228

Анонимен

преди 2 години

Хитру *** на КГБ Щом толкова загрижен да се изтегли от Украйна

227

Естествено

преди 2 години

Че ще жертват англосаксите всички останали. Те така си живеят от столетия. И мразят славяните, защото усещат че имат силата да им се изплъзнат.

226

Анонимен

преди 2 години

Москва жертва ленинградчани във своята война с Германия. Вината е изцяло на Москва.

225

Свирете свиркаджии

преди 2 години

Ама като увехне на Сорос минзухара, не знам за кого ще свирите и кой ще плаща свирките.

224

Анонимен

преди 2 години

Вината за 35 милиона жертви през ВСВ е на Москва, която избра да воюва с Германия. Вината за глада и смъртта в Ленинград е на Москва, която избра да воюва с Германия, вместо да подпише мирен договор и да спаси гражданите си от смърт.

223

Е...ЧАК ЦЕЛИЯ СВЯТ..

преди 2 години

...НЕ ----НО , ТЕБЕ ПУТИН чо ЩЕ ТЕ ЖЕРТВАМЕ С КЕФ И НАЙ-ВИШЕ УДОВОЛСТВИЕ...ХА,ХА,ХАААА ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

222

Анонимен

преди 2 години

Ще пожертваме нещо, да, но това нещо се казва русия.

221

Анонимен

преди 2 години

Тоя па,не стига,че неговата държава е нападала почти всички свои съседи след падането на комунизма,ами и недоволен че сега му казаха стоп. Според него трябва да го оставят да мачкат малките държави. Да ги оставим да минат и към Молдова за втори път да я нападнат,а па западняците не дават,абе лоши западняци. Иначе поне се вижда в думите му,че боли,от санкциите боли и болката явно се усилва щом Газпром започна да разпраща писма в цяла Европа да се разберат за газа.

220

Анонимен

преди 2 години

234 Ние сме в ЕС и Нато но нито Ес нито Нато управляват страната ни това че много хора питат какво се промени ще кажа че тези съюзи ни дават възможности но дали сме се възползвали добре от това си е наш проблем Еврофондовете как са усвоени всички знаем къде потънаха парите в магистралите да това ние си го направихме не е ЕС относно Нато не е благотворително дружество с години чувам че нашите стари самолети се дават милиони за ремонти в Русия а защо много преди това време не се закупиха нови

219

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен 248 .. А защо България НЕ си извоюва ДОСТОЙНО място в ЕС , сега ЕС предпочита С Македония пред БЪлгария !

218

Анонимен

преди 2 години

Не мога да си представя как може да има такива наивници . Когато търсиш причината за нещо си задваш простичкият въпрос : Кой има полза от съдалата се ситуация:Продажба на оръжия за 2020 г. (можете да си представите за 2021-22г.)САЩ - 285 милиарда долараАнглия - 37,5 милиарда долараКитай -66,8 милиарда долараЕвропа като цяло -100 милиарда долараРусия 28.2 милиарда долараТрябва ли да коментирам нещо тука?

217

Анонимен

преди 2 години

Много Ви ПО-ЗДРАВИ , от Байдън !

216

Анонимен

преди 2 години

Апа у Полша руския посланик го навапцаха яко с червена боя.Тука наще кухи гумени глави пълни с гюлета,даже и дават думата на тая Мутрофанова,че даже и изслушват рета пропагандаторска?!До кога ще ни дърпат комунистите назад?!

215

До Анонимен 248

преди 2 години

Защо да оставяме България бе русофил? Не искаме да оставяме България, Русия ясно изрази претенции да се върнат зоните на влияние от преди 1997г, което връща България в Руската зона, А НИЕ НЕ ЩЕМ ДА СМЕ ТАМ! Стига сте отклонявали темата! Всеки път като кажеш на Русофил, че Русия ни вреди на НАС, все викате - да ама Америка и ЕС вредят на Тимбукту, да зарежем НАС, да гледаме Тимбукту! АМИ НЕ, НЯМА ДА ГЛЕДАМЕ ТИМБУКТУ!

214

Анонимен

преди 2 години

Абе я да се маха тоя Путин бе!Нема пак да чакам аз по 10 години за една Лада бе!Аре у лево!Да пътуваааа!!!!!

213

Анонимен

преди 2 години

Добре , да оставим България ! Какво става със Запада , и защо Англия напусна ЕС , или да не питаме !?

212

До Анонимен 234

преди 2 години

Проблемът в България, е че оставихме комунистите живи. Трябваше да ги изпозастреляме за 45г Руско робство, национални предателства, кражби и да отрежем главата на корумпираната змия докато му беше времето. Сега вече се води нехуманно и трябват "доказателстваза" очевидното. Някой дето до 1989 караше Москвич и беше добър партиец с ватенка 1990-та караше Мерцедес и имаше 2 завода, но понеже беше технически законно ние не ги разтреляхме! Сега същите ВСЕ ОЩЕ ни управляват само си смениха цвета!

211

Анонимен

преди 2 години

Прав е. Трролът за се изяде с парцалите. Пак не успя с пропагандата. И с ковида се провали. Хахахааааа

210

Анонимен

преди 2 години

До до 234.. Да наивник съм , но защо постоянно са на визита / натовците и евро-атлантиците / в сащ , а от там им дават заповедите , и би трябвало България да просперира , СПОРЕД Вас !?Защо в другите държави като България в ЕС , положението е доста по положително , след като и там е имало комунизъм ?

209

Бай Тошо

преди 2 години

До До Анонимен 237/240 "Русия срива ЕС" Клатят ли се, клатят ли се? Кога ще паднат? :)))