76

Анонимен

преди 2 години

До 82 - Нато да разполага каквото иска... Гарантирано унищожение на двете скандинавски държави ще им секне устрема за война... :)

75

Слаби шахматисти

преди 2 години

Шахматистите в Кремъл се наиграха ! Накараха дори и неутралните Швеция и Финландия да влизат в НАТО !

74

Анонимен

преди 2 години

Финландия и Швеция ще влязат в НАТО, когато гущера пръдне. Самото НАТО ще се разпадне, отколкото да се укрепи и заздрави.

73

Анонимен

преди 2 години

Путин с действията си подтиква още две държави да пожелаят да влязат в НАТО.

72

До 84

преди 2 години

Не ти казва това, Путин. Той изразява мнението на руската федерация, държава разполагаща с много специалисти в сферата на сигурността и националната сигурност. Тези експерти са видяли обективни заплахи за съществуването на Русия и затова са се задействали и Путин като лице на руската държава изразява волята на народа им. Приказките от 1001 нощ, как Путин спал на криво и иска да завзема са несериозни. Зад всеки лидер стоят хиляди специалисти във всякакви области.

71

Много лъже Русия

преди 2 години

Ами тя Русия няма враждебни намерения и срещу Украйна - дори Лавров твърдеше, че въобще не я били нападали . . . .

70

Анонимен

преди 2 години

Според Русия независимостта и суверенитета на държавите са нищо. Важно е какви територии си владял някога си. Така тълкувам претенциите на Русия. Тогава и Турция може да се разпорежда по нашите земи. Това ни казва Путин.

69

Зигмунд Фройд

преди 2 години

До: номер 81 Ти май си се подмокрил, момче? *** се избърли и пий нещо успокоително, валериана, мента, глог...Имам чайове с бром ако искаш? Че приапизмът е много лошо заболяване...

68

Анонимен

преди 2 години

Ами как да му го.обясня по-ясно на инспектор Крюшко? НАТО няма да разполага ядрени.оръжия по границите с Русия, а... само конвенционални. Тоест, гаубици, оръдия, артилерия, танкове, БТР-и, самолети, хеликоптери, дронове-убийци, кораби, подводници... но ядрено оръжие не, няма да има. Сега спокойни ли сте, товарищи?!

67

Анонимен

преди 2 години

Нищо не можете да направите----- Moже може о още как -... Ракети и войски близо до САЩ, оръжие за всеки един който е против Нато... Да им държи влага... Нацелване по Швециа и Финландия за 100% унищожение ...

66

Анонимен

преди 2 години

Путин е гениален. С един ход целящ ограничаването на НАТО до границите си, вкара още две държави там... евала молодец.

65

Анонимен

преди 2 години

Нищо не можете да направите.

64

Ямболия

преди 2 години

Кого лъжете руснаци. Вие нахлухте във Финландия,но бяхте изхвърлени набързо. А вашите императори колко са заплашвали Швеция. Но и там бяхте бити от яките скандинавци. Никой съсед не ви обича. Включително Китай и Япония.

63

гост

преди 2 години

С каво ще отвърне? Да не стане "като в Одеса"?

62

Анонимен

преди 2 години

Ще се сбъдне мечтата на краварите, а тя е да се пусне ядрено оръжие в Европа. Слава Севрюкова и Ванга да предрекли масовото бягство на холандци и белгийци в България. И че през 2025г. Европа ще бъде опустошена. Има и много други предсказания свързани с този период и всичките се сбъдват. Пазете се и взимайте къщи по планините. Там ще е спасението!!!

61

Дедо

преди 2 години

До Иван.... много ще си тaп ако тръснеш бомба в задния си двор!

60

Анонимен

преди 2 години

Москва ще отвърне като се оддупи още повече.

59

Анонимен

преди 2 години

Нормално е Русия да отвърне. Когато някой руски представител говори нещо, то не е случайно. Не може да притискаш една държава и да си мислиш, че ще стои и търпи, а на всичкото отгоре Русия. Допуснат ли НАТО да ги обгради означава, че държава Русия няма да съществува, а Путин заяви "Защо ни е този свят, ако Русия я няма?". Ако САЩ и марионетките от НАТО прекрачат границата ще си го получат и може би така е редно.

58

Иван

преди 2 години

Много сте смели в коментарите, но ако пратя по една ядрена бомба в Финландия и Швеция, което е вероятно да стане, ще ви гледам сеира после.

57

Анонимен

преди 2 години

Какви танкове, пич? То не остана. Рудата е по-добрата идея. Наздраве!