91

Анонимен

преди 2 години

До 115: комунистче, любимия ви СССР заличи тази Русия която ни помогна в Освобождението! Царство Русия и СССР са две различни държави и добрината на едната не отмива греховете на другата! Защо когато ви изнася представяте Царство Русия и нейните постижения като нещо заради което трябва да благодарим на СССР? Царство Русия и СССР имат толкова общо колкото Антична Македония има с Република Северна Македония. Просто и в двата случая новите са на същото географско място като старите!

90

Анонимен

преди 2 години

Двама нациста не са съгласни да ходят на фронта.Защо така?Ще ви излезнат мазоли от пушките ли?Ами ние вместо вас няма да ходим...Как ще победите Русия като вместо да сте на фронта се борите с клавиатурите тук?

89

раша е наша

преди 2 години

не стига ч е россия ви освободи от робство и ви строи заводи язовири вдигна ви икономиата и ес взе ви като роби развали ви икономиката и сега робувате на европа а ес на сащ и полититците ви не мислят за народа само ви крадат вие това го заслужихте щом сте станали предатели на россия вие винаги сте били против россия

88

Анонимен

преди 2 години

А нашият голям просто европеец в деня на Европа замина за САЩ.--деня на Европа беше вчера( 8-ми май).

87

При господаря

преди 2 години

А нашият голям просто европеец в деня на Европа замина за САЩ.

86

Анонимен

преди 2 години

Всички нацисти на фронта ,а не пред мониторите!

85

Анонимен

преди 2 години

Марш на фронта и стига сте ни писали пропаганда!Трябва да защитите родината си!

84

Анонимен

преди 2 години

шушумиго - езика и писмеността ние - Българите сме я дали на Русия - не обратното, държавата ни е по-стара и Русия, ама като нямаш завършен 7 клас откъде да знаеш, айде стига с опорките, КРЪГОМ и към площада с мужиците

83

Анонимен

преди 2 години

Млади,прави мъже със свастики татуирани са седнали да пишат тук и да се правят на клавиатурни мишки вместо да защитават родината си Украйна!Срам!

82

Анонимен

преди 2 години

от площада ги изпращат директно в Украйна - за пушечно месо - тоя тиранин *** обрече десетки и стотици хиляди русначета на гибел

81

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен106 благодарение на раша ти си наричаш българин имаш и държава българия имаш език български неси потурчин и асан не си и обрезан и твоите потомци

80

Анонимен

преди 2 години

Имаме си на сайта нацист...

79

Striker

преди 2 години

Ама ние тая ''демонстрациия'' я гледаме вече над 2 месеца, хахаха! Вече над 21-23 хиляди мужикистански демонстранти са при св. Петър! Да се надяваме, че възможно най-скоро онзи тр-а9ве8стит от Кремлин ще полегне до Лелин и Сралин!

78

Анонимен

преди 2 години

айде сега ходом марш към месомелачката... вимето на късия ви вожд!

77

Анонимен

преди 2 години

Не е нужно да си германец,за да си нацист.Нацист може и да е пакистанец даже.Това и децата го знаят.

76

Нацистите вън!

преди 2 години

Тълковен речник:мн. нацисти, м. Привърженик на нацизма.Всеки,който подкрепя Хитлер и идеологията му,носи свастики и е привърженик на тази идеология е нацист.Няма значение каква националност е.Нацисти е имало и в България.Още помним до къде води тази идеология...до смърт и война!

75

Анонимен

преди 2 години

Само войни да са ти в главата...

74

нещо са обърка

преди 2 години

няма наследници на БКП тука те са ЕС и Сащ

73

Анонимен

преди 2 години

На 9 май всяка година се вижда колко много национални предатели все още са живи в България. Това е срамна дата, датата на която държавата ни окончателно пада под съветско робство. Но всички членове на башибозук БКП и техните наследници се радват толкова много защото от тази дата нататък имат пълната свобода да колят и бесят, да сриват държавата и да се прекланят пред поробителя! Само предател може да се радва на днешната дата!

72

Смях

преди 2 години

И сме тръгнали да оказваме военна помощ срещу Русия...