35

до 33 до 23

преди 2 години

Точно затова се чудя защо Финландия се натиска. Нямат абсолютно никаква полза от Нато. Русия там няма да стъпи, защото преди е яла калая и пак ще яде и Руснаците добре го знаят. А и не им трябва да се занимават с Финландия. Обаче ако Финландците влезнат в Нато първо ще стоварят разни ракетни установки на твхна територия и ще станат цел съвсем ненужно. Второ ще ги изнудват да плащат маса пари за членство и за да купуват оръжия на завишени цени от САЩ.

34

Анонимен

преди 2 години

Финландия е пет пъти по-слаба от Украйна. Помислете Русия с детските градини ще завземат Финландия.

33

Анонимен

преди 2 години

Че те финландците и без подкрепата на НАТО на времето са пратили колхозническата армия обратно в Масква в картофени чували. Както остава заедно с НАТО.

32

linx

преди 2 години

До АнонименПри глобална война в твоята Рассия даже и росомахи няма да останат !! Ще остане само огромно димящо радиоактивно поле и димящи различни по големина светещи скелети от бебешки до старчески !! Това ли изкаш да се случи на твоята Рассия !! Ако много го изкате накрая ще си го получите !!

31

Анонимен

преди 2 години

Светът още от Сирия е влязъл в третата световна война. Действията до сега са регионални и хибридни. Победител във война ще е Китай и Русия и САЩ научиха това. Змията докато умира хапе най-отровно.

30

Анонимен

преди 2 години

Пoлyчовеците 3 месеца един завод не могат да преземат, но тръгнали да се дръвчат на НАТО :)))

29

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Ми че това е целта бе баце!!! Бай тръмпи каза, че повече пари за нато и войни няма да дава и му спретнаха подменен вот и Майдан в Капитолия. Сега алцхаймера Бидон и путиня се разбират добре. Общо взето са две страни на една монета. И двамата имат интерес от война, а вие тук се пссувате на америка и русия....Стадоооо

28

ВАНГА е казала

преди 2 години

Русия ще пребъде. ФАЩ ще фаща ***

27

до 23

преди 2 години

Финландия били "военно слаби". Не си чел история, колхознико. И без НАТО, Финландия неведнъж, а два пъти е побеждавал болшевишката армия на СССР. А в момента имат общо 300 000 резервисти, най-модерната и развита военна технология по света, и един народ, който не са с робския манталитет на някои други народи. Руските колхозници много добре го знаят и се съобразяват с този факт. Не случайно не смеят да ги пипат от ВСВ насам, поради същите причини като унгарците например.

26

Пускайте ГАЗ-а

преди 2 години

у тунелиййтИ в Азовстал-а. И да се види какво ще излезнИ? Жувотно ли човек ли вампир ли въркулак ли? Или Робърт Патисон в Батман маскировка хахаха

25

Анонимен

преди 2 години

Натовците пак някакви виртуални битки си разиграват по медиите.

24

linx

преди 2 години

До АнонименУскрайна само с леко преносимо оръжие размаза руската армия а какво остава ако имаше тежко натовско оръжие !! Яков Кедми им го каза в ефир вие с украйна не можахте да се справите та камо ли с НАТО или Америка !! И на теб ще го предложа да изгледаш в нета днещния брой на британския THE SUN и тогава ще получиш просветление !!

23

Анонимен

преди 2 години

Не виждаме Русия да има днес военни възможности да извърши нещо враждебно срещу НАТО. Виждаме един вид благоразумие от страна на руските сили пред лицето на масираното увеличаване на силите на НАТО по източния фланг .............. кратко и ясно !!!

22

И засвистяха

преди 2 години

И засвистяха Кинжали. И забучаха Искандери. И загърмяха Сармати. А на нас ни свърши тоалетната хартия.

21

Асан

преди 2 години

Мирча Джоана, мъж ли е или жена :)))

20

Анонимен

преди 2 години

При глобална война САЩ и Европа ще са радиоактивно стъкло. Русия ще пострада, но има и да остане.

19

Анонимен

преди 2 години

До до 6 Финландия и Швеция имат добър хокей но военно са много слаби. Ако бха силни не им трябва НАТО или САЩ което е НАТО заради ядреното оръжие.

18

Подготвяйте чаршафи

преди 2 години

Ама от Белите. Та да размахваме като засвистят Сарматите. Само внимавайте да не ги оцапаме с кафяво от толкова напъни да се изкараме по Евроатлантици от Елизабет 2ра

17

Анонимен

преди 2 години

При глобална война, Русия е пълно капо.

16

до 11

преди 2 години

Русия откога е хилядолетна държава със суверенна история? Колхозник пиян. Масква е била една пустиня от землянки, когато например Киев е бил православен град с храмове и култура. Руските е с*ирщина от монголски, азиатски племена, които нямат нищо общо с белите европейски народи. Не са имали писменост докато НИЕ не сме ги образовали с кирилицата. Пълни изостанали колхозници по думите на Христо Ботев.