255

SS

преди 2 години

Може гладни ,да стоим,на студено,да живеем мизерно,но важното е ,че сме в ЕС ! Напред към светлото Европейско бъдеще ! А мога ли да ви ... мамата ?

254

SS

преди 2 години

Чета коментарии и се чудя на глупостта на някои ! Ако не дай боже се въведе купонна система какво значение има колко получаваш или колко пари имаш под дюшека ? Рафтовете по магазините ще са празни! Стоки от първа необходимост с купони ! Режим на тока,лимит за горивата ,бре кой се интересува IT специалист ли си и колко получаваш като нищо не можеш да си купиш ? Има една утеха ,неминуемо се появява черен пазар за всичко !

253

Щирлиц

преди 2 години

Може и да има,но ти няма да си в България!Амин.

252

Сандо

преди 2 години

ясно е, че нищо не е ясно. Горива и ток може и да има, каза човека, но да се настроим по-добре че няма да има. Русия и Украйна са във Война, но и ние сме с военна икономока - тва па що, не е ясно, но сигурно като почнат да падат ракети и в България ще стане ясно

251

Анонимен

преди 2 години

От кога България има позиция?

250

Анонимен

преди 2 години

Дано да не отстъпите и на тия ***. Унищожиха ЖП транспорта в България и го докараха на нивото на жп транспорта на Турция в края на миналия век. Сега вече Турция вече има модерни железници, ние съсипахме нашите за да печелят тия алчни тарикати. Почнаха с по един "рейс" а сега вече са милионери. В това няма нищо лошо, но ако не беше за сметка на обществения транспорт и най вече на най-ефективния ( жеклезниците

249

Давид

преди 2 години

Асен Василев: В следващите години ще има несигурност за газ, ток, петрол... - Щоооо ??? Нима свършват само по нашите ширини обаче ???

248

___

преди 2 години

да се подготвяме да умираме от глад,защото държава практически няма както се вижда

247

До 271-Хора,предст..

преди 2 години

Хахахаха.....!Хората ,изкарващи такива пари, не си губят времето в измислени сайтове!Много си далече от тези цифри,сигурен съм! :)

246

Щолен

преди 2 години

Толупа а сега Кокорчо и Киро Канадеца унищожиха България.Върнаха ни в първи клас.Всеки ден цените отиват нагоре.

245

Анонимен

преди 2 години

Кокорчо кога да чакаме от еврог.еско рабство ааа членство германски заплати ??? Щото цените вече са много над германските . Има ли смисъл от членството или само усвояване ще има ?

244

Анонимен

преди 2 години

Хора, предстои ми смяна на работата. Според вас за София ок ли са 60000 Евро годишно, плюс годишен бонус 20000 Евро, който може да се преизпълни на 300%? На мен ми се виждат малко за човек с 8 години опит. Вие как мислите? Говорим за нетни суми.

243

Анонимен

преди 2 години

До Асен-въпрос тия заедно с Киро не са поставени за да мислят а за да изпълняват каквото им се нареди отвън. Никога не би отговорил на тоя въпрос,защото по тоя начин ще си признае,че решенията не ги взимат те а им се налагат от вън. Виж какво ще стане и със СРМ. Виж им мнението по тоя въпрос на ПП и ще разбереш,че тия са просто едни малодушни,подкупни кукли на конци

242

Анонимен

преди 2 години

До глобалиста...на запад ще им раздават помощи,както и сега заради цената на тока а тук ни казват колко зле ще е и да се подготвяме да умираме от глад,защото държава практически няма както се вижда

241

Анонимен

преди 2 години

Виденова зима номер 2 се задава ама няма да е само една. Абе откъде се взеха тия харвардски предатели до един. Корумпирани послушковци на ясла в американското посолство.

240

Глобалиста

преди 2 години

Западняците ще има какво да ядат а ние ще гладуваме с тези доходи.

239

Анонимен

преди 2 години

Да в България благодарение на теб и на Кирето канадски българопредател. Не ви е срам и двамата

238

Глобалиста

преди 2 години

Бедните и болните си заминават от този живот.

237

Глобалиста

преди 2 години

Цените на храните ще са по две спрямо сегашните след година.

236

Анонимен

преди 2 години

съсипаха България