121

Анонимен

преди 2 години

няма начин, съжалявам.

120

Анонимен

преди 2 години

Две години почивах на нашето море. Повече няма, такава мизерия и не уважение към нас българите. Не мерси

119

1-н

преди 2 години

хаха, вица на сезона. Да си съсипя отпуската и пропилея парите, това ми предлага този. ако има още мaзoхисти да ги дepaт...

118

анонимен

преди 2 години

За какво ни е чуждо море! Да си ходим на нашето, то си е бетон.

117

Бай Лазар

преди 2 години

Аз пък мислих, че тази година има пари да изпратят всички българи на почивка в 4 и 5 звездни хотели. Така ще подпомогнат и бизнеса и народа. Странно как за едни, които ни наричат обидно може, а за тези, които плащат 40% от заплатите си за данъци не може.Хора, започвам да намразвам украинците, защото това не се търпи. Вечно сме наведени, вечно някой ни опъва и аман от този ЕС и това НАТО.

116

аааа

преди 2 години

не е безопасно. Там има укри.

115

Умберто Жеко

преди 2 години

Резервирах студио за 8 нощувки в Сарти - Ситония. Цената е 506 евро за края на юни. На 50 м. от плажа. Семейство с едно дете. Верно, можеше да резервирам в Приморско за същите пари и мутрите да ми слагат касетки и туби за да си пазят парко места и хавлии да резервират шезлонги. Бг морето е за ***. Това е положението

114

ГРОБАР

преди 2 години

Да го ду .... Мутрите

113

анонимен

преди 2 години

"Започна настаняване на украинците по морето, те искат в хотели...."... ако не са заети от укрите !

112

Бико

преди 2 години

Всяко лято съм почивал на море,сега почивам по-рядко на море повече на планина. На гръцкото съм обикалял навсякъде. Там е по-чисто,по-подредено,но и по-скъпо(относително). Не обичам новобогаташите,които имат бизнеси по нашето море да ми се дуят и да ме гледат като ненужна вещ. Препоръчвам Турция, там съм имал най-учтиво отношение, чистофелници са и по-добре обслужват клиентите си.

111

Някой

преди 2 години

Почивка на планина в България ДА, но на море - Твърдо НЕ! Последно преди 17г. се излъгахме със съпругата ми. Мръсотия, силна миризма на канализация, пиянски крясъци, лоша скъпа храна, бетон, стъкло, татуирани келнерки, които ми говорят на "ти", и ме гледаха така, все едно съм им изял третото... И много много още неприятни спомени. Иначе в Родопите или Рила например, все още има места, където да си почине истински човек.

110

Нез знам вече

преди 2 години

Ако в Кранево има 2000 украинци, къде ще са те лятото през деня - ми на плажа, всеки знае колко е плажът на Кранево - една шепа земя, нещо не ми се ходи. Иначе досега само на нашето сме ходили и с детето. Гръцкото море ни е солено - не скъпо, водата е солена и голям пущинак е нещо.

109

Док

преди 2 години

А чисто логистично погледнато, на всеки жител от Южна България, живеещ на запад от линията Хасково-Ст. Загора му излиза по-близко да стигне до гръцкия бряг, отколкото до българския.

108

Анонимен

преди 2 години

Като деца преди 1989 година почивахме по 2-3 пъти по 20 дни на българското море. Веднъж с родителите, веднъж на детски лагер от училище, а които спортувахме и на спортен лагер. После като започнахме работа по веднъж в годината - едната година единия родител взимаше карта за почивка, на другата година другия родител. Сега развалиха хубавото ни море и ходя в Испания.

107

Док

преди 2 години

Не сравнявайте миналата година с тази. Миналата година нашето море се напълни, защото Ковид мерките бяха затегнати и на много хора не им се занимаваше с тестове и пр. дивотии. И жестоко съжалиха за това си решение. На по-голяма мръсотия от миналогодишната никога не бях почивал. Тази година, въпреки цената на горивото ще видим отново тежките задръствания по южната ни граница. Дори очаквам да са по-големи и от 2019г.

106

Помня

преди 2 години

До Бико 136 Така е в нормалните държави Бико. На всекиго според възможностите , а не като едно време всички бедни , но не съвсем. Имаше и партийни изключения.

105

Да допълня...

преди 2 години

И е безплатно. Украинците казват че сме най богатата държава.

104

Анонимен

преди 2 години

От над 20 години почивката на българското море не е почивка, а мъчение.

103

Анонимен

преди 2 години

Този министър поставя някакви върхове в рекламата - безопасно било да се почива на Бетономорието.

102

до 149

преди 2 години

Има такива дето пълнят багажниците от Лидл,казах ти,че не съм от тях.По хотели съм се отпочивал аз още навремето.Имаше Балкантурист,имаше един курорт Слънчев бряг се казваше,с два хотела в парка и един Кубан.Днес там е станало град,ужас някакъв.Имаше Несебър и в старата част имаше капанчета,пържеха прясна риба сега хваната,директно от рибарските лодки я сваляха.Изчезнаха тези благинки,застрои се много и спокойствието го няма вече.Затова вече почивам в Гърция,но с въдиците в багажника, не с Лидл.