165

Анонимен

преди 2 години

Пир по време на чума!Дано адът се стовари на червения площад!

164

Анонимен

преди 2 години

С нетърпение очаквам парада. Ще го излъчват по руската телевизия. Казаха че има концерт на Кобзон и Жириновски също щял да участва.

163

Анонимен

преди 2 години

Това е невъзможно да е денят на така наречената европа.Пука ми, че два концерна а сключили споразумение помежду си. Каквони топли нас това?Какво искате да празнувам в деня на европа?Ограбването и покварата на БЪЛГАРИЯ и БЪЛГАРИТЕ ли?Не обичам палачинки.

162

Анонимен

преди 2 години

Отговорям исторически на "статията". "Съюзниците" на СССР се включват физически във войната, когато Червената армия е напреднала достатъчно.Правят десант в Нормандия.Подписват капитулация в Оснабрюк, но това е между САЩ и западните държави.Войната е срещу СССР, военното Й командване логично държи капитулацията да бъде подписана в Берлин, превзет от съветската армия.Между нас има хора, които знаят това от първо лице.Пропагандата за невежи е укорима за невежи като вас.

161

Анонимен

преди 2 години

Всяка дата може да бъде превърната в пропаганден инструмент.Зависи от пропагандираната ,,истина", която за мнозинството носи мизерия,а за малка група избрани печалба.

160

Може , може бе ..186

преди 2 години

АКО "РУБЛИТЕ СА НА РУЛО"----КАТО ТОАЛЕТНАТА ХАРТИЯ ....

159

Анонимен

преди 2 години

много руски платени *** бре

158

Анонимен

преди 2 години

скоро ще се търгува една рубла за един долар :)

157

Анонимен

преди 2 години

До Слава 175...и още толкова при Култа на Сталин......

156

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 181..Стига с тези опорки...кажи на кой...Русия си дава богатствата на безценица...посочи някой...Приказки на вересия.....

155

Анонимен

преди 2 години

В деня на победата,Украйна да ги поздрави с един...Пейтриът....няколко пъти....

154

Анонимен

преди 2 години

Хубав народ са руснаците когато си дават ресурсите на безценица ако синпоискат парите стават едни льошо льоши

153

Славянофил

преди 2 години

Русия е държава, която се управлява от комунистически агент и широк кръг от олигарси измежду, които не ми е известно да има и един руснак. Не е забранено да обиждаш Петър Велики, Катерина Велика или Дмитрий Донски, но пък си заплашен от затвор ако критикуваш един грузинец, който дори не е управлявал Русия, а държава, която унищожава и замества Русия (СССР). Истината боли, но в Русия управляват хора, които искат Русия да бъде доунищожена. Процес започнал преди над 100 години от вътрешни кръгове.

152

Саниъар

преди 2 години

ПОЗДРАВЛАЮ С ПРАЗДНИКАМ! С ДНЬОМ ПОБЕДОЙ! И салфетки за нашите т.ъ.п.ч.о.в.ц.и!

151

Анонимен

преди 2 години

Че кой ще гледа парад на втората най-силна армия в Украйна?

150

Анонимен

преди 2 години

И какво ще празнуват тази година? Позорното им излагане в Украйна, втората най-силна армия ама друг път, ако Украйна имаха западно оръжие в повече щеше да е доста грозна гледка. С НАТО няма как да имат дори и шанс. Купола на кьопавите им танкове изхвърча като ракета. Пияни и корумпирани

149

Анонимен

преди 2 години

Нз нашите русовманиачени фанатици, които цял живот живеят за двулитровка бира вечер, кутия цигари на ден и да възхваляват русия, как ще приемат загубата на Русия в тоя конфликт. Без значение дали с един донбас в повече или по-малко. Ще ходят като севернокорейците да реват пред паметника на съветската армия ли?

148

Анонимен

преди 2 години

Време е да се сложи край на всички митове за Велика Русия. Време е също някой да излезе и да заяви, че символите на руските окупатори в България - Шипка и Паметника на Съветската армия трябва да бъдат унищожени. Време е българската територия да се върне там където е била преди руската окупация през 1877г. И всичко да се подреди както трябва. Поздравявам всички българи- българомразци!

147

Анонимен

преди 2 години

Ще гръмнат ли Пута утре на парада? Утре е много подходящ случай, но ако използва двойник артист ще е напразно.

146

Анонимен

преди 2 години

То винаги е била пропаганда в окупираните страни. И сега не е по различно. Опитват св да разделят обществото, да го настройват против ЕС и Нато. Сякаш те имат, кяквомда предложат:)) Куде е Грузия, Армия и Казахстан? Налинса под ваша власт? Още карат люмосквичи и се молят всеки ден да изпезнете от държавите им. Миризливии комунисти.