46

77 рушки курви

преди 2 години

като теб могат да вегетират единствено около рушкияПародиен център каскет смачкан.

45

Намръщен

преди 2 години

До Гошо - Те тия правила трябва да се спазват от ВСИЧКИ, иначе все едно нищо! Не знам защо западът очаква САМО Русия да спазва правилата (което тя впрочем прави повече от всички), а те самите си вършат каквото им изнася... Какво ще кажеш за това - бомбите над Белград с признаването на Косово, нападението на Ирак и убийството на Садам, нападението на Сирия, Либия, превратът в Украйна 2014, незаконните санкции и още много примери за ПЪЛНО БЕЗЗАКОНИЕ от страна на (дивия) запад...

44

Анонимен

преди 2 години

Най ме кефят клиповете с дронове, които носят и пускат по една бомбичка, докато снимат резултата... Ха-ха-ха! Руските фашисти изпадат в ужас и бягат, като пилци.. .

43

Гошо

преди 2 години

Няма значение какви са причините, важното е русия има ли право по международните споразумения да напада съседите си. Когато влязоха 2 пъти в Чечения светът почти не реагира, защото си беше територия на РФ и се прие като вътрешен проблем. Някакви санкции започнаха в 2014, когато взеха Крим. Но сега с влизането в цяла Украйна минаха всички граници. Единственият механизъм за организиране на международните отношения е спазване на общоприети правила.

42

Анонимен

преди 2 години

"Защо снайперистите са един от най-ценните активи във войната в Украйна? " Ами , много просто - защото само те останаха ...

41

Снайперист

преди 2 години

Питайте отстреляните съветски генерали и ще разберете защо сме ценни.

40

До quanon

преди 2 години

И какво ще постигне Русия с тази война? Освен цял свят да ги намрази не виждам друго. Причините са ясни - кой каквото и да ти говори става въпрос за пари. Донецка и Луганска области са най - богатите в Украйна. Ресурси и производство е там. Русия си измисля причини, че било опасно ако Украйна влезе в нато. От Литва ракета стига за 5 мин до Москва. Просто трябва оправдание за да нападнат и завладеят тези земи.

39

Ноне

преди 2 години

Украйнците са смел народ. Те са се изправили пред значително по голям враг и защитават родината си и умират за нея..

38

Ноне

преди 2 години

Аз подкрепям всякакви конспираци който се стремят да държат под контрол хора като теб. "Потомък на смел и древен народ" .. Кое му е смелото в момента така се е мишкирал, че не може да си подаде главата от дупката.. Случайно да не ядоса дядо Владимир..

37

Анонимен

преди 2 години

Хване л се снайперист следва разправа пред камера. И след това материала се изпраща на другарчета му да гледат. Да видим дали ще има мераклии за снайперисти. Действа се по талибанските методи - дране на живо.

36

(-_-)

преди 2 години

None : Не, българин съм! Потомък на смел и древен народ. Ето quanon обяснява в 2 изречения добре за какво иде реч. Това, че не разбираш и реагираш като на футболен мач те прави поредния и ди от..

35

Qanon

преди 2 години

Който пише против Русия, наистина не знае и не разбира за какво точно се води тази война. Вие виждате просто едно нападение на една страна над друга, защото не сте свикнали да си ползвате главите. Врагът точно това иска да видите, за да изкара Русия черна. Зад тази война седят много причини, но сте слепи за тях, уви.

34

(-_-)

преди 2 години

Не се считам за интелектуалец, но за разлика от множество 'интелектуалци' мога да правя причинно-следствена връзка, а това е основата на всяко разумно разсъждение. Имам и силно изразено чувство за справедливост и за това оправдавам действията на Русия в бившата съветска република..

33

Шаши

преди 2 години

Хайде пак снайперисти. Връщат ни във ВСВ и героите. Украинците са го закъсали яко и трябват примери. А нещо за анти снайпер, има ли? Оо, забравихме. Украинците могат да стрелят само с руско оръжие. Ако видят Мак Милан и се чешат някъде.

32

Анонимен

преди 2 години

Нема се плашункате! Страховитата снайперистка " Въглен" е от наште! Украинка!

31

45

преди 2 години

Точно против това украинците опитват да се борят...

30

45

преди 2 години

Бай Лазаре, ние тук сме свободни да си казваме мненията. Точно това липсва в русия. Там хората нямат право на мнение. Само казват "слушам"... Който не слуша го затварят.

29

None

преди 2 години

До Бай ЛазарСрамувам се от теб. Ти и аз не сме от същия вид.

28

Бай Лазар

преди 2 години

До 45 Украинците са много нагли същества, които са вечно мрънкащи и недоволни. Много българи ще го разберат, но ще трябва да мине доста време. Иначе съм против каквито и да е военни действия, но не може нашите пенсионери да мизерстват, а тези да бъдат хрантутени.

27

45

преди 2 години

Бай Лазаре, ти си свободен човек и имаш право на мнение. Това е част от демокрацията