78

Анонимен

преди 2 години

До 81 "Е за какво им е тази информация на украинците, ако не да стрелят по кораба? " Кораба участва активно в обстрела на черноморското крайбрежие на Украйна, както и в поддържащи операции на руските войски на сушата, тъй че украинците определено имат нужда да имат колкото се може повече информация за местонахождението им. Не, че си търсят извинения, де. Украинците ако могат биха потопили целия Черноморски флот на Русия. Самата Русия твърдеше, че укринците нямат вече ракети за сериозни действия

77

Анонимен

преди 2 години

Да, за Адмирал Макаров се чу още снощи, но все още нито украинци нито руснаци са потвърили че е потънал, засега гори. Вкаран в експлоатация 2017 год.

76

Анонимен

преди 2 години

Е за какво им е тази информация на украинците, ако не да стрелят по кораба? Какво са си мислели американците, че украинците ще пратят банички на руския флот ли? хахаха

75

Анонимен

преди 2 години

Множество руски изтребители кръжат в небето на 120км на запад от Севастопол. Говори се, че през нощта, бомба Нептун е паднала върху фрегатата Адмирал Макаров и кораба гори и се евакуира в момента.

74

Анонимен

преди 2 години

а взривовете от фрегатата "адмирал Макаров" се чуха чак от кримското крайбрежие. нептун си направи красиви фойерверки.

73

до 74 profetey

преди 2 години

Тоест, руснаците трябва да се изнервят, че някой им пречи на нашественическите амбиции ли? Те си знаят - прекрояване на граници в Европа с военна сила от 2СВ до сега не беш правилно. Много обре знаят какво ще се случи. И да, те ще се вече презряния народ в Европа, до следващия агресор. Не случайно вече правят план до 2030 да почнат да произвеждат отново жигулите и ту-154. Щото друго няма да има.

72

Анонимен

преди 2 години

Е, сега. Нали руснаците сами са си го били потопили. Последно?

71

Христо Христов

преди 2 години

Руснаците ТРЯБВА да свалят предателя Путин и истински патриот да поеме управлението. НАТО и САЩ разбират само от чепата тояга!

70

profetey

преди 2 години

А някой замисля ли се какво би станало ако на руснаците им писне от това предаване на информация от САЩ и съюзници към Украйна - решението на руснаците е прости. Сателитите които снимат над Украйна и от неприятелски страни - да бъдат свалени. Това може и да е повод за война, но дори да няма война се досетете за последвията. Слаб интернет, доста услуги няма да работят както трябва, абе прецаквация за всички. Хубаво е че след всички провокации - руснаците са търпеливи.

69

Анонимен

преди 2 години

"Могъщата" руска армия в момента е прехвалена и е само мит. Русия разполага с много, много бомби, включително и ядрени, а самата армията е под всякаква критика. Дежурните слова, че всичко върви по план, се видя. Смениха дори и ръководството на армията, действаща в Украйна, а това говори много. Всичко друго е еквилибристика, говори се много, а се казва малко.

68

Шаши

преди 2 години

Някои партиини хора са се наредили в редица и главата на всеки е в за.дни.ка на другия. Не виждат не чуват и не мислят. Някога археолозите ще се чудят какво е това. След взривовете, де. Натам сме тръгнали, заради оглушали глобалисти.

67

Шаши

преди 2 години

Виждаме и в момента как издават. В тази минута има 5 шпионски самолета с гарвани. Всеки може да ги види. От специална операция, стана война на НАТО срещу Русия. Още ли си мислите, че ще ни се размине? НАТО ще ни хвърли напред, както Украйна.

66

мдаа

преди 2 години

Капиталистите са видяли че някой Вова пушии цигари до ракетите и не са го предупредили. И заради това потъна най-хубавият адмиралтейски кораб с ядрени бомби.

65

КОЕТО ДОКАЗВА

преди 2 години

Че САЩ и НАТО през ръчичките на украинците-зомбита водят война със Русия. Ама ние така или иначе си го знем!

64

Путин

преди 2 години

До Пуко ЩЕ има наказани за ПУШЕНЕ на борда!

63

Пуко

преди 2 години

Российский фрегат горит возле острова Змеиный .Става дума за фрегата "Адмирал Макаров" ударен от украинска ракета "Нептун". С праздником!

62

Анонимен

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860 За руски и..Дио...ти и хора с пси...-хи++чни заболявания няма лечение.

61

Анонимен

преди 2 години

До Петльо "Просто е удоволствие да се гледа заради самото шоу" Русофилите си падат по "шоуто" на Червения площад, защото си фантазират какво "би могло" да бъде. Проблем е само, че това какво би могло според руските терористи и какво наистина е възможно са две много различни неща, както се убеждаваме в Украйна. Затова и не виждаме нито Армата нито Су-57: те са "оръжия" за паради, не за война.

60

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Времето,за което една Руска ядрена ракета достига която и да е било столица на държава-членка на НАТО е между 20 и 300 секунди. Неуловими са.Това е решението!Трябва! Налага се! Няма друг избор! Политическият и икономически Холокост,който упражняват върху нас натовци не може да бъде спрян никогаш чрез преговори.Изисква се Благородна Руска Решителност. Z. IYI. V.

59

Сащ терористи

преди 2 години

Ще си платят за това ,само гледайте....