТИНГА НА КИРО Е 17 % !!!

17

До 17

преди 2 години

На форумен *** още по-малко вярват