52

юбералес

преди 2 години

Орбан чака кинти. Азов държат строй. ТЕРЕМ бачкат на три смени. Русофилията е в ярост. Слава Украини

51

Петя

преди 2 години

Време е да се обърнат нещата,западна Европа да робува на източна Европа.

50

Анонимен

преди 2 години

Разликата м/у нашите к-ви и държавник. Поставя народа си първи и след това интересите на комунистически съюзи.

49

Народеее!!!!

преди 2 години

Кипи ми душата като гледам какви българи пишат и защитават укронацистите!Една голяма част от народа е на страната на Русия и Българският народ!Това е !Честит празник на всички българи!

48

Анонимен

преди 2 години

е нищо, като спрем транзита на руски газ ще му дойде акъла, а това е въпрос на време, има няма до месец

47

мак

преди 2 години

До Лош. Нали внася в ес кинти, солидарно. Защо сега ес да не ги подкрепи солидарно за да може Унгария да спаси икономиката си? Между другото - България иска същото.

46

Анонимен

преди 2 години

Много гадно за доморалслите клавиатурни ястреби. Сега Орбан ще е виновен, че цял Запад не може да победи изостаналата Русия.

45

Лош

преди 2 години

Унгария благодарение на ЕС стана силна икономика! Да ходят при Путин и вън от ЕС

44

Анонимен

преди 2 години

там унгарец с 1 гражданство е министър председател,у на е КАНАДЕЦ,през оная му работа за българите.

43

Хайде

преди 2 години

Унгарците аут от ЕС, като се съюзяват с врага.

42

Обективно

преди 2 години

РАДЕВ ТРЯБВА ДА ОТТЕГЛИ ДОВЕРИЕТО СИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО КАКТО НАПРАВИ С ГЕРБ! ИНАЧЕ НЯМА ДА ИМА *** В КОФИТЕ ДА ***.

41

до 44

преди 2 години

че кой ходи на Море с Кола - правих го веднъж преди повече от 10 години и Бензина струваше колкото няколко Самолетни Билета до Варна! Да не говорим, 8-те часа в кола и шофирането, от тогава само на Самолет - 40 минути и забраняш!!

40

Ми

преди 2 години

Хал хабер си нямате какво НИ чака! И още от лятото!!! Махайте Киро Навреме!!!!!

39

Факт

преди 2 години

Имаше един американски сенатор, който в Прав текст каза, че Не им харесва Сближаването между Русия и Ес и ще направят всичко възможно да преустановят това!!! / По времето на Меркел/!

38

Анонимен

преди 2 години

ЕС джендърчетата били съгласни за отсрочка за Унгария, Словакия и Чехия.... но не и за България! Е, честит хляб от 5 лева. И да знаете, на море няма да ходите, защото няма да ви стигнат парите за да си заредите бензина до там. Но пък какъв е проблема. 5 звездните хотели няма да фалира. Държавата ще плаща на горките украински дечица да си пличкат дъто, докато вашите деца садат картофи на село, за да не умрат от глад зимата.

37

Анонимен

преди 2 години

Орбан как краде унгарците

36

Анонимен

преди 2 години

И на нас ни трябва такъв лидер - да мачка джендърски НПО-та като Спаси София.

35

Браво Орбан

преди 2 години

а беше време Взимаше Парите да Сорош за да Учиш в САЩ на Стипендия! Добре си изграеш ролята на Опозиция, Сорош никога не е бил по-горд с инвестицията си у тебе!!

34

мак

преди 2 години

Прав е. ес няма право да му се меси на Орбан по такъв важен проблем и да го обвини, че не изповядва европейски ценности. Досега са подкрепяли санкциите, а сега поне веднъж да може да реши това, което е изгодно за страната му, макар че изглежда лицемерно - първо санкции, сега да сме изключение, но интересите на страната са преди всичко. Каква полза от постоянно подчинение и "похвала" на фоннещоси да речем, щом рискуваш да загробиш икономиката си.

33

Анонимен

преди 2 години

Вижте кво, понякога се случва човек да прави тъ.потии и да се надява някой да го спре. Казал е А, сега се очаква да каже и Б, но е осъзнал грешката си и не иска да продължи, но в същото време не смее и да спре. Тогава, ако има късмет, се намира някой добър приятел, който му казва "абе правиш пълни гл.упости бе, я се виж!" и с това му дава възможност да промени посоката. Е, в случая Унгария е в ролята на този добър приятел. ЕС вече вижда, че греши. И има нужда от помощ да спре.