19

Анонимен

преди 2 години

При рецесия няма инфлация и има дефлация. Лъже пак Хърпърмунян. Няма рецесия, има растеж и инфлация. Арменец с еврейска кръв.

18

Анонимен

преди 2 години

Ей на съсипаха и кредитите, вече борч не може да направиш и да искаш, после да работиш за лудо да го изплатиш е най-големия кеф, който цена няма. Смазват ни и последното кефлийско настроение тези шарлатани.

17

Анонимен

преди 2 години

По-добре война в Украйна, отколкото ковид в България.

16

Анонимен

преди 2 години

Рецесията представлява общо свиване на икономическите дейности, предизвикано най-често от ликвидацията на системни грешки, допуснати от предприемачите, които, от своя страна, са резултат на неправилни сигнали на пазарите (например изкуствено занижен лихвен процент, даващ индикации, че много повече бизнес проекти биха могли да бъдат извършени, отколкото икономиката изобщо има капацитет). Обикновено стопанството изпада в рецесия, след като две последователни тримесечия се наблюдава спад на дейност

15

Анонимен

преди 2 години

Народ, който преди 2 месеца се заличи за здраве с мартеници от Китай-не може да бъде унищожен.

14

Анонимен

преди 2 години

АЕЦ Козлодуй събра пари за строежа на 7 и 8 блок. Защо не започват строежа? Десните не познаха, че токът ще поевтинява, че проектът е непечеливш, че няма пари за проекта. Има пари, има инвеститор АЕЦ Козлодуй, има реактори. Да не източват АЕЦ Козлодуй за частния бизнес на държавна издръжка и без данъци. Частният бизнес да си плаща пазарните сметки на тока.

13

ПроСоТо

преди 2 години

симпатяга!....Та отдавна е ясно на всички,че ни се подготвя следващата "брадва"...Две години беше "коковида",който ПОБЪРКА хората,сега е "войната" в Окраината,после са ПРЕДВИДИЛИ ужасна РЕЦЕСИЯ ,но за всеки случай ще я комбинират с НОВАТА "здравна заплаха",за която ни ПОДГРЯВАТ още от сега.....Важното е да не ни оставят да живеем спокойно,КАТО ХОРА !...И така до 20ХХ година..На оцелелите до тогава-лека им пръст..

12

Анонимен

преди 2 години

Иска да каже трудни времена за вас, не за нас банките

11

Анонимен

преди 2 години

България си е рецесия откакто се помня.

10

Анонимен

преди 2 години

Когато Борисов даде първите 50 лева, БСП ревнаха, че Борисов купувал хората. Сега вече трета година дават по 60 лева за Ковид добавка, ама нали щото...така....не ги дава Борисов,та уж не купуват избиратели. Ама Киро сега какво прави? Що удължава мерките за бизнеса с коли за милиони, където си играят с пари и вдигат цените уж заради тока, а им дават компенсации за тока?

9

 споко

преди 2 години

както мислихте за пандемеията същото мислите сега и за войната, преувеличавате влиянието им, кризите не са толкова големи, а са нещо нормално и напълно управляемо, с други думи който си е богат ще си остане богат, който беден ще стане по-беден както винаги е било

8

Ламята

преди 2 години

Светът не влиза,светът го вкарват в рецесия.Ще ядете ценности и ще се топлите с лозунги.

7

бл.134 в Zап. парк

преди 2 години

На химика му е лесно ! Свлякъл е десетки милиони .А и не познава .Какво го чака света ли ....следващата война ще е в България .Стегайте се

6

Анонимен

преди 2 години

Братовчедите на Хампарцумян са казали, че се купува, когато по улиците се лее кръв.

5

Арена Арменец

преди 2 години

Що трудни времена, бе? При кризи, банките печелят най-много.

4

Анонимен

преди 2 години

Щом този е настръхнал, аз направо да се мятам от балкона...

3

Хръцпръцумян

преди 2 години

Щом милионера Пръцпръцумян се плаши от трудните времена ние бедните Ко да кажем?

2

Христо Христов

преди 2 години

Отделно по статията: не светът, а про'***! Нормалните държави продължават да се развиват.

1

Христо Христов

преди 2 години

Хахаха... още санкции на Русия, че рублата постигна само 5 годишен връх спрямо еврото! Още санкции, че да достигне 10 годишен. Гинеколожката урсула фон дер лайен е много веща да наказва руснаците със санкции! ПП. Сега разбрахте ли защо Президентът Ердоган я настани на диванчето, предназначено за преводачите?!