96

Анонимен

преди 2 години

Продължаваме поскъпването!

95

Анонимен

преди 2 години

Я не се халосвайте, Кирил Петков нали каза да се успокоите. Той ги разбира тия работи.

94

БГ

преди 2 години

Как я изчисляват тая инфлация и тия проценти..... Зареждах дизел на 2.50, 2.60 януари... сега е 3.30.....1.7% процента ли са, парното миналата година не надхвърляше 230 лева, за Плевен говоря, малък апартамент. Сега не пада под 300, агнешкото миналата година беше от 15 до 22 лева... Сега стигна 30 на места.... Олиото беше до 2.8 лева максимум... Сега 6...не разбирам какво смятат, а и не разбирам какви хора сме и що търпим това.....

93

MONAD

преди 2 години

Не мога да повярвам, че има хора в коментарите дето вярват, че ако Борисов беше на власт нещо щеше да е различни.Както той, така и при Кирчо, решенията се взимат в Брюксел, тука само се козирува.Национален интерес? Не говорете глупости. Фискалната политика и търговската политика не зависи от България, ние само може да преразпределяме пари от данъци и да се мъчим да кърпим потъващия кораб. А вие сложете който си искате на власт, нищо няма да се промени.

92

Анонимен

преди 2 години

Всички алчни мутробизнесмени наскачаха да правят печални на гърба на хората

91

Хасан Генов

преди 2 години

Ще тръгват в скоро време тия шарлатани от продължаваме измамата. Наесен ще ги съборим от властта, моя съвет към тях е да избягат на друг континент иначе и Европа ще им се види тясна. Само липсата на Ленка не знам как ще я компенсират. Лена, душо моя ненагледна красавице, как искам да ти го натътрузим!

90

Д

преди 2 години

Като не искате да купувате мляко за 10 лева защо купувате на Колейкин плиткоумните думи?

89

Анонимен

преди 2 години

Кокорчо с неговите 8-9% къде се крие?

88

До 105

преди 2 години

Точно, щом до сега не си се изучил как да правиш пари с ума си или с ръцете си, значи и в рая да беше нямаше да живееш комфортно. Няма безплатна вечеря..

87

Анонимен

преди 2 години

Та щом всичко е Ок и проблеми няма, ще взема от понеделник да вдигна и аз мойте цени ))) Ей като чета сайта, само пачкирани патрони в България )))

86

До 81

преди 2 години

Ха,ха,ха!Щом ядеш десертче Родопа,за 20 ст.ти никога не си бил добре.Винаги те е гонила мизерията,но те е било страх да се оплакваш,а сега ти дойде дюшеш.

85

Анонимен

преди 2 години

Свръхдебилизъм - Да имаш двойно и тройно увеличение на цените и да твърдиш, че инфлацията е 14-15%

84

до Пиле на грил

преди 2 години

ми що го купуваш, тарикатите пробват и с горивата е така, ама си кротувате само диванни протестъри. Излез на улицста или бойкот не купувай на тези цени. Щом купуваш значи имаш пари и ще ти ги взимст.

83

До 101

преди 2 години

Сигирно няма връзка с увеличението и на световната инфлация? Има войната в Украйна? А не, дай да видим без да мислим кой да е виновен... я кажи какво са направили грешно правителството?

82

до 98

преди 2 години

Мне, просто приеми, че си се прецакал. Вода, ако слагаха, нямаше да го купя. Нали елементарно се тества за вода, бре главчо? Просто си загyбеняк, затова даваш 2лв.. Колко души да ти кажат, че млякото из западните села е НАВСЯКЪДЕ 1.50лв. на литър?

81

Радев Разединителят

преди 2 години

Продължаваме промяната.

80

Пиле на грил

преди 2 години

Преди Кирчо и Кокорчо, пилето на грил го купувах за 7,70 лв., сега цената е 12,20 лв. Мощно да го тегли народът......

79

До 97

преди 2 години

Дойдох да ти преподавам урок персонални финанси за 6ти клас...

78

Анонимен

преди 2 години

Обърка ли са запетаята ...не е 14,4 а е 144,00% инфлацията!!!! За три месеца през 2022г може и да им се вържат сметките, но за април 2021 - април 2022 е реално 144%...

77

До 90

преди 2 години

А добър ден!Това е така от много години,ти сега ли се сети?