157

Путьо

преди 2 години

Как пък точно канадски генерал.. д ами се не види--абе хора--?? и чели сте в руски сайт..мозък имат ли някои тук

156

Анонимен

преди 2 години

Нищо не можах да разбера. Уж операцията е неуспешна, а руските сили методично напредвали и Мариупол бил последния бастион на украинската съпротива. Как стана така, украинците да не се самоунищожават? Или поредния журналяга с купена димплома превежда статии?

155

малийй

преди 2 години

Руски медии съобщават, че канадският генерал Тревър Кадийо е бил заловен в опит да избяга от завода "Азовстал" в Мариупол. Според публикациите Кадийо е бил арестуван и е изпратен в руската столица, където да бъде съден.

154

Анонимен

преди 2 години

Запада те придърпва с висок стандарт и масова култура, а Русия си е диктатура!

153

Анонимен

преди 2 години

Жалко, че стана така. Вие разбирате ли какво значи да почнеш такава война? За Русия? За Путин. Това не е САЩ после да излязат герои, с евтин петрол и скъп долар. Тук този филм не върви. Тук нещата са сериозни. За Путин и Крим не беше лесен. Но беше длъжен да си го вземе, по-точно да не го даде на НАТО. Същото и с черноморието в Украйна.

152

Анонимен

преди 2 години

До R.A.T.MСлед като руснаците се заричаха, че няма да нападнат Украйна и се подиграваха на всички, които го предвиждаха, после твърдяха, че стрелят само по военни цели, а има хиляди снимки и видеа на опустошени градове с панелни сгради, НЕ ВЯРВАМ на нито една думичка, дошла от руски източник. Аз, когато хвана някой, че ме е излъгал брутално, след това всичко, което каже го приемам по дефолт за ЛЪЖА.

151

3M

преди 2 години

не може да загуби нещо, което го няма по рождение!

150

Анонимен

преди 2 години

<html><body><!--StartFragment--><div style="position: absolute; top: -1000px; height: 1px; overflow: hidden;">Айде бе, промити мозъци. Позволете си веднъж да видите нещо различно от това, което ви показват по нашите новини. Разтърсете се, прочетете. Стига сте се страхували да погледнете истината в очите. Вижте малко и другата гледна точка. Нали УЖ казвате, че сте по-млади, а русофилите са д-ъ-р-ти и бавни. Вижте видеото на французина, който се връща от Украйна и разказва за зверствата на

149

ПЪТЯТ Е САМО НАПРЕД!

преди 2 години

За Жужи пътят е само напред към небитието. От космоса Пентагонът ще изтрие примитивна Рус от лицето на Земята, а човечеството ще си отдъхне.

148

R.A.T.M

преди 2 години

До 153 Ти в кърджалийско да си чувал майка на 23 г останала без крака след ракетен обстрел да държи малкото си мъртво дете, да си чувал за алея на ангелите или изгорени хора в дом на културата и това е капчица от това, което се е случвало в Украйна. Двайсет и първи век можеш да провериш, сравниш и прецениш кой те лъже и кой ти казва истината.

147

Анонимен

преди 2 години

"Правата" на Русия върху Украйна са "справедливи", колкото правата на Турция върху България. Много ми е интересно всички вие, които твърдите, че Путин е прав, как ще реагирате, ако Егдоган инсценира Кърджалийска и Лудогорска република, под предтекст, че живеят много турскоезични в тези земи и нахлуе с армия, за да ги "освободи".

146

Анонимен

преди 2 години

Всичко това си е било руско, докато Ленин не е решил друго.

145

Анонимен

преди 2 години

Джуджето-фюрер на Империята на злото може и да не е медицински луд, но е абсолютен и.з.в.е.р.г. и мисленето му е на ниво Средновековие.

144

Спеца

преди 2 години

Русия и Китай поемат по нов път , късайки веригите на Американското господство!Европейските *** на САЩ обаче разбират че като организация без собствена армия са обречени да слугуват на САЩ до края на дните си и всячески ще се слагат на янките!Ние обаче още се мотаме в краката на големите и най-вероятно ще бъдем изритани!

143

Анонимен

преди 2 години

Кремълскагей дружинка на леля костадинка

142

Анонимен

преди 2 години

Последвай примера Хитлер.Ако си мъж.15

141

До Също кат Хитлер

преди 2 години

Айде напиши същия коментар като заместиш Зеленски с путин, че ме мързи!

140

Също кат Хитлер

преди 2 години

Чета, слушам как притиснат Хитлер се крие в бункера ... нарежда да се бият до последният германец и деца даже праща да се бият до като накрая не си тегли куршума..... и гледам и слушам наркоманчето, също плещи от бункера, раздал е оръжие на населението и освободените затворници и нарежда да се бият до последния украинец, както иска байизкукуригал .... и децата е включил в отбраната.... А нещата в бункера се притягат и чакаме всеки момент да се пуцне кат идола си Хитлер!!

139

Анонимен

преди 2 години

Доктор путин или мистър смърт, ако щете първо да си оперира тумора в собствената му глъвъ!

138

Анонимен

преди 2 години

""С Нато и фащ да се приключва, че да се успокои светът най- после!"............... в частност и с укрофашагите и наркоманчето също трябва да се приключва!!! ......... .... Да.... Това е решението, но това е тежко злокачествено образование и трябва сериозно оперативно лечение и.... и доктор Путин вече започна лечението..... ампутация!!!!