15

Анонимен

преди 2 години

Путин е номер едно на всички дето избягаха от страх аннглосаксонците да не им откраднат сметките в чужбина им конфискува имуществото и бизнеса сега тинков наистина е скъсан от всякъде шото му взеха банката

14

Анонимен

преди 2 години

Такава яхта могат да си позволят само хора, които не печелят парите, а ги грабят. Дали е на Путин или на някой от обкръжението му е без особено значение.

13

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Ще ми се добавя още нещо. В продължение на тридесет години Италия,Франция,Испания,Португалия,Германия,Англия и други мерзавци превърнаха в роби славяните . Трудово малтретиране,ограбване чрез данъци,разбиване на семействата ,заграбване на славянски жени,привеждане и принуда към проституция на славянки... Аз само ще попитам тая Западна чума нещо! Наистина ли мислите,че Русия,Китай,Виетнам...България ще ви простят и ще ви оставят да си живеете просто хей така? Ако си го мислите,то лъжете се.

12

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Ще ми се добавя още нещо. В продължение на тридесет години Италия,Франция,Испания,Португалия,Германия,Англия и други мерзавци превърнаха в роби славяните . Трудово малтретиране,ограбване през данъци,разбиване на семействата ,заграбване на славянски цени,привеждане и принуда към проституция на славянки... Аз само ще попитам тая Западна чума нещо! Наистина ли мислите,че Русия,Китай,Виетнам...България ще ви простят и ще ви оставят да си живеете просто хей така? Ако си го мислите,то лъжете се.

11

Анонимен

преди 2 години

Яхтата на Алишер Усманов е с 30 метра по-дълга от крайцера Москва и дори е по-скъпа от него с 50 милиона долара. 800 срещу 750. Това е Путинова Русия, раят за олигарсите бандити и смърт за крепостниците на фронта, извадени от средновековните си землянки из Бурятия, Дагестан, Удмуртия и т.н.

10

Анонимен

преди 2 години

До Смях- Руската "демокрация" е къде къде по- развита. Газпром едностранно си променя договорите как да и се плаща без да пита другата страна дали е съгласна с промените.

9

Смях

преди 2 години

Европейската "демокрация" е невероятна! Конфискуваш нещо понеже "предполагаш", че е на Путин, ама нищо не свързва яхтата, в случая с Президента. Ама ей така конфискуват нещо за стотици милиони понеже "предполагат"...

8

Анонимен

преди 2 години

Русия толкова велика, че всичко избяга в Дубай и се уреди с имоти и активи в западналия западен свят и гладуващата Европа, пълен смях, жалко за децата дето ги погуби този Путлера.

7

Анонимен

преди 2 години

По всичко си личи ,че американските милиардери не искат да делят пицата с милиардери от Източна Европа,Русия и Китай!Кой си търси белята си я намира!

6

НЕЩЕМ В ЕВРАЗИЯ ВЕ

преди 2 години

НАШИТЕ ОЛИГАРСИ СА СЪЗДАДЕНИ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ОТДЕЛ НА КГБ, ФАЛИРАХА БАНКИТЕ КАТО РАЗДАДОХА НЕОБЕЗПЕЧЕНИ КРЕДИТЕ НА БЪДЕЩИТЕ МИЛИОНЕРИ И ЗАВОДИ И ПРЕДПРИЯТИЯ ЗА ПО 1 ДЛ- ОЛИГАРХИЯТА РАБОТИ ПО ЗАПОВЕД НА КРЕМЪЛ- ПРЕД ОЧИТЕ НИ СЕ РАЗРУШИХА ЗАВОДИ, ДРУГИ ЗАТЪНАХА В ДЪЛГОВЕ, ОЛИГАРСИТЕ ПЛАЩАХА ЛЕТНИТЕ ПРОТЕСТИ И ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ НА ДЪРЖАВАТА- СЕГА КРЕМЪЛ Е ЗАРЪЧАЛ- ИКОНОМИЧЕСКИ СРИВ ЗА БГ И ОТВЕЖДАНЕТО И В ЕВРАЗИЯ

5

Анонимен

преди 2 години

Велики европейски ценности... Конфискация щото може да е, ама оният казал, че сигурно е, ама можи и да не е...Те затова нашите калинки (депутати) са такива послушковци... Да не се окаже утре, че те са братчеди на Чегевара и да ги съблекат...Пълна боза се оказа това ЕС...

4

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Тия италианци,които предполагат посочената в статията глупост са с глави ,пълни със спагети,а не с мозък. Русия и а капацитет да си ремонтира яхтите ,защото е технологично развита държава. Само на некои .и,д,и.,,о,т.и. може да им хрумне,че яхтата била на Володя и че той си я дал във време на военен конфликт с Запада за поправка в натовска страна. Тази яхта е некой от евреите,които ограбиха оерестройкаджийски Руският Народ.

3

СПАСЯВАТ С МАСОВ МОР

преди 2 години

КАКВА ИРОНИЯ- СУПЕР БОГАТИ СМАЯЛИ СВЕТА С БОГАТСТВО И ЛУКС И 40% на минимални заплати от около 100 ЕВРО- СБЛЪСЪК НА МИЗЕРИЯ И ЛУКС РАЖДАТ ОГРОМНА АГРЕСИЯ, И СЕГА ДА ПИТАМ ЗАЩО НЕ СИ ПРИБРАХА РУСНАЦИТЕ В РОДИНАТА А ТРЪГНАХА ДА ГИ СПАСЯВАТ КАТО ГИ УБИВАТ- Е ТЕ ТОВА СЕ НАРИЧА СТРАХ ОТ РУСИЯ.

2

Нане

преди 2 години

Интересното, ще е, кат започнат да ги връщат с лихвите... Айдуците...)))

1

супер

преди 2 години

Хаха, супер , национализация. А уж частната собственост е защитена на Запад? Иначе народа се кефи на такива национализацийки, а дано и тук има на наши мутри. Но едва ли.