146

от село

преди 2 години

Със сигурност Борисов щеше да се справи по добре ,а Кико екскурзианта ходи като неканена сватовница ,ако това не е пиар и имитация на управление здраве му кажи .

145

До: 161

преди 2 години

Е сигурно да учиш за пожарникар в школата на МВР в Симеоново е по-престижно отколкото в Харвард?

144

Еееех КАНАДА..

преди 2 години

ТЕЖКО Е ДА СЪМ ТОЛКОЗ П РОСТ..... НО АЗ СЕ СПРАВИХ.... ЗАЩОТО СЪМ...

143

Анонимен

преди 2 години

"Упражнявате се на политически пиар от сутрин до вечер, което не ви прави чест, защото в момента трябва да сме обединени, а не да се замеряме с глупави пиарки", отсече той." Какво повече може да добавим към горното? Човекът си казва ачик-ачик дето се вика! Но в България нямаме традиции в демокрацията. Скандали в Парламента никога не са изключени. Но за какво? Скандали в демократичните държави възникват за различни идеи и политики, а не "Стани ти, та да седна аз!" Дайте ни властта, демек!

142

Ghost

преди 2 години

Г-н Петков, с Борисов със сигурност по-успешно щяхме да преминаваме през кризата. Но нали българите се интересуваха от 'килчетата' и благодарение на тях такива като Вас и Радев са на власт. Но както Вие , така и Радев, много имате какво още да учите за лидерството и управлението!

141

Анонимен

преди 2 години

Лични кавги, липса на държавни че ски манталитет и мироглед, затова ви се усмихват от САЩ, те ви се подиграват но вие се мислите за елитни, винаги най-големите умствени комплексари се стремят към диплома от превзет вуз да впечатлява не за познатите, а на терен положението е извън всякакви норми. Учите се на гърба на България, скоро нещо ще се скъса, не може несправедливостта да задава дневния ред

140

:)

преди 2 години

Аз съм от Северна България и искам да кажа че не съм островитяни... Само да се знае.

139

asd

преди 2 години

Пандемията не беше ли криза, в която не беше време да се клати държаваата? А вие какво правихте начело с фигуранта и с мръсните пари на олигарсите? Протести, блокажи, увредени майки, партийки ГМО. Гонехте премиера с "протестиращи" та се принуди да не ходи в парламента и си правеше заседанията на МС в банкя.

138

Анонимен

преди 2 години

Ти ни оправи Кире, направо всички сме цъфнали и вързали от тебе.

137

Анонимен

преди 2 години

Когато беше беженската вълана - Емигрантска вълна през България нямаше нали? Турция държи все още най-големия брой беженци от Сирия, етиопия, афганисан и къде ли не. България е на най-прекия път към западна Европа. Със сухопътна гранница с Турция. Ердоган така и не отприщи беженската вълна към България. Вместо това беженците обикаляха през Гърция и после през Хърватска и Унгария. Където за до Гърция трябваше да преплуват. Бойко успяваше да лавира на световната политическа сцена.

136

Анонимен

преди 2 години

С какво се справяте бе Киро? А, да, с тегленето на заеми. Там вече надминахте всички преди вас.

135

Анонимен

преди 2 години

До :) " ГЕРБ щяха да подаряват кученца на путин" - Бойко балансираше между Путин, Ердоган и САЩ и същевременно успяваше да изпълни всички нареждания от Брюксел. Това е изключително трудно. Сега няма в ЕС почти няма човек който да може да говори хем с Ердоган хем с Путин хем да ги слуша и да изпълнява това което му се казва.

134

Дядо Стефчо

преди 2 години

Хахахаха тоя ми е любимия анимационен герой. Великан смята че само той в цяла България е чел книги. Като има избори ще се разбере.

133

:)

преди 2 години

Ако бяха ГЕРБ щяха да подаряват кученца на путин и да са неговите *** е Европа.

132

Реално управляваше.

преди 2 години

Реално ако не беше комбинацията от пандемия и организирани срещу него протести то Бойко Борисов вероятно щеше да си спечели изборите с доста реднина и ГЕРБ да продължи да управлява с 5-ти пълен мандат. Хората си бяхме като цяло доволни. Външни стечения на обстоятелствата свалиха ГЕРБ от власт.

131

Гражданин

преди 2 години

О-паааа!Още един *** от " висока класа" - нямало да се справи ГЕРБ ?!Това търчи-лъжи само знае да търси "под вола теле" ха-ха-ха!Вижте само какъв "гьон-сурат" вади?! И то на фона на голи обещания и небивало покачване на цените?!Момче,не си свършил работа за " пет пари " а вдигаш шум като за ... олимпиец :))) Засрами се,бе ! Отворил си уста като ханджийска порта,от която като на парад излизат иннфлация след ин флация, обещание след обещание,криза след криза!? Вятър те вее на бял кон!!!

130

Анонимен

преди 2 години

Като цяло Бойко се справяше прилично (въпреки корупционните скандали и някой издънки) Но да тогава като че ли времената бяха по-лесни, нямаше война и не беше след 2 години локдаун. Въреки че когато дойде пандемията Борисов изглеждаше че държи нещата под контрол. Бойко ни издейства ваксини за всички в България още преди в ЕС да има ваксини за дъргави като Франция и Германия. Също и числата при него бяха сравнително ниски. Мисля може да се справя в кризи. Дали щеше да е по-добре или по-зле не знам

129

българин

преди 2 години

Достатъчно поразии направихте,господарите ви сигурно са доволни,време е за ОСТАВКА

128

Лазето

преди 2 години

Само интелектуалци и разбирачи в коментарите :) Добре, че сте вие да разобличите всичко и всички ! Ама и аз умен - да се сетя да ги прочета, иначе току виж повярвам на министър-председателя, че работи за народа си ... Абе друго си беше вожда, някак си - голяма работа!

127

Едно е сигурно

преди 2 години

Никога повече ГЕРБ !!! И новите не стават за ***...и трябва да си ходят !!! Възраждане вперьооод ...поне е единствената партия която знае че полза от Европейския съюз за обикновените граждани НЯМА !!!