45

Анонимен

преди 2 години

що е то северна македония - нова държава с население от промити мозъци, целяща легитимация чрез кражба на история от съседна държава

44

Анонимен

преди 2 години

Всички знаем, че проблема не е само в Историята, а в последствията от този начин на създаване на идентичност.Така че тези наивности дето ги разказва, някъде другаде може и да му повярват, но не и ние.

43

български избирател

преди 2 години

Ку-ку,ку-ку...Пролет ли дойде,кукувица ли кука?Не,Ковачевски се е разпищьолил и дава интервюта на форум"Отворени Балкани"в Сърбия...

42

Анонимен

преди 2 години

тоя ковачевски прилича на ром

41

Анонимен

преди 2 години

До Руснака___ти добре ли си ве?... на какви лекарства си, забравил си да ги пиеш

40

Воеводата

преди 2 години

Не трябва да се вторачваме единствено в историята! Но е много важно в Северна Македония и България да бъде осъден комунстическия режим на Балканкте и в СССР, който създаде чрез убийства и насилие един нов народ на базата на отричане от всичко българско. Този народ в корените си беше български по език, куктура, писменост и обичаи. Той беше претворен като македонски народ. Всеки един македонец има правото да се чувства както поиска, но няма правото да изопачава или фалшифицира исторически факти.

39

Даме Груев

преди 2 години

Абе,докога ще ни занимавате с тези психопати от Скопския Дисниленд?Да си се затворят в резервата и да не ни занимават с глупости.ВЕТО и да пасат...Учудващо е, как не са поискали до сега излаз на Црно море?

38

Отговор

преди 2 години

До "руснака"! Едно време в Русия ги учеха, че товарищ Ленин е писал азбуката, сега пък "македонска" била! Това най-новата "история" на товарищ Путин ли е ?

37

Анонимен

преди 2 години

северомекеретата са чисти югославски фашисти избивали хора с българско самосъзнание, когато ни плюете по Европата, че сме фашисти, питайте евреите

36

Анонимен

преди 2 години

ха... от България зависела европейската им интеграция на северомакетата... не, само от ВАС зависи, само ВИЕ изнудвате, оплювате ни и ни крадете, само ВИЕ сте отговорни за сегашното си положение, с омраза и оплюване няма да стане, все някой друг ВИ е виновен и да носи отговорността

35

Гоце Делчев

преди 2 години

Г- н Ковачев, да говорите за изнудване от страна на България е - меко казано - некоректно, превратно и спекулативно представяне на преговорния процес между двете държави! Много добре знаете къде се корени проблема, но упорито не желаете да го решавате! Ето защо ще се наложи да изживеете своя катарзис и да приемете неизбежното!

34

Българин

преди 2 години

Ами като е само едно условие/история/, ами изпълнете го бе! Хем си знаете къде ви сърби,хем чакате някой да ви начеше! И то не е само това условие! Езикът на Омразата ,който насаждате на децата още от малки, е далеч по-голям проблем ! Както и малтретиране на хората, които се декларират като българи! Не може тези проблеми да ги прехвърляте в Европа! А вие ще го направите, всички ви знаем извратените комунистически номера!

33

Анонимен

преди 2 години

България има само едно условие към макетата, да не и крадът историята Ковачевски :) Иначе немаше да ви признаем първи за държава за да ви отървем от войните в изкуствената Югославия, немаше изобщо да влезнете в НАТО :))

32

Анонимен

преди 2 години

Докато не си изпълни ангажиментите този югосъветски Франкенщайн няма място в ЕС.

31

Анонимен

преди 2 години

Вчера са крали гръцко вино на изложение в Дюселдорф, Германия.

30

Руснака

преди 2 години

Болгарските предатели забиха нов в гарбът! Братушки... никогда!Болгария я создаде Русия, през 1878 года, от турски племена, покръсти ги и взе македонска азбука! Болгария не съществува преди 1878 года, нашите советски братя, дадоха история на тая земя, но вие не оценявате това! Сегда сте против Русии!

29

пурко

преди 2 години

Гусин Ковачев на ски: вие не виждате полза, но такава има. Ще го осъзнаете след години и ще сте ни благодарни. Имате нужда от вето, и то е във ваш интерес. Представете си го като чистилище.

28

Анонимен

преди 2 години

Не трябва да се поддаваме на жантажът на това джудже.

27

аа1830

преди 2 години

Гърция им го каза - докато летището в Скопие се казва Александър Велики, там гръцки политик никога няма да стъпи. Държава която си сменя името не е държава, още по-малко пък антична.

26

Анонимен

преди 2 години

Тия са нашата Укрия.