17

Анонимен

преди 2 години

Бре тези Укри,взеха нещо много да командват? И искат ли и искат! Те в ЕС ли са? Аз призовавам Зеленски да бъде убит и войната да приключи! А те май не искат мир щом просят оръжие от цял свят! Да го гръмнат Зеленски!!!

16

Анонимен

преди 2 години

Не,няма да е ембаргото,а глупостите по медиите за снижаването на главицата и робската психика.Онзи ден с анкетата така ме перна в главата,че ми идваше да им покажа и на Кирчо,и на Кокорчо,и на журналистите кой точно е снижил главица и е пионка на чужди държави...вместо да се грижат за българите те даже ни обиждат!

15

Анонимен

преди 2 години

Вносните горива на омв, шел, ромпетрол, еко и т.н са по-скъпи. Но не са излетяли в космоса, защото лукойл (рафинерията) продавана умерени цени и натиска цените на вноса надолу. Ако рафинерията спре - да, ще се внесат горива, но вече за цените им не трябва да се очаква че ще останат същите.

14

Анонимен

преди 2 години

Виждам, че медията на Брюксел вече предвкусва сопата тази есен. Спокойно, и вашите представителства ще навестим след като си получим сметките за тока.

13

Анонимен

преди 2 години

Ми на мен не ми дреме, че нема да има горива по бензиностанциите, или че ще станат още по-скъпи. Па за вас не знам!

12

Анонимен

преди 2 години

"как ще реагират избирателите на двете страни, когато сметките за енергия на домакинствата започнат да се покачват още повече?"______Аз мога да ви кажа как реагирахме последния път като получихме шокови сметки за ток.

11

Анонимен

преди 2 години

Ами не особено. Ще дойде гориво от другаде. Вместо от Лукойл ще зареждане от ОМВ или Еко. Eко са Hellenic Petroleum - със сигурност бензинът им не идва от Русия.

10

Анонимен

преди 2 години

Хайде пробвайте дали ще ни разгневи! Да не пищите после?

9

анонимен

преди 2 години

***, известно време те нямаше и беше добре. Само по заглавията познавам, че е твоята статия и дотук. Как се надявах да са се засрамили и махнали

8

Гневен Българин

преди 2 години

Мне. И без тва всеки льольо кара няква бричка. Петарка бензин и да си купят колело.

7

Анонимен

преди 2 години

Нас вече от 1 година ни клатят и лично аз не съм чул някой да недоволства, всички заедно се радваме на промяната , мляко 3 лв. бензина 3.50 и най-ниския растеж в ЕС, спряни инфраструктурни проекти, закриване, спиране, арести и проверки.

6

Анонимен

преди 2 години

А кой е Кличко, че да поставя избор пред България?И какво ми предлага да защитаваме? Правото да сме по бедни от преди, защото укри наци решиха да направят национален герой Бандера, което беше ясно, че не е приемливо за поне половината украинци.Къде са българските украинци и правата им, или ЕС и за това мълчи.Не вярвам на укрите. Да се оправят сами с избора си.

5

Анонимен

преди 2 години

е те затова намериха решение в ЕС и вместо да си спират петрола, Украйна врътна кранчето което преминава през нейна територия - така хем политиците не си цапат устите да оберат народната любов, хем друг свършил работата

4

Анонимен

преди 2 години

А откъде минава руската газ за Европа, м? През една държава с У, която не е Унгария..

3

ами

преди 2 години

Ами ние вече намираме и цените са по-добри от на "братушките".Защо трябва да им пълним гушата, а те да ни се подиграват и години наред Лукойл да отчита нулева печалба, съответно да не плаща данък печалба в България?

2

Анонимен

преди 2 години

на войната в Украйна може и да се попречи, но определено много европейски правителства ще изхвърчат в резултат на народната любов обзела обедняващите маси

1

Qanon

преди 2 години

ЕС като са много ербап, да намерят петрол и газ, ако не на по-добри цени, то поне на същите!