65

Търпение!

преди 2 години

България не може да стане достоен член на ЕС и НАТО, докато обработваното с години про.столюдие не възприеме християнския морал, европейските ценности и култура. Избирането на селски ап.аши на комунизма в управлението на държавата е индикатор за моралното ниво на това население. Все пак , добре, че много скоро Новият световен ред ще сложи край на робското преклонение на русо-робите пред кремълските тирани, белким тоя народ започне да мисли.

64

Анонимен

преди 2 години

85 имаме си и не са ментета а Копейка ти ли си само ти и ББ селянина ги храни

63

Анонимен

преди 2 години

Да, ама ние имаме харвардски ментета на власт.

62

Анонимен

преди 2 години

Русия има много тежка и кървава карма явно е дошъл момента на изчистване не се вписва в 21век и с тази кървава война явно всичко прелявсичко се плаща неможе да правиш зло а да получиш добро

61

Анонимен

преди 2 години

Що си си продавал душата на дявола до сега

60

Анонимен

преди 2 години

Га яде кюфтета арни бяха, сега са сатаната. Като долна шнурва, какви мъже са това? Ще виждаш, че политиката на Русия е агресивна, ама да си траеш години и да правиш лапалома е добре.

59

Анонимен

преди 2 години

От Сталин до Путин всичко свършват на зле .

58

Анонимен

преди 2 години

Добре че се отървахме от мръсната руската газ

57

Анонимен

преди 2 години

Русия е една горяма измамна държава омраза агресия шантажи убийства и войни

56

Анонимен

преди 2 години

Храни куче, да те лае. Такива най, са ми противни. Да хапеш ръката, която те е хранила е долно. Защо сега се сетил да говори?

55

Анонимен

преди 2 години

Унгарците са с евтин газ о бензин а в бг сичко поскъпва. Та това е цената на политиката на санции, че не може да си купиш нищо и обеднявашзаради евро и атлантични цености.

54

IQ 3.14

преди 2 години

при гордън други работи говореше. лелките от читалището не са го разбрали, тоя ли е нещо смотан..

53

яничер

преди 2 години

Зимал е пари и заплата от Русия а сега се бие с Русия.

52

Анонимен

преди 2 години

Към тези последни думи може да се добави: България трябва да следва примера на Полша, Чехия и др. източноевропейски страни, които никога не са се превръщали в доброволни слуги на Русия! То от нас за какво да взимат пример другите, освен по половин век преклонени пред Русия управници и тотален упадък? Сега Петков опитва да действа като истински европейски президент, но не се знае колко ще му позволят....

51

Анонимен

преди 2 години

Не знам Путин, Зеленски и Байдън дали са с всичкия си, но много от тук пишещите, явно не са. Ядрени войни, русофили, русофоби. Глупости на търкалета. Украинците в България ходят по кръчми, българите също и руснаците също. Войната е за некакви други хора. Който иска да воюва - воюва. Който не иска, просто бе го прави. Таз ако толкоз ви се воюва, все едно на чия страна сте. Има открит фронт, ходете и воювайте и оставете мирните хора, на мира.

50

До 60

преди 2 години

Путин готви ядрена война. Така ли смята да победи Човечеството?!? На крив Путин - Светът му пречи! ТРЯБВА ВСИЧКИ НЕНОРМАЛНИЦИ С ИМПЕРСКО МИСЛЕНЕ ДА ОТИВАТ ДИРЕКТНО В ПСИХИАТРИЯ!!

49

До българин

преди 2 години

Ами нареди се и ти на тази опашка. Тамън ще ни отървеш с присъствието си. Всеки, който е готов да жертва себе си, заради чужди интереси, да се жертва. Нормалните хора не правят това.

48

Анонимен

преди 2 години

Браво на Петков че успя да ни направи независими с тая газ Явно само него са го шантажирили другите преди това просто са изпълнявали желанията на Путин дори са го обслужвали постройха му тръба от която нямаме полза тя е за Сърбия и Унгария за 3 милиарда от нашите пари подариха му кученце и сега плачат за руската газ че няма за тях далавера

47

анонимен

преди 2 години

тия тъ- дето гласуваха за кирчо тепърва ще разберат как сме се нахендрили

46

Анонимен

преди 2 години

За гласуващите и негласуващите, няма проблем който и да е, но да не вкарва съдбата на хората в спор в смисъл Левски - ЦСКА. То, тук май повечето гледат първично. За ината и спора. Едни са за Левски, а други за ЦСКА. Точно, както на мач се подкрепя някой, просто ето така, защото се мрази другия.