131

Оптимист

преди 2 години

Хайде, чакаме добра вест от кремъл :)

130

П.К.

преди 2 години

Още един новоизлюпен "анализатор" по световните проблеми. Гледай вътрешните проблеми на България. Огледай се наоколо за хората без изход, без никакви надежди за сносен, за един по-добър живот. Големите, силните винаги се оправят сами. Без твоите и на рояците други като теб недорасли "анализатори"...

129

Anonimen

преди 2 години

Русия не може да преживее загубата не само на Украйна. Русия не може да преживее загубата на държавите от Източна Европа, които отхвърлиха нейното господство. Така, че никой да не се надява, че апетитът й ще завърши с Донбас. БГ е окупирана със 115 руски шпиони, които ежесекундно работят за провала ни в ЕС и НАТО.

128

Анонимен

преди 2 години

Да, Путин ще бъде "разжалван" подобно на Хрушчов, но няма да е в близките няколко години.

127

щжф

преди 2 години

Уж ъзрастен човек, а говори пълни гупости. Но, както се казва: "С годините едни помъдряват, а други само остаряват!"

126

до анонимен

преди 2 години

"""Русия няма друг избор освен да свали диктатораси и да тръгне по демократичен път...""" ------ Тоест, да се превърне в Резерват на Запада, а населението й в аборигени като нас?! Да приеме Западните "цености" и да преподава в началното училище лгтб пропагандата или най-добре да престане да съществува? Е, да, ама не! Руснаците не искат!

125

Анонимен

преди 2 години

Руският елит не харесва Путин, но се страхува или преценява, че няма смисил да блъска главата си в бетонна стена (спомнете си Гари Каспаров, който емигрира, след като се убеди, че не може да промени статуквото). Путин контролира тотално Русия чрез всички държавни институции и всяка алтернативна позиция няма шанс.

124

Анонимен

преди 2 години

Морскир малко си чел. Чети повече.

123

Morski

преди 2 години

До 162-Никой не отрича кой колко, но Руснаците отричат въобще, че накой е повече от тях! Така и нашите 36000 жертви се игнорират! А и НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН САМО РУСИЯ ДА ИМА ПРАВО НАД ВСИЧКО, КОЕТО Е БИЛО НЯКОГА СССР, ДАЖЕ И СЪВЕТСКИ ПАМЕТНИЦИ! А ОТДЕЛЕН Е ВЪПРОСЪТ ЗАЩО СА ТОЛКОВА МНОГО ЖЕРТВИТЕ НА СССР В СРАВНЕНИЕ НАПРИМЕР С ГЕРМАНИЯ-КАЛПАВО УПРАВЛЕНИЕ С НЕЗАЧИТАНЕ НА ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ! ПРИМЕРИ ОТ ТОГАВА - ПЛАНИНИ ОТ КНИГИ И НЕ Е НУЖНО ОТ ПОЯСНЯВАНЕ!

122

Анонимен

преди 2 години

Не само, има кахстанци, грузинци, дагестанци, татари...Това са хора, те са дали живота си...Важното е в името на какво!Трябва , според мен, да разбираме основното - когато те нападат, трябва да си готов да защитиш родината си. С всички сили! На много пишещи тук това ще се стори нелепо, защото ценностите са променени. Сега ценността са парите и глобализмът. Много хора не осъзнават последното. Препоръчвам филма "Бащата на войника " със Серго Захариадзе и книгата за глобализма "Сапиенс".

121

Анонимен

преди 2 години

Русия няма друг избор освен да свали диктатораси и да тръгне по демократичен път... Виждат се ясно проблемите им, които са почти идентични с тези на Северна Корея...

120

Morski

преди 2 години

За първи път МОСКОВСКОТО И НОВГОРОДСКОТО КНЯЖЕСТВО СЕ ИМЕНУВАТ РУСИЯ ОТ ПЕТЪР ПЪРВИ! Преди него даже Иван Василевич- Грозни е бил Княз на Московското княжество и се провъзгласява за ЦАР НА МОСКОВСКОТО ЦАРСТВО СЛЕД ЗАВЗЕМАНЕТО НА ВОЖКА БЪЛГАРИЯ - КАЗАНСКОТО ХАНСТВО! Световно известната църква на, червения площад "Св. Василий Блажени" е построена от казански българи след тази победа на Иван Грозни завземането на "Сребърното царство" на волжките българи.

119

Пешо

преди 2 години

И ние можем да намерим решение вътрешно.Изкуфелнко.

118

do Morski

преди 2 години

То ако става въпрос и Българите и Украинците са дали жертви. Ама основно Руснаци измряха. Няма нужда от шикалкавене.

117

Morski

преди 2 години

До 150!В голяма грешка си ДРУГАРЮ! Не руският, а СЪВЕТСКИЯТ НАРОД са дали много милионна жертва по време на ВСВ! И НЕ ЗВУЧИ ПРАВИЛНО ДА СЕ ОПРИЛИЧАВА САМО РУСИЯ като жертва и победителка!В СССР е имало 15 Републики Украинска ССР е била втората по население след РСФР!Даже Казахстан и Грузия имат правото на победата над Нацистка Германия и не РУСИЯ ДА СИ ПРИСВОЯВАТ КАКТО ВИНАГИ ВСИЧКИ ЗАСЛУГИ! Всъщност Русия винаги е крадяла-Герб(Източна Римска империя), Знаме(цветове на Холандия),Име(Киевска Рус)

116

Анонимен

преди 2 години

Егати пропагандните глупости.

115

Анонимен

преди 2 години

Мухлясалият "анализатор" ни говори за Русия.Говори за България!Каво става в България, не съди другите!Ето, пропагандата.Говори с голямо самочувствие как да се отърват от Путин!Кажи как да се отървем от крадливите марионетки, нагаждачо, които ни набутаха още по-дълбоко в блатото! Иот такива като теб - също!Коментирай нашите управляващи а не руските!Титани на мисълта, които винаги знаят как да се решат проблемите на другите, но не своите, седнали на големия си з...к на топло и съдят ...

114

Анонимен

преди 2 години

Вчера, на спокойна церемония по повод Деня на победата, говорих с украинци и руснаци, а и с българи. Много живеят от години тук, имат внуци. Останах с впечатление, че украинците не разбират, че има външна намеса в това, което се случва. Убедени са, че майданът от 2014 година е "народно въстание". Голяма част от тях не знаят какво се твори в източната част на страната и днес. Имам колеги от смесени бракове от този район от преди 30 години. Те знаят.

113

Гого

преди 2 години

Другарю Путин удри с теслата краварите и бандеровците между очите - удри

112

Поздров от УНСС

преди 2 години

И този мутрафон като го гледам е понапълнил яко "гушка" след 1998 година, като зам.министър в правителството на Ив.Kостов.Не е работил като мен за минимална работна заплата по 10 часа наден, макар да съм с висше образование.И вие мизерници, един ден ще почувствате гнева на този ограбен и озлочестен народ !