93

Анонимен

преди 2 години

Дай му на българина свободата да се оплаква и да яде банани и му кажи, че е част от демокрацията па после му гледай сиира 50 години. Толкова жалко подобие на съществуване и мисловна дейност не се среща дори и в най-отдалечените пустинни региони на Мали.

92

Aналист

преди 2 години

Радев подлива вода на Корни, сигурно си прави планове като му свърши мандата да оглави БСП

91

моч

преди 2 години

Диктаторските амбиции и съпътстващите ги политическо инжИнерство и интриги на преZидента ще завършат не просто с някаква си там национална катастрофа , а с трагичен разпад на териториалната ни цялост и окончателно унищожение и заличаване на клетата ни държава !

90

Анонимен

преди 2 години

Скоро народа с помощта мощта на РФ ще прогони Ндсвета и всичките им разклонения, разсейките ще бъдат изрязани оперативно

89

Анонимен

преди 2 години

"Инфлацията, високите цени са на първо място заради действията на Путин заради амбициите да завладява територии" - защо Путин да е виновен за цените на горивата? Много добре си спомням как нарочно в Европа никой не си преподписваше договорите за газ още 2018та, 2020та се смяха на Орбан, сега всички реват? Бих казал, че който каквото търсеше на политическата сцена си го намери. Настоящия момент е резултат от действията на милиарди живи организми и никой обект не съществува без субект.

88

Анонимен

преди 2 години

"глада,студа,и геноцида" - много ми е смешно като видя такъв тип бедни души. Какъв студ, ако си поддържаш дома в добро състояние - дограма, топлоизолация - температурата не би трябвало да пада под 17градуса. Глад? Една тенджера боб или леща за тричленно семейство струва 3-4 лева, геноцид - тия дето заминаха за чужбина и си зарязаха родителите ли визираш, щото останалите живеят съвсем нормално? Какви са тия велики кризи, които винаги дебнат над България?

87

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията, високите цени са на първо място заради действията на Путин заради амбициите да завладява територии, после са радевци, кирчовци, другарката и т.н.

86

До 88, ученият

преди 2 години

А ти от къде знаеш какви са последствията за околната среда от добива на шиистов газ - от "медиите" ли? Последните 2 години тези "медии" ясно и точно заявиха какво представляват - инструменти за пропаганда на лъжи и усмиващи ИСТИНАТА. Всеки който говореше против "ваксините" според тях беше конспиратор, луд или престъпник. Е сега след като Файзер ги принудиха да си покажат документацията за отровите всъщност се оказа, че това не са ваксини, а смъртноста и страничните ефекти са ИСТИНАТА.

85

Анонимен

преди 2 години

Чудовищната инфлация не е риск. Тя е сигурен резИлтат от престъпното управление на държавата, особено последните 10 години.

84

Въй

преди 2 години

Рундьо, Рундьооо, ти ни докара до това дередже. Натресе ни разни случайници, куци катъри и кухи ***, а сега се правиш на ощипана мома.

83

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията и въобще глада,студа,и геноцида,който се очертава са в резултата на енергийната и газовата политика на ЕС. ЕС по заповед на групировата ГРЕЙТ РИСЕТ заложи този АД,който идва. Тази пестъпна ерегийна политика води до тази брутална инфлация,и плановете им са този геноцид да е дълго време,дори завинаги,а на като 90-те за кратко.

82

Анонимен

преди 2 години

"Обективно" - Че как какво им пречи като им блокираха сметките? За без пари ли, щото европейците сме много готини? Още от 2016та когато Саудитска Арабия слага нов принц имат сделка Русия да продава петрол в Азия, а Саудитите да вземат Европа. А за газта на Европа на никой не му дреме. Колкото по-бедна е Европа, толкова повече за Азия, Африка и Ю. Америка, а там 80% от държавите от 5-6г насам са под протекцията на Русия и Китай.

81

Анонимен

преди 2 години

"Руският президент Радев пак защитава небългарски интереси, нищо, че ни спряха безпричинно газта !" - така и не захомни, че Радев е възпитаник на САЩ и е единствения български политик стигнал ниво на английски език Б2. (Дори Кирчо четвърт-вековния имигрант едвам крета с ниво Б1)

80

Предател Радев

преди 2 години

Руският президент Радев пак защитава небългарски интереси, нищо, че ни спряха безпричинно газта !

79

.

преди 2 години

До Анонимен 66 - ти имаш ли изобщо представа какво е шистов газ, как се добива и какви са последствията за околната среда???

78

Хаха

преди 2 години

Цирка на предателя Радев вече го гледахме веднъж - говори едно за пред нас, "простолюдието", а прави точно обратното. Слушай ей cмe6ниko, ние помним когато камерите те снимаха сред народа и се ръкуваше с всеки ухилен до уши сякаш все едно беше един от нас. А какво стана след това бе ПРЕДАТЕЛ долен - натресе ни натовската поdлoгa Янев, който въведе фашисткия сертификат, полиция и охрани ни гонеха от магазините,"тестваха" децата ни, не им даваха да ходят на училище.И всичко това заради "ваксините"

77

Пророк

преди 2 години

Путин ще бъде приведен в ликвидация от собствените си олигарси, които ЧУСОВИЩНО ОБЕДНЯВАТ И НЯМАТ ПРИХОДИ ОТ ГАЗ!!! Нищо не пречеше приходите в евро и долари да се обръщат в рубли и Без втора сметка на вносителите. Путин падна в Собствения си Курт капан!!!

76

САЩ ограбиха Българи

преди 2 години

САЩ ограбиха България с 3 милиарда под предлог самолети. В същото време самолетите за украйна пристигат веднага и то безплатно.

75

Анонимен

преди 2 години

А, така! Мен политиката на евросъюза ви не ме брига. Искам газ и що-годе нормална икономика. Да ви таковам у солидарността с евросъюза и щатите. Цената на тази солидарност е пресолена. Ама не искам да ви я плащам, щото вие ще си рахатувате и що ви дреме. Нали сте изпълнили дълга си към ЕС и те са ви се отблагодарили...лично, а ние дуем горещата супа и за дълги години, ако сме живи.

74

Анонимен

преди 2 години

България си има предостатъчно газ за задоволяване на собственото потребление, ама не Ви изнася да разработвате находищата, щото нема да има масковски комисионни