96

Анонимен

преди 2 години

до 99 Прави си, предните за 11 години ни стопиха с 1-2 милиона, ако Киро управлява толкова няма да остане и 1 милион!

95

мак

преди 2 години

Киро не е първият, който се държи обидно към хората, т.луп, наскосираковица, кърджалийската, примери бол. А превозвачите и те трябва да разберат, че в момента може и да няма пари за всеки, който иска помощ от държавата. "Хуманните" хотелиери и те искат, нали. Или смятат, че сегашните са длъжни да раздават, както т.лупа е раздавал? Само че тогава нямаше военна криза нито пък с газа и горивата. Лесно му беше да подхвърля и да купува електорат.

94

Само Киро

преди 2 години

Киро,ако има 11 години ще направи много повече от който и да било до сега.

93

Просто Киро

преди 2 години

Поредното срамно петно в историята на България. Както и поредната национална криза и катастрофа се задава. Кой както може да оцелява държавата е пред разпад и хаос.

92

4ера

преди 2 години

НАЛИ ИСКАХТЕ ПРОМЯНА - ЕТО ВИ - КАКВОТО СТЕ ТЪРСИЛИ ТОВА СТЕ НАМЕРИЛИ !!!! ВИНАГИ ЗАД ЕДНА ЛИЦЕМЕРНА УСМИВКА СЕ КРИЕ ЕДНО ЗЛОБНО 4ОВЕ4Е - ВИКАТ МУ КЕША - ДА ВИ 4ЕСТИТ !!!! СЕГА ПЕНИ НЕ ПЕНИ ЩЕ ГО ТЪПИТЕ !!!!!!!

91

Анонимен

преди 2 години

Провокирали?Ти 3 часа ще стоиш ли да ти говорят празни приказки?

90

_

преди 2 години

провокирали cTe премиера и cTе се държали по непристоен начин

89

Анонимен

преди 2 години

И защо са облекли тези жълти жилетки, на работници ли се правят?Да бяха си дошли с тениските на вожда си - Банкянския вундеркинд.

88

до 92

преди 2 години

Друго си беше Банкянския - професор по Всичко и с престижна диплома от Развъдника за комунистически милиционери в Симеоново. А тоя от някакъв си Харвард.

87

Новата власт

преди 2 години

Виждаме безобразията на относително млади НЕКАДЪРНИ хора с КУПЕНИ ДИПЛОМИ от чужбина нямащи нито интелект нито акъл нито житейски опит да управляват каквото и да било. Държат се като нагли келееши в пубертет. Спешно някой да оправи жената ни Киро тя горката от години не е била с истински мъж.

86

Ss

преди 2 години

Аха значи аз мога да плащам винетки за второкласни, третокласни разбити пътища от тежкотоварни машини а те не можели! Що? Да не ви е бащиния?

85

Анонимен

преди 2 години

Бизнесмен да си в България. Държавата / данъкоплатците то плащат разходите, за теб - само печалбата.

84

Анонимен

преди 2 години

Стига сте разпространявали хибридна руска пропаганда, че със заплатата на Киро се купуват оръжия! Той я прати в Нигерия за да вземе наследство! Пратете и вие, братята нигерийци ще са благодарни завинаги!

83

Анонимен

преди 2 години

много точно го каза г-жа Милтенова, сложи на място Просто Киро, а той стана за резил с тези думи...

82

Това е Харвърдски Ум

преди 2 години

Да се поклоняваме на величието на на разни богаташчета бизнес предприемчиви иновативни ходещи Харвърди --- простооо Киро Куха лейка ама с много пари и власт.

81

Анонимен

преди 2 години

Превозвачите, в крайна сметка какво искат? Държавата, оъново, да плаща на частния бизнес? Да реват на копейкин и бсп за високите цени на горивата. Също и на банкянския...който осигури диверсификацията...която си беше заробване с русия.

80

Анонимен

преди 2 години

Само не разбрах хвали ли се, или се оплаква колко теста е избъркала Кировица за по 50 лева парчето?

79

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да става - никога повече крадците от ГЕРБ-ДПС на власт

78

Анонимен

преди 2 години

Хора вместо да се разправяте 5лв ли щял да струва хляба или 10, купувайте от тортите на Линда Простокирова, поне със събраните средства се минира Украйна и се купуват оръжия за дечицата там!

77

Анонимен

преди 2 години

И децата знаят че бизнесът с така наречените превозвачи се държи от фирми на ГЕРБ и ДПС. Те навремето дори закон си приеха да съсипят БДЖ и да пренасочат пътникопотока към автобусите си.