35

Анонимен

преди 2 години

Напротив - ясно е, стига да имаме нормални управляващи. Имат пари - плащат за хотел. Нямат пари - отиват приостаналите бежанци. С какво са те по-различни от тях и защо под г ъзваме на САЩ да ги хрантутим и четкаме, за сметка на обикновения данъкоплатец, като при това провеждане и дискриминация спрямо останалите хора, които са в същото положение, като тях?

34

...

преди 2 години

Значи тъй като от над 17г не ходя на морето "ни" нямам някаква реална представа защо се коркаме толкоз!? Първо морето ни отдавна не е евтино! Даже сега чувам, че гръцкото море ще е по-евтино от българското! За турското няма да говоря там винаги е било по-евтино и по-хубаво отколкото тука! Отделно, че БГ морето отдавна не е за българи! гледат те с презрение и чакат англичани германци и други да дойдат да ги обслужат! После толкова хотели има там, и продължават да се строят! та място има!!!!

33

Малко човече

преди 2 години

До АнонименТи си расист и украиномразец.

32

Анонимен

преди 2 години

Е, сега и за алчните хотелиери ли да мислим ?!

31

Чудесни хора

преди 2 години

Ами нормално, че няма да ни работят. Те бягат от злият кошмар на СССР в Украйна. Те са чудесни хора и заслужават добро отношение, а не да ги робовладелстваме. Пък и заплатите са ниски тук, те са доста по-висока категория хора, така че няма да стане за 1000-2000 лева заплатка като за булгаристанско робче. Украинците са истински слънчеви хора и много чиста раса.

30

Анонимен

преди 2 години

Семестрите на студентите свършват в края на месеца. След това си заминават по родните места и освобождават стаите си в общежитията, или на украинците им е под достойнството?

29

До 48

преди 2 години

Да, да, знам. Те така говориха и за рускините, ама ги пълних като пуики докато мъжете им се наливаха с евтин алкохол, а децата им играеха на плажа.

28

Напротив

преди 2 години

Ситуацията е ясна. пАри нЕма, действайте.

27

Анонимен

преди 2 години

С бежанци по хотелите, не знам колко туристи ще имате. Нищо против бежанците, ама един да е платил 4000 лева за пет-седем дни и после да се окаже, че украинците на закуска за изяли вдичко и са взели всички чадъри безплатно.....някак не е добра инвестиция. В Турция бежанци няма. Там пък ще е пълно с руснаци. Абе....и попивките се скапаха.

26

ИНТЕГРИРАЩ

преди 2 години

много семейства на квартири са съгласни да си сменят местата с тях.Бързо ще успеем да се интегрираме, без да ни тормозят наеми, сметки и прехрана и сме съгласни да работим за разлика от тях,А ХОТЕЛИЕРИТЕ нали малко са Ви били парите, някои от Вас не искате да махате урките, защо ли, само не ми говорете за съпричастност, че ще спукам от смях. ДА ходят в лагерите и какви са тези 360 лж.на ръка от социалните, нали всичко им е подсигурено.

25

!

преди 2 години

Какво се оплаква българина, ние ходим на почивка в Турция и Гърция защо украинците да не останат по нашето черноморие. Да не забравяме че тук почиват само безпаричните раши а всеки нормален европец почива на юг.

24

:-)

преди 2 години

Да им дават по една метла и да почват да чистят! Но те тези, с лексусите, мерцедесите, субарутата дали работят?

23

Анонимен

преди 2 години

Не ги виждам украинците да са притеснени за нещо, освен да не ги махнат от ол инклузива.

22

Анонимен

преди 2 години

Щом не плащат веднага ги изхвърлям навън и арменския поп да дойде няма да го приема ако не плаща

21

L.

преди 2 години

Кое е неясно - бежани са, трябва да им помагаме! Да останат на разноски на хотелиерите. Нали те си ги завъдиха?

20

Христо

преди 2 години

Нямам нищо против да прекарам времето на плажа с голи украинки препичащи си катеричките.

19

Анонимен

преди 2 години

E какво неясно има като в Германия, вадите ги от хотелите и ги настаняване по спортни зали, не знам на кой му хрумва да блокира почевните бази в които да ги настанява, вместо да почиват работещите на по нски цени

18

Анонимен

преди 2 години

В Харманли бежански център е празен ама не искат там искат лукс в, спа хотели

17

мак

преди 2 години

Спрете да занимавате цяла България с частния си бизнес. Да бяхте помислили преди да се полакомите на 40лв, че ще има проблеми с напускането. Сега си отглеждайте украински туристи, но за ваша сметка. Сами сте си виновни и никой не ви е длъжен. Впрочем, съвсем е възможно изчанчената програма за бежанци да бъде удължена и държавата да реши да ви плати щетите, за всеки бежанец толкова, колкото бихте взели от турист.

16

До 13

преди 2 години

Ами, опъваме въжета в праните халета на затворените заводи и складове, правим стени от одеяла, и ги заселваме там, както правят в Швейцария и Германия, бе.