28

Анонимен

преди 2 години

Най-добрият политик е този , който лъже най-добре !

27

Анонимен

преди 2 години

Поредната хитринка на кабинета , да баламоса народа който ги търпи ОЩЕ !Комунистите били такива и онакива , а НОМЕРАТА ИМ СЕ ИЗПОЛЗВАТ ОТ ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА ДО СЕГА !

26

До 18

преди 2 години

Абе,пенсиооо,сега ли се сети,че пенсията ти е малка?

25

Анонимен

преди 2 години

Не знам И ''тоя'' какви ги обещава , след като не дочака Кирчо да каже , КОЛКО ПАРИ НИ ИСКАТ ОТ ЩАТИТЕ ЗА НАТО , ОРЪЖИЕТО и БЕЖАНЦИТЕ ...оЧАКВАМ И ТОВА ''ОБЕЩАНИЕ'' ДА СЕ ИЗПАРИ , КАКТО ДО СЕГА !

24

Анонимен

преди 2 години

Повишението на пенсии и заплати никога не е компенсирало инфлацията.И преди и сега.Ако някой ви лъже в обратното,не му вярвайте.Но днес сме в извънредна ситуация и трябва да стегнем коланите,за да оцелеем.

23

Анонимен

преди 2 години

Бай Данчо го каза : ''Обещанието не е като даването'' , жиФ пример със самолетите !

22

Култура ми Янков

преди 2 години

И както пишеше бай Радой Ралин : Колкото си на по-висок пост , толкова си И по-пROST''!!

21

Анонимен

преди 2 години

Тука драскат само недоволни пенсии.Как пък за 12 години не излязохте нито веднъж на протест срещу тиквата заради ниските си пенсии,а сега осмърдяхте орталъка ,нищо,че има ковид,война и световна криза за всичко.

20

Анонимен

преди 2 години

Обещанията за повишение на пенсиите, МРЗ и пр. са несериозни, понеже тока ще го повишат от 1 юли. Още отсега токът "изяде" обещаните компенсации.

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен... лЕВъ е вързан за еврото и сега е 1. 9576 лв , а ако го ''РАЗВЪРЖАТ'' , както са се наканилЕ , 1 евро = 5 до 8 лева , а след още 8 месеца става И 10 лева ... Кои в България имат ИНТЕРЕС за минаване към еврото / това го обясниха чужди финансови специалисти / , а то е че управляващите и депутатите го искат , тъй като ''те'' ще имат вече ДОСТЪП ДО ''ВАЛУТНИЯТ РЕЗЕРВ'' , за да могат и от там да плячкосват ... НЯМА РИМА , НО Е ВЯРНО !

18

Пенсионер

преди 2 години

До като не заживея като пенсионерите на запад не вярвам.те идват в България на почивка от една пенсия.а аз от месец за месец не мога да изкарам с тая пенсия.и мен ми се ходи на чужбина ама с какво???. всеки обещава а в сметката ми няма нищо.ай с.е.к т и .р от политици.

17

Бизнесмен с Ауди

преди 2 години

Трябва да се увеличава работното време, а не заплатите. И за пенсионерите важи. Само така ще бъдат подпомогнати бизнесмените, които ще издърпат цялата икономика нагоре, защото бидейки богати, пазаруват повече.

16

OFF

преди 2 години

И този станал депутат...

15

до 12

преди 2 години

Пенсиите и заплатите НЕ са причина за повишените цени. Цените растат всеки ден, а заплатите и пенсиите НЕ ги повишават всеки ден.

14

КОАЛИЦИЯ - ЛЪЖА

преди 2 години

КОЙТО ЛЪЖЕ - ТОЙ И КРАДЕ...... ОФ-РАДЕВ =БСП + ДБ + ПП + ИТН......

13

Анонимен

преди 2 години

Така се започва ВИНАГИ , а после има друг сценарий с ХИТРИНКИ : Пари за НАТО-то , пари за ''нас'' / т. е. за вас / , пари за ромите , пари за бежанците , пари за ДРУГИТЕ / новите/ бежанци , пари пак за НАТО , ..... а за народа , мин. пенсии от 300 лева , и мин. заплати същите , от 500 -550 ЛЕВА !НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ Г-да ПРИМИТИВНИ УПРАВНИЦИ , ВЕЧЕ 33г. ????????????????

12

Анонимен

преди 2 години

Само не разбрах,ако ковид добавката се преформулира като инфлационна,а наесен пак ни връхлети ковида,пак ли ще направим врътка в обратна посока и сумата ще си остане една и съща? И мерките са мижи да те ла.жем.

11

Анонимен

преди 2 години

Помним какво обещаваха декември' 21 год. и после орязаха процента на преизчисление на пенсиите. Сега пак обещават някакви проценти, накрая не се знае с колко ще орежат процентите. Само обещания.

10

Малкия Джони

преди 2 години

Сефте чувам, че плодовете и зеленчуците са акцизна стока 🤔

9

Анонимен

преди 2 години

някой може ли да ми обясни как така лева хем е вързан към еврото, хем е двойно по-малък от еврото?