47

.

преди 2 години

Ама уточнете какво става след като звъннат на номерата ?? Евът ли ги много ?

46

Анонимен

преди 2 години

Неможе да има Европа ,без САЩ. Клоун Къде е виждаш тая Европа сега ? Къде е Франция, Къде е Германия , Къде е Италия , Къде е Испания? Мишкуват...... Къде бяха по времето на ВСВ ? Къде бяха по времето на студената война ? Тука няма държава, която да води ! Толкова ли си ***, че 50г още не си го осъзнал. Ако САЩ си тръгне всички, ще потънем в поредния социализъм и агресия.

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 49Отдавна им го върнаха с Афганистан, те горките рашки цели 11 години не успяха да се наложат в дивата Афганистан, чак фалираха, щото една война иска пари а не празни приказки :))

44

Истината

преди 2 години

САЩ е най-мръсната и до погнуса отвратителна страна в цялата световна история. Там са селектирани чудовищни морални ypoди, при които понятията за Добро и Зло са обърнати наопъки. През цялата си история тази нация се е въргаляла в л*йната, в които иска да потопи целия свят и лошото е че сега в голяма степен успява

43

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха! Рашистите пълнят пaмперсите яко.

42

Анонимен

преди 2 години

Точно дори оня ден се заговори че дори подкупи са им предлагали на руски дипломати да стават агенти на САЩ но не са слуги като нашите до един отказали

41

Анонимен

преди 2 години

Империята на злото е заплаха за цялото човечество и трябва да бъде поставена на място като равна на другите държави. За тази цел американците да се изолират и подложат на демократизация. И едва когато се излекуват от имперския бацил и манията за величие и американците станат нормални хора, да бъдат допуснати до останалия свят.

40

Анонимен

преди 2 години

САЩ си го връщат за Виетнам :)) Да ви е сладко

39

Анонимен

преди 2 години

САЩ си имат изградена система и служби, може да са напукали главата на някой пиян ***, който се смята за велик :)))

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 43 "Немският канцлер когато го изберат отива да дава клетва за подчинение на САЩ, така наречения канцлер акт." Дай си източника на информацията. :)

37

Анонимен

преди 2 години

Сега имаме капиталистическа България и капиталистическа Русия. Въпреки, че Русия е капиталистическа, САЩ се държат по предишния си агресивен начин към Русия. Излиза, че противопоставянето не е заради идеологиите, а за кой да владее света и борба за независимост.

36

Анонимен

преди 2 години

До сега не съм видял децата на един русофил да отидат да бачкат в Армения, Грузия, Казахстан или Чечения? Защо бе другарии? Нали там е благодат вечна:))) Или защото просто чакате тука постове и десетилетия пак да лапатее. Ама само в мечтите ви .

35

Анонимен

преди 2 години

Немският канцлер когато го изберат отива да дава клетва за подчинение на САЩ, така наречения канцлер акт.

34

Star

преди 2 години

Като не им харесва в САЩ,да заминат за някъде другаде където ще ги посрещнат като ,,освободители''.Например някъде в Ист. Европа,ако ли не,може и в Япония.

33

Инспектор Дюдю

преди 2 години

Че какво друго да очакват след като бащицата им започна война в Украйна. Иначе новината е под въпрос след като идва от руска държавна медия - ТАСС, там новините обикновено са създадени да въздействат на зомбирани пияни мужици и изкукали русофили, как виждате ли външния враг ни мъчи а в това време вътрешния враг строи палати и яхти.

32

Анонимен

преди 2 години

До 19. Ох, майко, каква историческа неграмотност! Не си ли чел малко история поне? Кой е "изпращал" някого в Америка? Първите заселници са бягали от религиозни преследвания в Европа или са търсили възможност да забогатеят; сами са драпали да стигнат до Обетованата земя. Да не бъркаш континента?

31

Анонимен

преди 2 години

Изложеното е типичен пример за демокрация, западни ценности, свобода на словото и права на човека по хегемонски.

30

Руски резидент

преди 2 години

Какви русофили имаше навремето! Умни, начетени, интелигентни. И разговор да проведеш с тях, и да поспориш и бутилка водка да изпиеш. А сега какво? ***, която освен пcyвни и обиди нищо друго не знае. И все в ръцете ти гледа-какво и колко ще им дадеш. И не искат рубли мepзавците, а от презрените американски долари или евро. С такива русофили русофоби не ни трябват!

29

Анонимен

преди 2 години

Еми ние видяхме с очите си когато русия беше най силна до някъде в източна Европа. 50г режим , Белене, никъде не може да ходиш, бедност, илюзия, компоти , технологично изоставане и тн. Тази идеология комунизъм/болшевизъм се провали и сега някакви утайкиии от това време по цял ден реват тук за това време. Явно по него време НЕ са били равни на обществото:)))

28

Анонимен

преди 2 години

САЩ заплашвали..., че то САЩ друго и не правят след Втората световна война като след заплахите започват и военна агресия. 80% от войните по света след ВСВ са започнати от САЩ.